Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
şahsen ben sınav kağıtlarının sm veya smmm lerin okuduğuna inanmıyorum. öyle bi düşünüyorsunuzki neredeyse soru kağıtlarını yoldan geçen vatandaşa okutturuyorlar diyeceksiniz.
fadimc ' Alıntı:malesef sizinle aynı düşüncede değilim kasım sınavına girdim.O sizin yüzeysel yazdıklarınızı bide ben başlıkları açtım.Ama 65 aldım.finansal muhasebede yapmadığım sadece bilanço ve gelir tablosuydu.birde bilançonun kapanış kaydı.kalanlarının hepsini yaptım.hatalı yevmiye maddelerim vardı 1-2 tane ama sonucu değiştirmiyordu.45 le kaldım.Yani anlayacağınız.kağıdınızı kimin okuduğununa bağlı .eğer cevabını bilen biri okuduysa geçersiniz.bişeyler yazınca.yok odaya yakın sm ler smmm ler okuduysa yada komisyon üyelerinin yardımcıları falan vay halinize..........
benim artık bu sınavdan bi beklentim yok.Adetli olduğuna inanmıyorum.Adamlarının işine geirse geçeceğiz.
Neler duydum bu sınavla alakalı malesef boşa kürek çekiyoruz.....
şahsen ben sınav kağıtlarının sm veya smmm lerin okuduğuna inanmıyorum. öyle bi düşünüyorsunuzki neredeyse soru kağıtlarını yoldan geçen vatandaşa okutturuyorlar diyeceksiniz.