personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tabi standart sapmayı iyimser olursak bi hafta olarak vermemiz gerekiyor +-7 gün

valla onlar mart tan bir günü saymazlar
komisyon sınav kağıtlarının ellerine ulaştığı tarihten itibaren değerlendiriyor
bürokrasi ile belkide sınavdan bir hafta sonra komisyona sunuluyor

bizim hayatımız sözkonusu ama onlar 60 günde kağıtları bitiremiyolar
bu işler nasıl işler anlamadım

1 haziran önce beklemeyin arkadaşlar hatta 10 haziran diyorum.

Niye hayatınız söz konusu bunu anlayamadım. Ha 10 gün önce başlamışınız ha 15 gün sonra. hayat bu kadar ince çizgilerde değildir.
Ölümden başka herşeyin çaresi vardır. Sınavlar dünyanın sonu değil. Rahat olun.
Hiç sonucu açıklanmamış sınav olmuş mu şimdiye kadar?

aynen öyle hayat mayat meselesi olmaması lazım hayırlısı ne ise o olsun herkesin hakkında
dosya yaktım 1 ders yüzünden 3 sene önce yine başladım şimdi kaldığım dersi verdim daha önce verdiğim dersleri vermeye çalışıyorum ne kadar komik dimi arkadaşlar ne yapalım 3 ders kalmıştı bakalım ne kalacak bu sınav bana kalırsa 1 ders kalır oda maliyet puanlama yüzünden neysee hayırlısı olsun.bakıcaz artık.

buarada dalya dedim 100.mesajım

kaç mesaj yollayınca üç yıldız veriyorlar

A ldım sonuç belgemi elime büyük bir sevinçle
D elirdi sanki gökyüzü beni görünce, girdiği yoldaki dereleri çukurları bilmeyince
A ğlattılar yüreğimin kanını içime derinden derine, sapladılar çakıları avuçlarımın içine
Y anlız kaldı ruhum her bi şey yapmak istediğinde hevesiyle mesleğiyle

S taj adı altında ayırırlar kolunu bacağını, ssk tehlike sınıfın normalin de altı
M ayın gibidir "olacaksın iyi bir mali müşavir" bombası, basarken bile dikkat ister terinin gramajı,
M evsimler 2 kere 4 geçer, yağaşlar ümitlerini seçer, üstadlar üfler de üfler hadi yeşer hadi yeşer
M uavin gibidir durdurulmak için seçilen kalbin, son satıra gelmeden kartuş biter.

nguroy ' Alıntı:
Niye hayatınız söz konusu bunu anlayamadım. Ha 10 gün önce başlamışınız ha 15 gün sonra. hayat bu kadar ince çizgilerde değildir.
Ölümden başka herşeyin çaresi vardır. Sınavlar dünyanın sonu değil. Rahat olun.
Hiç sonucu açıklanmamış sınav olmuş mu şimdiye kadar?

ewet benimkisi ondan daha ince hatta kolaysa çiz de görim daha incesini, forum değil ömür lazım anlaman için

Benden alıntı yapılmış. Ancak burda espri nerde onu anlayamdım. Yine de iyi niyetle teşekkür ederim.

aokten ' Alıntı:
tabi standart sapmayı iyimser olursak bi hafta olarak vermemiz gerekiyor +-7 gün

Bence komisyonun hesabına akıl ermez. Ne yapacakları belli olmayan kişiler onlar.

Malesef çalışamıyorum. Sınav sonuçları açıklanmadanda çalışmama imkan yok :(

mayıs ayından 17 gün kaldı haydi hayırlısı bakalım

aslında 60 gün hesabı yapmak büyük ihtimalle yanıltabilir bizi.Çünkü komisyonun böyle bir limite takıldığı falan yok.Geçen sınav sonuçlarında bunu hepimiz gördük.Nezaman biterse kağıtlar ilan ederler.bu belki 10 gün önce olur yada 10 gün geç.Erken olmasına pek ihtimal vermiyorum.Biraz sabrımızın zorlanıp sağlığımızın kayması lazım....

Şu 60 gün meselesini bıraksak artık. 60 rakamından nefret edecez yakında :)

En güzeli işlerimize yoğunlaşıp günleri saymadan beklemek. Zaten zor bir haziran geçirecez. Şimdiden stresi fazla yüklemeyelim. :-\

staskiran ' Alıntı:
Bu arada şaka maka temmuz sınavı da yaklaştı. Kesin şu dersten kalırım diyerek çalışmaya başlayan var mı?

Valla ben vergiye çalışmaya başladım, ama o kadar zor geliyor ki çalışmak...

Ben geçen sınavı Vergi Usul kanunu, gelir vergisi kanunu, KDV ve Amme alacaklarını tahsil hakkında kanunları çalışmıştım, ama tabi önemli yerleri özetlemiştim, özet dediysem çalışmadığım topu topu 25 sayfa falandı ve çalıştığım yerlerden sadece 1 soru çıktı maalesef, üstelik bayağı da sağlam çalışmıştım.
şimdi özete cesaret edemiyorum o yüzden 4 kanunu da full indirdim internetten, kaldırılan maddeleri çıkardım, güncel hali kaldı ama tüm maddeler full. wordde düzenleyince 166 sayfa filan tuttu hepsi toplam, onlara çalışıyorum şimdi. isteyene özelden e-maillerini gönderirlerse verebilirim.