personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar... doğruya yakın cevaplar ve gidişatınız önemli çalıştığınızı görücekler..yaw şu derstten (maliyet) 55 le geçen var 60 geçen var 52 70 81 80 yaw bu puanlar alınabiliyorsa sonucu doğru yapmaya gerek yok ki geçmek için...her iki sorun da tam sa zaten 100 alıyorsun...geçmek için komisyonu çalışmış olduğuna ikna etmelisin...çalışan ile çalışmayanın kağıtları bellidir arkadaşlar.....bu sadece maliyet için geçerli değil her ders böyle..arkadaşlar sınav klasik bir sınav yaaa ve bu sınavda 2 soru varsa bunlar düşünülmüştür...yarım yapan 50 tam yapan 100 alıcaktır....1. soru 40 puanmış eksiği olan eksiğinin mahiyetine göre 20 30 puan alıcaktır...60 puanlık bir soruyu tam yapan zaten 60 alıcak eksik yapan ise eksiğinin mahiyetine göre puan alıcak 20 30 40 50 ....klasik sınav aslınnda avantajdır....test gbi değil .......çalışan bu sınavı kazanır.....bu benim fikrim ....sonuçlar açıklanınca hep beraber bi yorum yaparız bakalım gerçekten hata soruyu tamamen götürüyor mu görecez....yoksa puan mı kırılıyor bakıcaz.....inşallah yarın açıklanır bu sınav....

sesimizi duyuramıyoruz yok mudur buun bi çaresi nıye bu kadar ınsanız da hıçbir şekilde sesimizi duyuramıyoruz gercekten merak ediyorum turkıyede bu sınavlardan bunalan kaç bın kışı var avukatarın sayısı daha mı çok yoksa daha mı duyarlı hareket edıyorlar daha mı çok sözlerı geçıyor ne sınavları var ne zorunlulukları sonuçta onlar da bırer serbest meslek erbabı..... >:( >:(

sayısal derslerde yine şansımız var arkadaşlar ancak yorum gerektıren derslerde bakana gore nasıl değişir bu sonuçlar bır sorunun net bır cevabı olması gerekmıyor mu??

neyse arkadaşlar sayılı gun kaldı sonuçlar bı açıklansın hepimiz anlıcaz objektıf mı okunuyor subjektıf mı yıne bence herzamankı gıbı dayısı olan kazanıyor :(

yaw arkadaşlar bu sınavlarda dayııııı yok....düşünsenize öyle bi şahibenin karıştığını herkes ayaklanır ve ortalık karışır...söylenenler hep asparagasssss....yahya arıkan ymm sınavlarında bi önceki dönem son hakkında da kazanamadı bu sınavı ve dosyası yanmış...2 yıl bekleyip 11 derstten sınava girecek bir daha ...torpil oluyor olsa ilk önce kendine yaptırmaz mıydııııııı..............tesmer eğitim müdürü kurstta bize bu açıklamayı yaptı soruları boş bırakmayın bi soru nun kanunda belirtilen cevbı 9 maddelikse siz 1 den 9 a yazın 6. maddeyi hatırlamıyorsanız bile 3. maddeye yazdığınızı aynen yazın veya 2. maddeye.....boş sorunuz kalmasın..bu sınava torpil yok olsaydı eğer yahya bey kendine yapardı.....aklınız bulanmasın hiçbişeyle moralinizi yüksek tutun çalıştıysanız ve verdiğiniz cvplar sizi tatmin ediyorsa bu muhakkak olumlu bi sonuç doğuracaktır......beklemek beklemek beklemek ve yanında sabırrrrrrrrrrr....

Evet arkadaşlar bende tek ders sonucu bekleyenlerdenim.Malum vergi hukuku Yaklaşık 7 yıldır bu mesleğe emek vermekteyim.Çok şükür işim iyi yanlız buğün çok üzüldüm belki 3 gün sonra smmm olacağım ama meslektaşlarımız inanın bazen sizin emeğinizi hiçe sayıp işe değil ruhsata bakar olmuşlar. Oyüzden bu sınavı vermeyi çok istiyorum.Sizle paylaşmak istedim. Lütfen meslektaş olarak birbirimize saygılı olalım.Kimsenin emeğini hiçe saymayalım.Çok onur kırıcı oluyor.Sonuçların açıklanması inanın dört değil beş gözle bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

