Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar tek dersim kaldı denetim o da 40.İtiraz etmeyi düşünüyorum daha önceden itiraz eden oldumu hiç bir faydası olur mu

MUSTİMKM ' Alıntı:
Arkadaşlar,

Finansal Tablolar Analizi'nde sıfır gözüküyor,

ben sınavda bir şeyler yaptım yani sıfır imkansız böyle bir durumla karşılaşan varmı? Ne yapmak lazım, teşekkürler

sınav kağıdına kimlik bilgilerini yazmayı unutmuş olabilirsin. ihtimal.kazanan belgeyi alan arkadaşları kutluyorum.inşallah bize de nasip olur kazanmak..

gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar 2 dersim kaldığı halde çok mutluyum çokkkkkk:))

Allah'ım herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Kazanamayan arkadaşlarla not paylaşımı yapabiliriz.

Ben yine burda olcam.
gülümseee hayırlı olsunnn canımm bende kzandım vergi 84 almışımmm kazandımmmm darısı sana

Dersler 2008/1
Finansal Muhasebe (65)
Finansal Tablolar ve Analizi 85
Maliyet Muhasebesi (55)
Muhasebe Denetimi (66)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması (64)
Hukuk (65)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku (50)

Staj Tamamlama Notu 100
Toplam 550
Ortalama 68,75
Tebrikler Başarılı oldunuz

end.plazma....itiraz sonucunda notların degismesi zor bir durumdur.denemekden zarar gelmez.unidelerde bıle 15 puandan fazla hıcbır prof degisiklik yapmaz.umarım hakkında hayırlısı olur.sanada 50 yetr galiba.

mustikimm..ne yaptigin onemli yorum dersi oldugu icin kanuna uygun seyler yazman lazım.

myrose tebrıkler sanada.kiz deminden beri bagirıyor seni cagırıyor..adresini ıstıyor ozelden.

Beni de aradılar şimdi kocaeli den ,başarılı olmuşum,darısı herkesin başına inşallah ,çalışırsak oluyo arkadaşlar....

HKN ' Alıntı:
end.plazma....itiraz sonucunda notların degismesi zor bir durumdur.denemekden zarar gelmez.unidelerde bıle 15 puandan fazla hıcbır prof degisiklik yapmaz.umarım hakkında hayırlısı olur.sanada 50 yetr galiba.

mustikimm..ne yaptigin onemli yorum dersi oldugu icin kanuna uygun seyler yazman lazım.

myrose tebrıkler sanada.kiz deminden beri bagirıyor seni cagırıyor..adresini ıstıyor ozelden.

50 alsam yetecek aslında 50 lik kağıt verdiğime inanıyorum zaten

kocaeli odaya tebrikler basarılı calısmalarından dolayı.acıklandıktan sonra tebrık edılmek daha gurur verıcı bırsey bence.

myrose58 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar 2 dersim kaldığı halde çok mutluyum çokkkkkk:))

Allah'ım herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Kazanamayan arkadaşlarla not paylaşımı yapabiliriz.

Ben yine burda olcam.
gülümseee hayırlı olsunnn canımm bende kzandım vergi 84 almışımmm kazandımmmm darısı sana

Sağol cnm.

HKN ' Alıntı:
evet duzenlıyorlar baloda yapıyorlar dansda ederiz: valss) su anda verdıklerı gecçici ruhsat

ya ben ciddi ciddi soruyorum dalga geçme

arkadaşlar toplam kaç sınav hakkımız var.ben ikinci hakkımı kullandım.2 ders kaldı.hukuk maliyet.

Kazanan Tüm Arkadaşları özelliklede Blackmoneyi tebrik ediyorum. Dün gece forum sayfalarına yansımış karamsar halini görünce çok üzülmüştüm. Başarılı olmasını o an çok istedim. az önce okudum ki 7/7 yapmış tebrik ediyorum arkadaşım ve kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim.

Kazanamayanlar üzülmeyin Gelecek sınavda yine burada hep beraber sınav ne zaman açıklanacak diye kafa yemeye devam edecez :)

sevcan torenle verıyorlar.evet.sen evrakaları hazırlamaya basla ben yarın odaya gidiyorum ama ilk once vergi dairesi acılsıı yapılması gerekıyor galıba

Dersler 2008/1
Finansal Muhasebe (60)
Finansal Tablolar ve Analizi 75
Maliyet Muhasebesi (55)
Muhasebe Denetimi (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 60
Hukuk (60)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 35

Staj Tamamlama Notu 95

Arkadaşlar tek ders kaldı o da meslek geçen sınav da da 35 almıştım. bu sefer itiraz etmeyi düşünüyorum. halbu ki 5 sorudan 2 tanesini tam ve doğru olarak yazdım. diğer 2 soruya yarım cevap verdim 1 soruyu hiç yapmadım.yani 60 dan fazla not beklemiyordum ama en kötü ihtimalle 50 alırım diyordum. 35 lik kağıt vermedim buna eminim.

fakat forumlardan takip ettiğime göre itirazlara hep olumsuz cevap veriliyormuş. yani bu ne demek kağıtları tekrar okuyorlar mı yoksa her defasında bizler mi haksız çıkıyoruz. bu adamların yanlış yapma ihtimali yok mu.

Maliyet : 25
vergi : 70

Çok şükür, bire indi...

SMMM Sınav Sonuçları
TC Kimlik: ***********
Adı Soyadı: BÜLENT BAŞAR DOĞAN
Baba Adı: *************
İli: İSTANBUL
Sınav Dönemi: 2008/1
Notları:
Dersler 2008/1
Finansal Muhasebe (85)
Finansal Tablolar ve Analizi (50)
Maliyet Muhasebesi 50
Muhasebe Denetimi (51)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 66
Hukuk 55
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku (50)

Staj Tamamlama Notu 98
Toplam 505
Ortalama 63,13
Tebrikler Başarılı oldunuz

çok şükür aldım maliyet korkulu rüyamdı 2.ci soruda zırvaladım ama geçmişim alanları kutluyorum kalanların darısı başına

yaaaa arkadaşlar benim maliyet kalmış.. :) :)
yalnız ilk soruyu doğru ve tam yapmıştım ikinci soruya dokunamamıştım 40 gelmiş
temmuzdaki herkese şimdiden başarılar

HKN ' Alıntı:
sevcan torenle verıyorlar.evet.sen evrakaları hazırlamaya basla ben yarın odaya gidiyorum ama ilk once vergi dairesi acılsıı yapılması gerekıyor galıba

hadi hayırlısı törende görüşmek üzereeeee