Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

denetime hangi kaynaktan çalışıyorsunuz arkadaşlar başımın belası oldu 18 alınırmı yahu kesin bende bi hata var kimsede aramıyorum artık kabahati

mustafayörük ' Alıntı:
gülümse senin kaçıncı hakkın

Arkadaşım, ilk sınavıma kasımda girdim

1.Girişte (Kasım) : Fin.Muhasebe ve Hukuğu verdim
2.Girişte (Mart) : Analiz, Vergi, Denetim

Kalan derslerimide temmuzda vercem inşallah

Maliyet ve Meslek Hukuku kaldı.

Denetimden Ömer Dumana çalıştım.

[/quote]
sağolasın gülümse bide onu deniyim hiç olmadı 18 le kalmam

gülümse hukuk nerden çalıştın bu ders başıma bela oldu.benimde ikinci hakkımdı.hukuk iki sınavdada 40 geldi tabi birde maliyet var.

levent037 ' Alıntı:
[/quote]

Bende denetimden notlar var. Mail atabilirim. Ama ben 50 ile geçtim. Siz bilirsiniz yinede.

Arkadaşlar Hukukdan korkmayın. 40 Sayfalık bi özet var Arif Kocaman'dan. İsteyen arkadaşlara onu yollayabilirim. Ama bu hafta değil haftaya kesin yollarım.

çok sevinirim mümkünse alıyım tek ders denetim kaldı çünkü >:(

levent037 ' Alıntı:
denetime hangi kaynaktan çalışıyorsunuz arkadaşlar başımın belası oldu 18 alınırmı yahu kesin bende bi hata var kimsede aramıyorum artık kabahati

denetimden kesinlikle ömer dumandan çalış.Ömer dumanın kitabıyla e-use cdleride bire bir aynı zaten.Ben ömer dumandan çalıştım 75 aldım

yücel beyle konuştum şimdi ne yapmam gerek meslekten geçemiyorum diye 9 yeni yönetmelik değişmiş onları bulmak gerek odanın son çıkan kitabında varmış meslek mevzuatında bakalım bu sefer vermem gerek 4. girişim vergiyi ilk hakkımda verdim meslekten 4. girişim arkadaşlar bu derse dikkat.........

gülümse1907 ' Alıntı:
Arkadaşlar Hukukdan korkmayın. 40 Sayfalık bi özet var Arif Kocaman'dan. İsteyen arkadaşlara onu yollayabilirim. Ama bu hafta değil haftaya kesin yollarım.
senden haber bekliyorum kafayı yicem.itiraz etsem birşey çıkarmı.ben çıkmış sorulara çalıştım.yüksek bekliyordum.çok kötü geldi.

albendende okadar 18 hala kendime yediremiyorum bu denetimi itiraz edipde puanı artan olmusmudur acaba

arkadaşlar ben itiraz ettim geçen sınavda meslek hukukunda 35 almıştım tek dersimdi halada öyle okumuyolarmış bile 15 ytlye yazık

valla temmuza herkese sabır benim ilk girişimdi tek dersi boş kağıt verdim, onun dışında 6 dersten maliyetten kaldım 5 ok..
umarım bi dahaki sınavda bu ders için adam akıllı soru hazırlarlar ne o öle 3 lü dağıtım falan :(

gülümse1907 ' Alıntı:
levent037 ' Alıntı:

Bende denetimden notlar var. Mail atabilirim. Ama ben 50 ile geçtim. Siz bilirsiniz yinede.
[/quote]

banada denetim notlarını atabilir misin

gulumse banada yollar mısın.elden verırsen notları daha makbule gecer:

HKN ' Alıntı:
gulumse banada yollar mısın.elden verırsen notları daha makbule gecer:

:))) Hayırdır hkn. Sen ruhsatı almadın mı? Sanırım master yapmayı düşünüyorsun notları o yüzden mi istiyosun:)

ben martta ilk kez girdim analiz ve denetim kaldım ikisi de 40 bütün derslere kursa gitmiştim kurs notlarından çalışmıştım ama şimdi denetimden nasıl çalışsam bilmiyorum ömer dumandan çalışan arkadaşlar nasıl çalıştınız belli konularamı bütün kitabamı yardımcı olursanız çok sevinirim