myrose58 ' Alıntı:
Evet arkadaşlar bende tek ders sonucu bekleyenlerdenim.Malum vergi hukuku Yaklaşık 7 yıldır bu mesleğe emek vermekteyim.Çok şükür işim iyi yanlız buğün çok üzüldüm belki 3 gün sonra smmm olacağım ama meslektaşlarımız inanın bazen sizin emeğinizi hiçe sayıp işe değil ruhsata bakar olmuşlar. Oyüzden bu sınavı vermeyi çok istiyorum.Sizle paylaşmak istedim. Lütfen meslektaş olarak birbirimize saygılı olalım.Kimsenin emeğini hiçe saymayalım.Çok onur kırıcı oluyor.Sonuçların açıklanması inanın dört değil beş gözle bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

vergizedelere selam olsun

maliyetten 50 puanlık soruyu ,safha maliyet, herşey doğru gidişat mantık,dikkate almamam gereken DSYM maliyetini dikkate alarak çözmüştüm 10 puan almıştım diğer sorum tamdı eksiksiz ,60 la geçtim ,bilmem bi ufuk açarmı size

bu hafta açıklamalılar ders çalışmamız lazım olumsuzsa

evet selmaca aynı fikirde olduğumu hep paylaştım bu forumda....bence bildiğimizi görecekler ve çalıştığımızı hissedecekler..nekadar zor bi süreç olduğunu onlarda biliyor..zafere bukadar yaklaşanı bir 4 ay daha bekletmeye vicdanları elvermez onlarda insan evladı ya neticesinde robot değiller hissiz değiller...ben 2002 senesinde ücretli öğretmenlik yaptım o psikolojiyi bilirim sınav kağıtlarını okurken çalıştığını bişeyler yapmaya çalıştığını bana hissettiren çocuklara puanlarını verdim geçirdim...etki tepki fizik kuralı ....etkimiz emek tepkileri ruhsat olucak arkadaşlar...siz gerçekten çalıştığınıza inanıyorsanız ve bişeyler yaptıysanız onun dönütü gelecektir...benim 4 dersim var ve bazan karamsar oluyom bazan poliana :) ama neticede dünyanın sonu değil Allah cc diyor ki : çalış kulum ki vereyim ......beklemek beklemek beklemek bi de yanında sabır :)

iki tane gerçek var, birincisi sınav sonuçlarını birileri biliyo ve sadece şu anda sisiteme giriyor, ikincisi ise sonuçlar açıklanmadan sonucun olumsuz olacağını veya olmayacağını bilsen bile konsantre olamıyorsun ders çalışamıyosun... tabi bizim üyersi olduğumuz kurumun bakış açısı sonuç açıklanması ile sınav arasındaki sürenin kısa olması değil.. zaten 2 yıl staj yaptın o arada çalışsaydın mantığı bence...

bence sınav sonuçları bu hafta açıklanmayacak.. ama önümüzdeki hafta her kes hakettiğini alarak açıklanacak

arkadaşlar bence cumaya kadar beklemeyın ama cuma açıklamaları lazım artık cumartesi en geç bence hafta sonuna kadar açıklanmalı...
zaten temmuz sınavına ne kaldı ben cuma beklıyorum ınşallah cuma çok güzel sonuçlar alırız ve emmuz sınavlarına(ders eleyen arkadaşlar için) çok iyi morallere çalışırız en azından emeğimizin karşılığını alcağımızı umud ederek çalışalım belki motive oluruz ...

60 gün bekleyince insan sabırsızlanıyor,kışın girdik imtihana yazın açıklanacak demişti bi arkadaş doğru gerçekten...komisyon üyelerine gelince insan mı melekmi bilmem ama acı bi gerçek var bunu kabul edin ,notları kıt.

ben ve icinar arkadaşım gerçekten çok çalıştık... inanın 2 ay boyunca gece gündüz çalıştık.. gerekeni %100 yapmadıysakda %80 yaptık.. Allah herkesin ve bizim gönlümüze göre verecek İnşallah...

umarım herkes beklediğini alır diyecem ama ,yaptığı neyse onu alacak

komisyon üyerlerinin kağıt okumadığı bence bi gerçek.. ya asistanları yada yardımcıları okuyodur.. o yüzden her okuyanın notu aynı olmuyo aynı ders için..

notların insafı asistanlara ve yardımcılara kalıyo.. komisyon üyelerine değil..