Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavi81 ' Alıntı:Arkadaşlar bugün tesmerden istanbul ve tekirdağ odalarına kargo gönderilmiş sonuçlar kargoylamı geliyor o kargolar sonuçlar olabilir mi
mavi81 ' Alıntı:Arkadaşlar bugün tesmerden istanbul ve tekirdağ odalarına kargo gönderilmiş sonuçlar kargoylamı geliyor o kargolar sonuçlar olabilir mi
İMREN ' Alıntı:günaydın..ben bugün açıklanacağını zannetmiyorum.çünkü geçen sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah 8:15 te açtım tesmeri sonuçlar açıklanmıştı.ondan bir önceki akşam yoktu.sanırım gece yükleniyor.
BETA ' Alıntı:ne zaman açıklanacağı belli olsun isterse 1 ay sonra olsun ama bir tarih olsun insanlar bu yüzden başka işleri yapamaz oldu.
soylu ' Alıntı:İMREN ' Alıntı:günaydın..ben bugün açıklanacağını zannetmiyorum.çünkü geçen sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah 8:15 te açtım tesmeri sonuçlar açıklanmıştı.ondan bir önceki akşam yoktu.sanırım gece yükleniyor.
evet geçen sınav gece yarısı operasyonuyla yüklediler
bende 2 ft entegrasyon yapıyorum sonra bir tesmere bir foruma bakıyorum.resmen iş performansımızı bile etkiledi.şuan sonuçlara endekslendi hayatımız sanki.icinar ' Alıntı:aynen herşey belirsiz.Oturdum bilgisayarın karşına bekliyorum..
60 gün öncesi daha kolaydı.Süre dolunca tahammülde edilemiyor.
bizim sabah öğrendiğimiz günün akşamı bakmış oalbilirmisiniz acaba..!gülümse1907 ' Alıntı:soylu ' Alıntı:İMREN ' Alıntı:günaydın..ben bugün açıklanacağını zannetmiyorum.çünkü geçen sınav sonuçlarının açıklandığı gün sabah 8:15 te açtım tesmeri sonuçlar açıklanmıştı.ondan bir önceki akşam yoktu.sanırım gece yükleniyor.
evet geçen sınav gece yarısı operasyonuyla yüklediler
Ya arkadaşlar geçen ki sınav sabah değil bi önceki akşam 7-8,30 da internette açıklanmıştı. Ben akşam öğrenmiştim.