Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım emeğine sağlık,biraz daha rütuş yapalım.Başlangıçta ilgili makama ,sonra sınavın yapılış tarzı ,biraz daha resmileştirirsek süper olur.yanlış anlamayın ama bunlar dinazor
imren doğru söylüyo sınavın geç açıklanması da yazılsın neden geçip geçmediğimiz bilmeden nereye çalışacağımızı bilmiyoruz.açıklandıktan sonra zaten 1,5 ay kalıyo
şunuda ekleyelim arkadaşlar tesmer öğrenci işlerinden kasım tarihindeki maliyet sınavıo soruları için (2 soru sorulmuş) puanlama soruluyor 25.12.2007 de gelen cevap 50/50,03.04.2008 tarihinde mart ve kasım maliyet soruları için(2 ser soru soruldu) istediğim puanlama 40/60 geliyor ve bunun nedenini sorduğumda sehven yanlış mail atıldığı söyleniyor.bir sürü koz var arkadaşlar hakkımız arayalın
arkadaşlar. türkiye genelinde basın cemiyetine haber verelim. tv'lere, gazetelere haber verelim . ankarada bir basın toplantısı yapalım. ne dersiniz...
1.sorum teorik kapasiteye göre yaptım ve teoriğe göre de doğruydu..
Göndereceğimiz maillerde daha resmi bir dil kullanmamız gerektiğini düşünüyorum..biraz dilekçe yazar gibi düşünürsek ciddiye alınma ihtimalimiz artar..ayrıca karşı tarafı suçlayıcı saldırıcı olmayalım, kaş yaparken göz çıkarmayalım..haklıyken haksız duruma düşmemek çok önemli burada..
Eğer basına da ulaştıracaksak bunu üslubu ve anlatım dilini daha yalınlaştırmakta fayda görüyorum..elin gazetecisi ne bilsin bizim mesleği/handikaplarını..seviyelerine inmeli ve çıkabilmeliyiz..
Ne de olsa bizler "UZMAN" kişiler olacağız, bize profesyönellik yakışır..sokak ağzı değil..bizler kendimize saygı ve güven duymazsak, bizler kendimizi ciddiye almazsak kimse almaz..kendimizi saydırmasını/satmasını bilmeliyiz..
Satmaktan kastım maddi fayda sağlamak değil..pazarlamamazı yapabilmek..mesleğimize ve kendimize itibar katmak..bizim avukatlardan ne eksiğimiz var..en az onlar kadar saygın mesleğimiz var ve en az onlar kadar saygın bireyleriz..bunu unutmayalım..
dikkatimi çeken bir konu var.sınavlardaki haksızlıklar hakkında yüzlerce sohbet dönüyor fakat bu konuda bombardımana başlıyalım evet hakkımızı arıyalım diyerek geçen sohbet saysanız 10 kişiyi geçmeyecek kişi arasında dönüyor.sizce bu kişi sayısı yeterlimi.bence önce bu konuda yazışma sayısı değil kişi sayısı çoğaltılmalı ve bunun için bir çözüm bulunmalı diye düşünüyorum.bu konudan muzdarip bu yazışmalardan haberi olmayan sınav sistemi hakkında kendi kendini yiyen arkadaşlara bunu duyurma yöntemleri öcelilke araştırılmalıdır.şunuda düşünmek gerekirki tam sayısını bilmiyorum ama yüzlerce stajyerin içinde 10 kişinin sivrimesi bu kişiler açısından ters bir tepkiyede sebep olabilir.