personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

teşekkür ederim. herkese tavsiye edersen sevinirim... bu arada tesmer sonuçları erken açıklarsa bizde toplanıp onlara plaket gönderelim. (hani 7/7 yapanalra veriyolarmışya.. bizde sınavların erken açıklanmasında göstermiş olduğunuz başarıyı kutlarız. sınava giren adaylar)

;D ;D şaka yapıyosun galiba. Tesmer ve böyle bir uygulama. Mümkünmü erken açıklamaları??

Arkadaşlar merhaba,
Hatırladığım kadar hiçbir sınav 60 günden evvel açıklanmadı, sanırım en erken perşembe günü açıklanabilir, daha evvel beklemek hayal olur, perşembeden evvel tesmerin sitesine girip sonuçlara bakmaya gerek bile yok, bunu olumsuzluk olarak algılamayın, inanın geçen sınavda arkadaşlar hatırlar sonuçlar açıklandı açıklanacak diye bir hayli yıprandık...

Bu kadar zamanı geçirdik elbet bi 5 gün daha geçer. :(
Sonuçlar inşallah iyi olurda beklentimiz boşa çıkmaz.

Bu sınavda vergi zor denetim kolaydı, temmuzda denetim zor vergi kolay olacaktır.

Hiç öyle bir umudum yok malesef. Yize zor bir sınav bizi bekliyor diye düşünüyorum :-\

YST ' Alıntı:
Hiç öyle bir umudum yok malesef. Yize zor bir sınav bizi bekliyor diye düşünüyorum :-\

Bence de, aynen katılıyorum. Artık hiçbirşeyi kolaylaştıracaklarını sanmıyorum.

bakıyorum millet umutsuz sıyıranlar haddinden fazla :'( inşaallah sınav sonuçlarından sonra da bu durum böyle devam etmez....

önümüzde ki hafta muhakkak açıklanacaktır...açıklansın yada açıklanmasın enazından içimizde bir umut var...sınav açıklandıktan sonra içimizde ki o umutda bitecek (eğer olumsuz olursa sonuçlar) beklemekten başka şansımız yokken açıklansın diye kendimizi yıpratmamıza da gerek yok...adamlar zaten hiç ümit vermemişler ki bize her telefon açımışımızda 60 günü bekleyin dediler....hele bi 60 gün dolsun açıklanmazsa o zaman sabırsızca feryat ederiz burdan telefonlara saldırırız...günde bi kaç kez ararız tesmeri....şimdi beklemek zamanı ....bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler:):)

bu gün 55 in içindeyiz herhalde
birde benim durumuma baksanıza tek dersten girdim ve kağıdımın okunması altı dakika almaz ama 60gün bekliyorum
keşke ders ders okuyup her okunan dersi açıklasalar
hiçolmazsa taksit taksit öğrenmiş olurduk

BA-BS İLE UĞRAŞAN VAR MI?

kafayı yicem ya :P nerdeyse her firma bilgisinde sorun çıkartıyor firma bilgisi geçerli değilmiş bir önceki ayda kabul ediyor bir sonrakinde kabul etmiyor bu ne biçim bi sistemdir ya :

ufunet bastı ... hadiiiiii

Ynt: temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar herkese merhaba
temmuz yeterliliğe hazırlanıyorum. bir dünya kitap var etrafımda ve notlar tabiki. ama hala vergi ile ilgili bir netliğe sahip değilim. vergi notu ve genel hukuk notu olan arkadaşlar notlarınızı bekliyorum. teşekkürler...

rukivverh arkadaşım forumları karıştırdı galiba

yoo arkadaşım forumları karıştırmadım:) ne zaman açıklanacak muhabbeti biraz sıktı biraz konu değişikliği olsun dedim çünkü kısır döngüye dönüştü olay...adamların keyfine kalmış ne zaman açıklayacakları biz sadece dövünüp duruyoruz burada inşaallah sınav açıklanırda derslerden geçeriz.o da haftaya büyük ihtimal...lakin hayatta devam ediyor işlerinde yetişmesi gerekiyor ben de sadece bir sıkıntımı dile getirmek istedim...

hadi tesmer yaaa, bi iyilik yap da açıkla ...

Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik Meslek Hukuku sınavında; Sınavdan önce 3568 sayılı Yasa taslağı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girerse, sınavında çıkacak sorular, yeni düzenlemeleri kapsayacaktır. bak sen...:))