personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Üyenin silinmesi benim yetkin dahilinde değil. Bunun için admin e mesaj yazmanız gerekmekte.

İkinci olarak; kimseye kişilsel bir mesaj yazmadım dikkatinizi çekerim, ancak tarafıma kişisel mesajlar yazılıyor müdahale edince de tepki veriliyor. Tepki veren arkadaşların zaten neden tepki verdiklerini üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum. Sonuçta burası sanal bir alemdir gitmek isteyen tabi ki gidebilir ben de dahil olmak üzere kim se baki değildir, zaten gitmek isteyen insanın paylaşacak ta bir şeyi kalmamıştır diye düşünüyorum.

sayın forum yöneticileri yaptıgınız yanlış bir davranış ,zaten millet gergin,stresli,birde siz üstüne tuz biber olmayın.ama yok yinede bildiğinizi okurum diyosananız benim üyeliğimide silin.bize nette yermi yok.

ben küstüm gidiyorum demicem ,burdayım,rüşdümü ispata luzum görmeden neyi paylaşmayı düşünürsem onu yazarım,

beyazzafer üyeliğini iptal etmiş Arkadaşlar söylememi istedi... sakin olup özelden halledelim sorunu kimse artık kızgınlıkla bişey yazmasın lütfen çok büyüyor mevzu yok yere...

facebookta ki grup ta buluşalım....forum açısından gereksiz yani stres atma yönündeki paylaşımlarımızı facebook ta yapalım.mesleki anlamda olanları ise buraya taşırız.

Ya Birşey Demiyorum Artık Sabah Burda Ne Güzel Ortam Vardı Farklı İllerden Farklı Şehirlerden İnsanlar Aynı Çatı Altında Ortak Bir Paydada Buluşmuşlardı Ha Derseniz Geyik Yapılıyordu Evet Geyikte Oldu Ama Kimse Kimseyi Kırmadan Sınav Stresini Bir Nebze Olsun Atmak İçin Yaptı Neyse Olan Oldu. Sonuç İtibariyle Burası Bir Forum Ben Bir Yöneticiden Hala Açıklama Bekliyorum Bu Konu İle İlgili
Saygılar

Lütfen arkadaşlar sakin olalım.
Bu yaşamınızda karşılaştığınız ilk sınav değil, son da olmayacak. Kaybederseniz de hayat devam edecek. Hep etti hiç durmadı ki.

Bizler sadece moderatörüz forumun devamını sağlamak amacıyla tamamen amatör olarak burdayız.
Sizlerle hiçbir özel , kişisel hesabımız olamaz.
Forumda gerekli özeni göstermez isek çok çabucak yozlaşır, amacından sapar. Kurallar bunun için vardır.
Forumdaki yazışmalardan hoşlanmayan birçok arkadaşımız da bizlere özel mesaj gönderip niçin müdahele etmediğimizi sormaktadır.

Bunlar geçecek :D :D :D :D İyimser olalım dünyanın sonu değil, ayrıca ölümden başka herşeye çare var. :o

Sayın uğur_35 ne açıklaması bekliyorsunuz?
Ben kendi yaptığım uygulamanın doğru olduğuna inanıyorum, doğru olduğuna da inandığım için yaptım . Tıpkı stajyerler için ayrı bir kategori açılması vb... konusunda yönetimle yaptığım görüşmeler gibi tabi bunlar 2005 yıllıarnda kalma sanırım aranızda da o kadar eski üye var mı gelişmeleri bilen onu da bilmiyorum. Ben kişisel olarak üyeliğin iptal edene dur diyemem, herkesin kendi tasarrufudur. Ancak tekrarlıyorum kimseye kişisel söz söylemedim ancak tarafıma edildi, daha iki üst mesajda var.

