Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
maliyetten gidişata puan veriliyor mu? yaklaşımına farklı bir bakış
arkadaşlar
geçen sınavda 1. soruyu normal kapasiteye göre, tam ve doğru olarak yaptım.
2. soruda sonucu yanlış buldum fakat gişat olarak eşdeğer miktara kadar tam doğru olmakla birlikte farklı bir çözüm metodu ile sorunun devamını getirmeye çalıştım sonuç yanlış tabii. ayrıca 2. sorunun b şıkındaki yevmiye kaydını da yapmadım.
sonuç: 55 geçtim
arkadşım benim gibi 1. soruyu tam ve doğru yaptı
2. soruya ait hiçbir şey yazmadı sonuç:40
demekkki
1. soru 40
2. soru 60 puan idi (ne kadar 50-50 deselerde inanmıyorum)
bana da 2. sorunun a şıkkından (30 puanlık) sorunun yarısı doğru olduğu için 15 puan verdiğini kabul edersek 40+15 = 55 eder ki bu puanlama hakkında bir fikir verir.
demekki burdan çıkan sonuç doğru yaptığın her gişattan puan alıyorsun.
gözden kaçırılmaması gereken sonuç; soruların puan değerinin belirsizliği
paranoyak düşünce : her soru 50 puan fakat en az 1 soruyu tam yapmış olmak ve diğer sorudan kağıda bir şeyler karalamak.....
maliyetten gidişata puan veriliyor mu? yaklaşımına farklı bir bakış
arkadaşlar
geçen sınavda 1. soruyu normal kapasiteye göre, tam ve doğru olarak yaptım.
2. soruda sonucu yanlış buldum fakat gişat olarak eşdeğer miktara kadar tam doğru olmakla birlikte farklı bir çözüm metodu ile sorunun devamını getirmeye çalıştım sonuç yanlış tabii. ayrıca 2. sorunun b şıkındaki yevmiye kaydını da yapmadım.
sonuç: 55 geçtim
arkadşım benim gibi 1. soruyu tam ve doğru yaptı
2. soruya ait hiçbir şey yazmadı sonuç:40
demekkki
1. soru 40
2. soru 60 puan idi (ne kadar 50-50 deselerde inanmıyorum)
bana da 2. sorunun a şıkkından (30 puanlık) sorunun yarısı doğru olduğu için 15 puan verdiğini kabul edersek 40+15 = 55 eder ki bu puanlama hakkında bir fikir verir.
demekki burdan çıkan sonuç doğru yaptığın her gişattan puan alıyorsun.
gözden kaçırılmaması gereken sonuç; soruların puan değerinin belirsizliği
paranoyak düşünce : her soru 50 puan fakat en az 1 soruyu tam yapmış olmak ve diğer sorudan kağıda bir şeyler karalamak.....