personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

fadimc ' Alıntı:
malesef sizinle aynı düşüncede değilim kasım sınavına girdim.O sizin yüzeysel yazdıklarınızı bide ben başlıkları açtım.Ama 65 aldım.finansal muhasebede yapmadığım sadece bilanço ve gelir tablosuydu.birde bilançonun kapanış kaydı.kalanlarının hepsini yaptım.hatalı yevmiye maddelerim vardı 1-2 tane ama sonucu değiştirmiyordu.45 le kaldım.Yani anlayacağınız.kağıdınızı kimin okuduğununa bağlı .eğer cevabını bilen biri okuduysa geçersiniz.bişeyler yazınca.yok odaya yakın sm ler smmm ler okuduysa yada komisyon üyelerinin yardımcıları falan vay halinize..........
benim artık bu sınavdan bi beklentim yok.Adetli olduğuna inanmıyorum.Adamlarının işine geirse geçeceğiz.
Neler duydum bu sınavla alakalı malesef boşa kürek çekiyoruz.....

şahsen ben sınav kağıtlarının sm veya smmm lerin okuduğuna inanmıyorum. öyle bi düşünüyorsunuzki neredeyse soru kağıtlarını yoldan geçen vatandaşa okutturuyorlar diyeceksiniz.

soylu ' Alıntı:
fadimc ' Alıntı:
malesef sizinle aynı düşüncede değilim kasım sınavına girdim.O sizin yüzeysel yazdıklarınızı bide ben başlıkları açtım.Ama 65 aldım.finansal muhasebede yapmadığım sadece bilanço ve gelir tablosuydu.birde bilançonun kapanış kaydı.kalanlarının hepsini yaptım.hatalı yevmiye maddelerim vardı 1-2 tane ama sonucu değiştirmiyordu.45 le kaldım.Yani anlayacağınız.kağıdınızı kimin okuduğununa bağlı .eğer cevabını bilen biri okuduysa geçersiniz.bişeyler yazınca.yok odaya yakın sm ler smmm ler okuduysa yada komisyon üyelerinin yardımcıları falan vay halinize..........
benim artık bu sınavdan bi beklentim yok.Adetli olduğuna inanmıyorum.Adamlarının işine geirse geçeceğiz.
Neler duydum bu sınavla alakalı malesef boşa kürek çekiyoruz.....

şahsen ben sınav kağıtlarının sm veya smmm lerin okuduğuna inanmıyorum. öyle bi düşünüyorsunuzki neredeyse soru kağıtlarını yoldan geçen vatandaşa okutturuyorlar diyeceksiniz.

soylu ben de hiç inanmıyorum.Gerçekten tamam asistanların okuması doğal.okuldayken de dersi hoca anlatır kağıdı asistan okurdu bu zaten böyle.Koca prof. ki bunlar alanında isim yapmış hocalar oturup binlerce kağıt okuyacak değil.Asistanlar zaten bu günler için bu son derece doğal.Ama gidip sm smmm ler okuyomuş dersek bu içinde bulunduğumuz sistemi de gerçekten yerden yere vurmak olur.Bukadar yapmayın arkadaşlar.Bizler de bu camiyanın meslek mensubu olucaz.geçtiğimiz derslerden geçerken asistan okudu sm okudu demiyoruz, eğer kalırsak kimin okuduğu belli değil diyoruz.azimle çalışalım sınav bu şansızlıklar olabilir .

buradaki kadar kötü senaryo yazan bi forum daha görmedim.. Herkes nasibini alır..

evet ya katılıyorum blackmoney.Zaman geçtikçe efsanelerle birlikte herkez dibe vurdu.moraller gitti.Herkes olumsuz.

balance kardeşim, aynen söylediğin gibi, şu sınav 15 gün sonra açıklansa varya.. boğaz köprsünden toplucaz meslek mensubu adaylarını... arkadaşlar kim okursa okusun kağıtları, gerekirse stajyerler okusun.. siz eminseniz yaptığınızdan problem yok.. 100 almasındna 60 la geçersin..

yarın büyük gün olucak bence ....çünkü artık uzatma lüksleri yok arkadaşlar...buyük ve çok büyük ihtimalle yarın dananın kuyruğu kopacakkkkkk

inşallah arkadaşım.Benimde içime öyle doğuyor ama artık his mi yoksa umut etmek mi anlamış değilimm tam olarak

blance uyumadın mı? offff yine uykusuz ve sabırsız bir gece daha...umarım son gece olur

açıkçası bugünün büyük gün olduğunu düşünmüyorum zeynep.bukadar şartlama kendini.hakkımızda hayırlısı....

bizi resmen umutsuzluğa itip durdular..kasım sınavı da pazartesi açıklanmıştı....bence yarın olabilir....umarım...inşallah ve artık olsun ...ben uyumaya çalışıcam yarın ola hayır ola iyi sabahlar

günaydın arkadaşlar....60 günü geçtik,hadi hayırlısı...

günaydın arkadaşlar
bence bugün açıklanacak artık günüde kalmadı saatide bu işin

ben epeydir foruma giremedim arkadaşlar,aranan olmuş mu???

günaydın ,
bugün telefon edilir diye düşünüyorum,
uzatırlarsa trend kötüye gider onlarda farkındalar,,

günaydın arkadaşlar bugünün biran önce geçmesini istiyorum. sonuçların bugün açıklanacağını düşünüyorum en azından temennim bu yönde :'(

günaydın..hafta sonu herkes bugünü büyük gün ilan etmiş ama sonuç falan yok.maalesef yine hayal kırılığı..

bende buğünün bir an önce geçmesini bekliyorum.Allah hepimize sabır versin

günaydın arkadaşlar

en iyimser ihtimal yarın, ama büyük ihtimal cuma günü açıklanacak arkadaşlar...

inşallah bu gün açıklanır , artık sabır kalmadı >:(