Ogün Bey Bir Üye Arkadaşın Size Karşı Art Niyeti Yok Cevap Yazmış Siz Yönetici Kimliğinizi Kullanarak Hiç Bir Açıklama Yapmadan Mesajını Siliyorsunuz Sonrada Forumda Gizli Dolaşıp Neler Yazılıp Çizildiğini Takip Ediyorsunuz Bu Ne Kadar Etik Sizce. İsim Vermek İstemiyorum Mesajını Sildiğiniz Arkadaşın İsteyen Yukarıdaki Mesajlara Bakar Anlar.
Saygılar Efendim

enerjiyi doğru yöne kanalize etmek lazım set vurmak kesmek çözüm değil bence ,

Sayın uğur_35
öncelikle ben dorumda ilk üye olduğum 2004 veya 2005 di o tarihten beri bu şekilde geziyorum,
İkinci olarak; arkadaşınızın yazdığını okudunuz mu? Ben neden sürekli kimseye kişisel bir şey yazmadım diyorum, ben kişisel bir şey yazmazken bana kişilsel yazılması hoş mu?
Kimin nerde dolaştığı sanırım gizli olmadan da görülebilir siz de görebilirsiniz buna engel bir şey yok sanırım. Ayrıca o mesajın tamamını silmedim sadece bana özel yazdığı kısmı silip üzerine de açıklama mahiyetinde konuyu kişiselleştirmeyelim yazdım.

çok ayıp arkadaşlar yöneticilik basit bir iş değildir olgun saygılı ve toplayıcı olmalı. ve burda herkes sınavla ilgili birşeyler yazıyodu.elbetteki geyikte yapılmış olabilir.o an yönetici heeey arkadaşlar lütfen deseydi orda kesilirdi. hepimiz eğitimli insanlarız.bizlere hiç yakışmıyor.inanın üzüldüm bu hale.

muhasebebg ' Alıntı:
denetim ve maliyet muhasebesiyle ilgili tahminlerimizi burda mı paylaşalım apalım arkadaşlar zaman az kaldı beni heyecan bastı şimdiden çalışmaya başlayalım tabii tek dersi kalanlara bişey demiyorum siz bence geçtiniz
KESİNLİKLE ERDAL HOCA BU KONUDA SÜPER BİZİM DÖNEMDE 3 SAAT TE BÜTÜN OLAYI TOPARLAMAMIZA YARDIMCI OLMUŞTU. SAYGILAR ERDAL HOCAM

benim üyeliğimin de silinmesi için acil onay verirmisiniz.

işte bu tamam haklıysan haklı yolunda devam et ,vergiden geçemiyosan ne yap onu bilmiyorum ,

Bende tek ders olarak vergiyi bekliyorum.Sınav fena geçmedi ama bu komisyon nasıl kağıtları okuyor bilgim olmadığı için garanti geçerim diyemem.Herkes gibi bende nefesimi tuttum bekliyorum.Biraz daha sabır etmemiz gerekecek.Kişisel çekişmeye gerek yok ne de olsa burası sanal alem:)

Komisyon kağıtları okurken öncelikle madde nin vermek istediği anlamı verip veremediğinize bakıyor ondan sonra kullandığınız hukuki tabirlere bakıyor, birebir ezber yazabilirseniz daha iyi olur ama ilk iki maddeyi yapıp ta kalan arkadaşım hiç olmadı.

Ogün Güneş ' Alıntı:
Komisyon kağıtları okurken öncelikle madde nin vermek istediği anlamı verip veremediğinize bakıyor ondan sonra kullandığınız hukuki tabirlere bakıyor, birebir ezber yazabilirseniz daha iyi olur ama ilk iki maddeyi yapıp ta kalan arkadaşım hiç olmadı.

ilk iki madde derken orayı açabilirmisin

Sorunun cevabını satır satır ezberlememiş olanlar için;

Maddenin anlatmak istediğini anlatabilmek
Maddenin anlatmak istediğini anlatırken hukuki tabirler kullanmak.

Bu ikisini yapıp ta kalan arkadaşım olmadı.