Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar meslekten gecemiyorum lütfen geçen arkadaşlar yardımcı olun bu derse nerden çalışmak gerek

başarılı olan bütün arkadaşlarımı kutluyorum.darısı da başımıza olur inşallah.

Sonuçlar herkese (verene de veremeyene de ) hayırlı olsun arkadaşlar...

JASMİN80 ' Alıntı:
arkadaşlar meslekten gecemiyorum lütfen geçen arkadaşlar yardımcı olun bu derse nerden çalışmak gerek

islam çankaya yeterli oluyor

JASMİN80 ' Alıntı:

Dersler 2008/1
Finansal Muhasebe (60)
Finansal Tablolar ve Analizi 75
Maliyet Muhasebesi (55)
Muhasebe Denetimi (50)
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 60
Hukuk (60)
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 35

Staj Tamamlama Notu 95

Arkadaşlar tek ders kaldı o da meslek geçen sınav da da 35 almıştım. bu sefer itiraz etmeyi düşünüyorum. halbu ki 5 sorudan 2 tanesini tam ve doğru olarak yazdım. diğer 2 soruya yarım cevap verdim 1 soruyu hiç yapmadım.yani 60 dan fazla not beklemiyordum ama en kötü ihtimalle 50 alırım diyordum. 35 lik kağıt vermedim buna eminim.

fakat forumlardan takip ettiğime göre itirazlara hep olumsuz cevap veriliyormuş. yani bu ne demek kağıtları tekrar okuyorlar mı yoksa her defasında bizler mi haksız çıkıyoruz. bu adamların yanlış yapma ihtimali yok mu.

sevcan gorusuruz torende ben yer ayırttım sımdıden :)

meslek hukuku odanın dagıttıgı kitaplar yeterli ama eskilerinde calısma usul ve esasları yok onun olmasında dıkket edın
odalardan da ındırebılırısınız

bu dönem notlar süper yalnızz çevremde çok kişi belge almaya hak kazandı.Bekledik bekledik ama yüzler güldü çok şükür

meslek hukukunda bırde degisen maddelerin sınav doneminde gecerli olup olmadıgını tesmerden ogrenın veya saglama almak ıcın onlarada calısın

kazanan arkadaşları tebrik ederim mali müşavirlik mesleğinde başarılar dilerim kazanamayanlar da hiç üzülmesin son günler bile olsa hedefe yönelik çalışma ile başarıya ulaşacaklardır.

dün bu saatlerde kıvaranıyorduk valla açıklandı açıklanacak diyee.Dünkü halim geldi aklıma birandada çok şükürrrr.

star ' Alıntı:
dün bu saatlerde kıvaranıyorduk valla açıklandı açıklanacak diyee.Dünkü halim geldi aklıma birandada çok şükürrrr.

hakikaten ne sancılıydı ya sorma gitsin

ÇOK KOMİK BİR ŞEY OLDU...
KOCAELİ ODASINA BAĞLIYIM,SINAV SONUCUMU TESMERİN SİTESİNDEN ÖĞRENDİM AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ,10 DAKKA SONRA ODADAN ARADILAR TEBRİK İÇİN,BENDE ÇAKTIRMADIM,İLK DEFA ONLARDAN DUYUYORMUŞ GİBİ DAVANDIM VE BANA SAAT 2 GİBİ NETDE YAYINLANACAK DEDİ EMRULLAH BEY,HALBUKİ BEN ÇOKTAN ÖĞRENMİŞTİM,BU DA BİR ENSTANTENE OLARAK KALACAK ARTIK AKLIMDA:)

balance kardeşim aldın mı ruhsatı ?umarım almışsındır.
mali müşavir olan arkadaşları tebrik ediyorum.darısı başımıza.

1517 ' Alıntı:
balance kardeşim aldın mı ruhsatı ?umarım almışsındır.
mali müşavir olan arkadaşları tebrik ediyorum.darısı başımıza.
BALANCE ADINA CEVAP VERİYORUM EVET ALDI,85 ALDI MALİYETTEN,ÇOK YAKIN ARKADAŞIM OLDUĞU İÇİN CEVAP VEREYİM DEDİM.

şu maliyetten geçtim ya binbir işkence çekiyordum maliyet sorularının puanlaması genede 40/60 tı 1 soru fuul dağıtımıda 2 dağıtım yaptım 3 direk yazdım 50 gelmis denetim tam bir bomba 50 beklerken 18 geldi anlamadım gitti neyse bunada şükür herkeze başarılar

kazananları tebrik ediyorum tek dersi meslek olarak kalan arkadaşa özellikle çok üzüldüm.. şimdilik geçmiş olsun. sen kaynak falan arama arkadaşım eskisi gibi çalış yeter birşey olmaz. en kötü ihtimalle 50 verir geçirirler. ders meslek nede olsa... ne hale getirdiler şu dersi eskiden ortalama dersiydi... herkesi tekrar tebrik ederim... ??? ??? ???

Balance şimdi yeni tuttuğu bürosunun boya badana işlerini yapıyor...:)

sınav puanlamasında mantık şu... kesinlikle eminim sorular kolay ise puanlama kıt oluyooo... sorular zor ise puanlar bol kese... denetim bu 7 sınavın en kolayı idi bu dönem... vergide puanlar bol kese yapılmış herhalde yığılma oldu diye düşünüyorum... neyse... kimse sıkmasın canını... yapacak birşey yok.... ???

Arkadaşlar tekrar tekrar kazanan arkadaşları kutluyorum. Hayırlı olsun.

Arada atladıklarım varsa diye bi daha yazayım dedim:)