personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ya ben sonuç açıklanmadan asla ders çalışamam mümkün değil

çalışan varsada kutluyorum

star ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
4.girişinse dersten geçemicen demektir

O da bir alternatif tabi ama.her sınavda başarıya biraz daha yaklaşıyorum diyede düşünüleblir biraz olumlu bakınca:)

İnşallah burdaki tüm arkadaşlar geçer temennim o, neden tüm dedim bence kağıtları okuyan kişi insiyatif kullanabiliyor + - 30, insanlar aşağı yukarı bişeyler yapıyorlar tam olmasada ,50 almak ta yetiyosa ,e tabi olumsuz insiyatif kullandırmayacak bi kağıt vermek gerekiyor bunun içinde:
Bazı arkadaşlar söylüyodu;kağıt düzenli olsun ,hukuksal dille yazın,anladığınızı çalıştığınızı belli edin
bunlar önemli

geçen sınav pazartesi akşammı açıklanmıştı

aokten ' Alıntı:
star ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:

O da bir alternatif tabi ama.her sınavda başarıya biraz daha yaklaşıyorum diyede düşünüleblir biraz olumlu bakınca:)

İnşallah burdaki tüm arkadaşlar geçer temennim o, neden tüm dedim bence kağıtları okuyan kişi insiyatif kullanabiliyor + - 30, insanlar aşağı yukarı bişeyler yapıyorlar tam olmasada ,50 almak ta yetiyosa ,e tabi olumsuz insiyatif kullandırmayacak bi kağıt vermek gerekiyor bunun içinde:
Bazı arkadaşlar söylüyodu;kağıt düzenli olsun ,hukuksal dille yazın,anladığınızı çalıştığınızı belli edin
bunlar önemli
İyi güzel de, komisyon benim tek derste veya 50 almam yetiyoru nerden bilecek...kaldı ki sınavdakanun madde numaralarını yazan biri olarak 35 den yukarı çıkamadım...

sınavlar açıklanmadan önce tek dersi olanlar ayrıca müteala ediliyor. gerekirse oda başkanı ile görüşüyorlar. son düzenlemeler yapılıyordur şimdi. yoksa değerlendirme bitmiştir. yani bu gecikme bazı arkadaşların hayrına oluyor.

deffo ' Alıntı:
sınavlar açıklanmadan önce tek dersi olanlar ayrıca müteala ediliyor. gerekirse oda başkanı ile görüşüyorlar. son düzenlemeler yapılıyordur şimdi. yoksa değerlendirme bitmiştir. yani bu gecikme bazı arkadaşların hayrına oluyor.
İnşallah dediğin gibidir.... dediğin çıkarsa sana künefe ısmarlayacam söz...(istanbul sa tabii)

Sayın yetkili;

29 Mart sınavının üzerinden 60 gün geçmesine rağmen halen TESMER tarafından sınav sonuçları açıklanmamış olup, Temmuz sınavları için hazırlık zamanımız gün geçtikçe kısalmaktadır.

Türkiye? nin en büyük ve öcü meslek odası olan İstanbul Serbest Mali Müşavirler Odası? na bağlı olan bizlerin menfaati gereği sınav açıklama süreleri hususunda gerek yasal düzenlemelere riayet gerekse iyileştirmelerin yapılmasında etkin rol oynamasını tüm arkadaşlarım gibi beklemekteyiz. Velev ki 3. hakkında tek derse kalmış biri olarak. (bu tek derste vergi olunca)

Bu bağlamda üyesi olmayı sabırsızlıkla beklediğim oda yönetim ve üyelerini saygıyla selamlar, konu hakkında yapacağınız çalışmalardan ötürü peşinen teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

Odaya geçilen mail.....

çok güzel olmuşta inş. cevabı gecikmez

deeper_blue ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
star ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:

bunlar önemli
İyi güzel de, komisyon benim tek derste veya 50 almam yetiyoru nerden bilecek...kaldı ki sınavdakanun madde numaralarını yazan biri olarak 35 den yukarı çıkamadım...

sen kağıdında tek dersin kaldığını belirtmedin mi?belirtmek lazım

aokten ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
star ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:

bunlar önemli

sen kağıdında tek dersin kaldığını belirtmedin mi?belirtmek lazım
Ohanes burger derim şimdi hoca......zaten sıcak başıma vurdu deve palmiye filan görmete başladım......

dilimize çevirirsek sana göre çok mu mantıksız

bugünden o kadar umutluydum ki kesin açıklanır diyordum ama yine hüsrana uğradım nedir bu bizim çektiğimiz çile yarabbiiiiiiiii...... :-[

aokten ' Alıntı:
dilimize çevirirsek sana göre çok mu mantıksız
mantıksız kesinlikle değil....ama sınav kağıdının üzerine tek dersim kaldıyı yazmak bana biraz garip geldi. Kaldıki zaten tüm puanlarımız komisyonda var. İsim kapalı olması bece pek akla yakın gelmiyor. açıp mutlaka bakılıyordur.

Bu bağlamda tekrar kağıdın üzerine tek ders yazmamız gerekmeyecektir diye düşünüyorum..

bugünden bende çok umutluydum ama maalesef umutlar yarına taşındı.anketede bugün için oy vermiştim.ama olmadı.

deeper_blue maalesef istabul değil.adana