Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyazzafer ' Alıntı:sorunun tam cevabı değil ama finansal muhasebeden yevmiye kayıtlarını doğru yaparsan en az 65-70 alırsın 30-35 puanda gelir tablosu ve bilançoya veriyorlar ben sadece yevmiye kayıtlarını yaptım gel.tablosunu yarım yaptım 71 geldiLinde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
Finansal Muh. geçmiş yıl soru ve cevaplarına nasıl ulaşabilirim?
Linde ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:sorunun tam cevabı değil ama finansal muhasebeden yevmiye kayıtlarını doğru yaparsan en az 65-70 alırsın 30-35 puanda gelir tablosu ve bilançoya veriyorlar ben sadece yevmiye kayıtlarını yaptım gel.tablosunu yarım yaptım 71 geldiLinde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Ben daha önce Tesmer'in sınav soru ve cevapları kitabını almıştım. Ama 2006 baskı .Yani 2006-2007 tarihlerindeki 6 dönem sınav sorularını bulamıyorum Finansal Muhasebe dersi için. Diğer dersler var internetten buldum ama finansal muhasebe yok. Yeni basım kitabı almak zorunda mı kalacağım........... :'(
aykut111 ' Alıntı:Linde ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:sorunun tam cevabı değil ama finansal muhasebeden yevmiye kayıtlarını doğru yaparsan en az 65-70 alırsın 30-35 puanda gelir tablosu ve bilançoya veriyorlar ben sadece yevmiye kayıtlarını yaptım gel.tablosunu yarım yaptım 71 geldiLinde ' Alıntı:Arkadaşlar ;
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Ben daha önce Tesmer'in sınav soru ve cevapları kitabını almıştım. Ama 2006 baskı .Yani 2006-2007 tarihlerindeki 6 dönem sınav sorularını bulamıyorum Finansal Muhasebe dersi için. Diğer dersler var internetten buldum ama finansal muhasebe yok. Yeni basım kitabı almak zorunda mı kalacağım........... :'(
http://www.istanbulsmmmodasi.org.tr/html.asp?id=6912
BURADA hepsini bulabilirsin............
Kolay gelsin
cihanbay ' Alıntı:Arkadaşlar Mart yeterlilik sınavına girecek arkadaşlara çalışma kaynaklarımı gönderebilirim. Kasım ayında söylemesi ayıp 7 de 7 vererek sınav maceramda bitti
Ders notlarına ihtiyacı olan arkadaşım mail ile irtibat kurabilir. Mailim : [email protected]