Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

valla ubuz mudur uyuzmudur bılemem ben kasım notlarını lily 2 aktarıyordum..yanlıs anlamaya sebep verdiğim için kusura bakmayın..bende ilaçlı bır sekılde stresle bekliyorum sonucumu..YAKMA BİZİ ANALİZ...

arkadaşlar şu soruma net cevap verirseniz sevinirim. maliyet bu sonuçlara göre 50/50 diyebilir miyiz?

kadir murat ' Alıntı:
arkadaslar ben kasım sonucundan bahsettım..not falan ogrenmedım..sakin lutfennn bende aynı durumdayım...hatta sakinleştirici ilaç aldım...

aman kadir hocam kasım sınavımı kaldı şu anda bence kasım sınavından bahsetmek pekte akıllıca değil zaten strestten tırnaklarımı yemeye başladım

yav arkadaşlar maliyetten 1.soroyu yapan geçermi o zman geçen arkadfaşlar lütfen bi tesşrif edin yavvv aloooooo

yaaa ben birden tırstım bekledik o kadar ama sonuçlara bakmaya cesaretim yok açıklansada bi kaç gün bakamam galiba :(

WÖBER ' Alıntı:
yav arkadaşlar maliyetten 1.soroyu yapan geçermi o zman geçen arkadfaşlar lütfen bi tesşrif edin yavvv aloooooo
eğer geçerse inanıyorumki %90 mız gececek tabi su aranan arkadaşlar bi açıklık getirirse çok güzel olacak

arkadaşlar ben dün aramıştım ist.odasını bu akşam nette yayınlayacaklarını söylemişlerdi.akşamı bekleyelim :(

benim düşüncem sınav sırasında eğer not sisteminde bir açıklama yapılmamışsa ve iki soru sorulmuşsa 50/50 olduğu aşikardır... Şimdi birilerine göre belki ikinci soru kolaydı birinci soru zordu... Birinci soru pratiği olan herkes yapabilirdi kabul ama.. Puanlamaya ait kağıtta en ufak bir bilgi yoktuu.

aynen bugün işler yattı bence açıklansada kimi nerde hata yaptım diye bişey yapamayacak kimi sevinçten bugün yatıştayız

hadiiii geçen arkadaşlar haber bekliyoruz sizlerden ferahlatın bizleri

HKN ' Alıntı:
kadir murat inşallah gecmissindir..

sevcan. ben arıyım mı yerıne ..

abuz lily insanlar zor durumda duyguları oynamayın bırsey yazarken genıs acıklama yapın.pls

notları b,lmek zor tesmerde tanıdıgı olanlar belkı ogrenebilir ama tesmer agzından bısey kacırmaz

cevap verirlermi ki???

gül sakmak 40/60 diyodu puanlama için bakalım nolcak .bizim bir arkadaşın arkadaşı vermiş maliyeti hemde 1.soruyu yaparak 2 yi hiç yapmamış.bakalım görcezzz

maliyet 50 50 olmasaydı bu kadar insan geçemezxdi iki bilinmeyenli yapan ve küsüratlı sonuç bulup aranan arkadaşlar var

hatta sadece ilk soruyu yapıpı aranan

içiniz rahat olsun

geçtiniz

kaynak

forum.alomaiye.com/stajyer sorunları

nerden biliyor diyeceksiniz aranmışda ondan

sakin sakin arkadaşlar...dananın kuyruğu bu akşam kopacak ha gayret.

Ya Tesmerin sitesi o kadar hızlı açılıyorkii.. galiba biz tesmerin sitesini tıklaya tıklaya kullandığımız bilgisayar onu refleks haline getirdii... Tak diye açıyor.. Bir kere yavaş yavaş açılsada içimiz bir umut doğsa ne oluyor acaba yüklediler diye düşünsek o da yok ;))