personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bu saaten sonra kesinlikle açıklanmaz açıklanacak olsa aramalar yapılırdı

cumaya kadar açıklasalar.pazartesiye kalmasa hafta sonumuz güzel geçse

bu arama olayını unutun lütfen bu bir zorunluluk değil. bir çok defa siteden açıklandıktan sonra aranıyor. yani siteye direk verebiliyorlar.

insan evladına bu kadar eziyette yapılmazki bünyem kaldırmıyor artık. strese girdim yahu

deeper_blue ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
dilimize çevirirsek sana göre çok mu mantıksız
mantıksız kesinlikle değil....ama sınav kağıdının üzerine tek dersim kaldıyı yazmak bana biraz garip geldi. Kaldıki zaten tüm puanlarımız komisyonda var. İsim kapalı olması bece pek akla yakın gelmiyor. açıp mutlaka bakılıyordur.

Bu bağlamda tekrar kağıdın üzerine tek ders yazmamız gerekmeyecektir diye düşünüyorum..

bana göre yazmak çok mantıklı binlerce adam var,yazmanın sakıncası olmaz dikkate alırsa faydası olur ,tesmer eğitmenlerinden bazıları da bu şekilde tavsiye ediyor..

geçen sefer akşam açıklanmıştı ama belki açıklanır

deffo arama olayını unutun demişsin bence öle bişey kesinlikle olmaz.her dönem arıyolar.geçen dönemde 4 gibi aradılar hatta 18,30 da aradılar 8 gibi nete verdiler.kesinlikle ararlar

deffo ' Alıntı:
bu arama olayını unutun lütfen bu bir zorunluluk değil. bir çok defa siteden açıklandıktan sonra aranıyor. yani siteye direk verebiliyorlar.

inşallah dediğin gibi olur ve bu akşam açıklanır kasım sınavı akşam 8 de sitede yayınlanmıştı o zaman belki bir umut bu sınav da akşam açıklanabilir.

bugun açıklanmas kimse aranmamış.geçen dönem bu sitede 16,00 gibi arananlar yazmıştı bursa odası 18,00 gibi aradı sonra akşam açıklandı.yanı burda benı aradılar demeyen çıkmadan açıklanmas o sınav sonuçları ben zaten direk buraya bakıyorum tek ders olduğu için

ozankeskin ' Alıntı:
bugun açıklanmas kimse aranmamış.geçen dönem bu sitede 16,00 gibi arananlar yazmıştı bursa odası 18,00 gibi aradı sonra akşam açıklandı.yanı burda benı aradılar demeyen çıkmadan açıklanmas o sınav sonuçları ben zaten direk buraya bakıyorum tek ders olduğu için
Tek ders hangisi...yoksa yoksa...vergi mi????

tabiki de vergi :)

aokten ' Alıntı:
deeper_blue ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
star ' Alıntı:
aokten ' Alıntı:
4.girişinse dersten geçemicen demektir

O da bir alternatif tabi ama.her sınavda başarıya biraz daha yaklaşıyorum diyede düşünüleblir biraz olumlu bakınca:)

İnşallah burdaki tüm arkadaşlar geçer temennim o, neden tüm dedim bence kağıtları okuyan kişi insiyatif kullanabiliyor + - 30, insanlar aşağı yukarı bişeyler yapıyorlar tam olmasada ,50 almak ta yetiyosa ,e tabi olumsuz insiyatif kullandırmayacak bi kağıt vermek gerekiyor bunun içinde:
Bazı arkadaşlar söylüyodu;kağıt düzenli olsun ,hukuksal dille yazın,anladığınızı çalıştığınızı belli edin
bunlar önemli
İyi güzel de, komisyon benim tek derste veya 50 almam yetiyoru nerden bilecek...kaldı ki sınavdakanun madde numaralarını yazan biri olarak 35 den yukarı çıkamadım...

sen kağıdında tek dersin kaldığını belirtmedin mi?belirtmek lazım

kursuna gittiğim hoca;sınav kağıtları okunurken kimin tek dersi var daha önce kaç almış bu gibi bilgileri bilerek okuyorlar demişti...ama tabi şöyle bir muamma var.isim yazan köşe kapalı okunması gerekiyor diye biliyorum.bu durumda nasıl bilebilirler şüpheli tabi.

ozankeskin ' Alıntı:
Nedir bu vergidençektiğimiz ben anlamadım....sanki tüm avukatlar kanunların tamamını biliyor veya diğer meslek mensupları...sadece neyi nerde arayacağını bilmek lazım...sanki ben serbest çalıştığımda ezbere hüküm vereceğim...

Ahanda bu şöyledir diye...zaten ikide bir değişiyor kanunlar neyi takip edecen dolduracan kafana... Belki tek ders vergiciyiz diye bi iltimas geçerlerde yüzümüzü güldürürler.......Umut fukaranın ekmeği hesabı..

deffo ' Alıntı:

aramalar çok belirleyici ben 3 dönemdir giriyorum.henüz aramadan sitede görmedim.benden önce hatırladığım tüm dönemler de öyle.

yarın sınavlar açıklanıyor, duygularınızı paylaşın die bi bölüm açan arkadaş nerede, çok merak ediorum doğrusu.bu kadar kendinden emin nasıl konuştu, üstelik onun yarınından bu yana 3 gün geçti

tesmeri arayan varmı son 1 saat içinde felan

arkadaşlar

cumadan önce

a-çık-lan-maz..........

yok, geyip için konuşuyorsanız, diyecek birşey yok

Arkadaşlar bir şey dikatimi çekti... forum İMKB gibi biri bir asparagas haber salıyor piyasaya sonrara bu haber ışık hızında dağılıp kendisine geliyor...işin ilginç yanı bu habere kendide inanıp işlem yapıyor...

Bu duruma geldik açıklandı, açıklanacak, eli kulağında, kulakları kafada.....

bugün kaçıncı gün ?

marttan 1 gün
nisan 30 gün
mayıs 31 gün
haziran 2 gün
-----------------
toplam 64 gün .bu gün dahil olarak