star ' Alıntı:aokten ' Alıntı:4.girişinse dersten geçemicen demektir
O da bir alternatif tabi ama.her sınavda başarıya biraz daha yaklaşıyorum diyede düşünüleblir biraz olumlu bakınca![]()
İyi güzel de, komisyon benim tek derste veya 50 almam yetiyoru nerden bilecek...kaldı ki sınavdakanun madde numaralarını yazan biri olarak 35 den yukarı çıkamadım...aokten ' Alıntı:star ' Alıntı:aokten ' Alıntı:4.girişinse dersten geçemicen demektir
O da bir alternatif tabi ama.her sınavda başarıya biraz daha yaklaşıyorum diyede düşünüleblir biraz olumlu bakınca![]()
İnşallah burdaki tüm arkadaşlar geçer temennim o, neden tüm dedim bence kağıtları okuyan kişi insiyatif kullanabiliyor + - 30, insanlar aşağı yukarı bişeyler yapıyorlar tam olmasada ,50 almak ta yetiyosa ,e tabi olumsuz insiyatif kullandırmayacak bi kağıt vermek gerekiyor bunun içinde:
Bazı arkadaşlar söylüyodu;kağıt düzenli olsun ,hukuksal dille yazın,anladığınızı çalıştığınızı belli edin
bunlar önemli
İnşallah dediğin gibidir.... dediğin çıkarsa sana künefe ısmarlayacam söz...(istanbul sa tabii)deffo ' Alıntı:sınavlar açıklanmadan önce tek dersi olanlar ayrıca müteala ediliyor. gerekirse oda başkanı ile görüşüyorlar. son düzenlemeler yapılıyordur şimdi. yoksa değerlendirme bitmiştir. yani bu gecikme bazı arkadaşların hayrına oluyor.
deeper_blue ' Alıntı:İyi güzel de, komisyon benim tek derste veya 50 almam yetiyoru nerden bilecek...kaldı ki sınavdakanun madde numaralarını yazan biri olarak 35 den yukarı çıkamadım...aokten ' Alıntı:star ' Alıntı:aokten ' Alıntı:4.girişinse dersten geçemicen demektir
İnşallah burdaki tüm arkadaşlar geçer temennim o, neden tüm dedim bence kağıtları okuyan kişi insiyatif kullanabiliyor + - 30, insanlar aşağı yukarı bişeyler yapıyorlar tam olmasada ,50 almak ta yetiyosa ,e tabi olumsuz insiyatif kullandırmayacak bi kağıt vermek gerekiyor bunun içinde:
Bazı arkadaşlar söylüyodu;kağıt düzenli olsun ,hukuksal dille yazın,anladığınızı çalıştığınızı belli edin
bunlar önemli
Ohanes burger derim şimdi hoca......zaten sıcak başıma vurdu deve palmiye filan görmete başladım......aokten ' Alıntı:deeper_blue ' Alıntı:İyi güzel de, komisyon benim tek derste veya 50 almam yetiyoru nerden bilecek...kaldı ki sınavdakanun madde numaralarını yazan biri olarak 35 den yukarı çıkamadım...aokten ' Alıntı:star ' Alıntı:aokten ' Alıntı:4.girişinse dersten geçemicen demektir
bunlar önemli
sen kağıdında tek dersin kaldığını belirtmedin mi?belirtmek lazım
mantıksız kesinlikle değil....ama sınav kağıdının üzerine tek dersim kaldıyı yazmak bana biraz garip geldi. Kaldıki zaten tüm puanlarımız komisyonda var. İsim kapalı olması bece pek akla yakın gelmiyor. açıp mutlaka bakılıyordur.aokten ' Alıntı:dilimize çevirirsek sana göre çok mu mantıksız