akin94k.t.m.l. ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:arkadaşlar temmuz vergi sınavları kolay oluyor diyorla aslı varmı bu işin
Temmuz sınavları genel anlamda kolay oluyor diye biliyorum.Ama doğrumudur bilmiyorum
Temmuz sınavına soru hazırlarken bahar dan dolayı komisyonun içinde bir yaşama sevinci bir hoşluk falan oluyordur belki daha kolay sorular hazırlıyorlardır.
Umarım düşündüğün gibi olur. ;Dakin94k.t.m.l. ' Alıntı:beyazzafer ' Alıntı:arkadaşlar temmuz vergi sınavları kolay oluyor diyorla aslı varmı bu işin
Temmuz sınavları genel anlamda kolay oluyor diye biliyorum.Ama doğrumudur bilmiyorum
Temmuz sınavına soru hazırlarken bahar dan dolayı komisyonun içinde bir yaşama sevinci bir hoşluk falan oluyordur belki daha kolay sorular hazırlıyorlardır.
tura ' Alıntı:Arkadaşlar herkese günaydın
forum takıldı kaldı kaç günlerden beri bir kelime yazan yok en son denetime yazdım SM sınavını açıklamıştır. inşallah bizim sınavlar da erken açıklanır.ama benim içimde bir umut var arkadaşlar vergi ve maliyet te puanları bol verecekler.
Küçücük bir umut umutluzluktan iyidir.
beyazzafer ' Alıntı:sonuçlar mayısın ilk haftası açıklanır mı acaba arkadaşlar sm sınav sonuçları çok erken açıklandı. tesmerden bilgi alabilen arkadaşımız varmı?
beyazzafer ' Alıntı:oda seçimleri 2 yılda bir yapılıyor arkadaşlar. bu demek oluyorki seçim öncesi sınavlar 6 sınavda 1 denk geliyor. seçim öncesi belgesini alan bir meslek mensubunu arayıp odaya davet ederek çay içmek eski başkan açısından artı değerdir. bence bu nedenle tesmere baskı yapılıp hem sınavların erken açıklanması ve notların yüksek tutulması ihtimali aklıma geliyor. bir önceki seçimlerden önceki sınav açıklanma süresi kaç gündü acaba ?