personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

artık kimseye inanamaz olduk biri arandım diyecek onada inanmayacaz o hale geldik.

zaten birisni arasalar, o heyecanla foruma girer mi bilmem.. yani iş esnasında bilgisayar başında olursa tabiki ama dışarda biyerde olursa mümkün değil foruma yazması diye düşünüyorum..

Arkadaşlar sonuçlar konusunda kimseye inanmayın.. nedense herkesin cümeleri aynı, "tesmerdeki kadın söyledi, tesmer üyesi söyledi, yok oda söyledi, yok güvenilir bi kaynaktan".. eee hani sonuç... madem şu gün diyor ve eminseiz ve olmuyorsa özür dileyin yada deyinki böyle bi bilgi var sadece paylaştım kesin diye bişey yok..

bütün gün işini gücünü bırakıp foruma yazı yazanlar nerede? akşam olunca tv seyretmek ağır mı basıyo? mesai saatleri forum yapmak için daha mı elverişli?

çok ta umrumda ne zaman açıklarsa açıklasınlar .... versin yeter be bıktım valla bukadarda olmazya
>:(

Lütfen Forum Kuralları'nı okuyunuz. ADMIN

görgülü yazdıkların senin nickinle tam zıt.. bence bela anmamak gerek.. sadece Allah onları ıslah etsin bizede hakkımızı versin demek gerek bence.

Sınav sonuçları açıklandı diyelim... ne değişecek haytınızda.. her şey de olumlu mesela..? cevaplayın bakalım

valla bu stres insanı çileden çıkarır
cumadan önce tesmere bakmamaya karar verdim eğer öğrenirsem forumdan öğrenicem

hayatımda en boş olduğum zaman dilimi bu sonuçları beklediğim zaman dilimi olsa gerek tamamen vakit geçirmeye dönük işler yapıyorum

umarım erken öğreniriz.. ama bu kadar merak ve strese gerek yok.. her geçen gün ömürden gidiyo..

blackmoney ' Alıntı:
bütün gün işini gücünü bırakıp foruma yazı yazanlar nerede? akşam olunca tv seyretmek ağır mı basıyo? mesai saatleri forum yapmak için daha mı elverişli?
Ben burdayım ....Efsaneleri okumak daha iyi.. ::)
Bence hiç kimsede artık heyecan kalmadı ondan yazmıyor efsanelerde tükendi. ;D

aokten ' Alıntı:
hayatımda en boş olduğum zaman dilimi bu sonuçları beklediğim zaman dilimi olsa gerek tamamen vakit geçirmeye dönük işler yapıyorum

sende dolu çalış arkadaşım.. ve kaçıncı girişin?

icinar ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:
Ben burdayım ....Efsaneleri okumak daha iyi.. ::)
Bence hiç kimsede artık heyecan kalmadı ondan yazmıyor bence efsanelerde tükendi. ;D

hoşgeldin icinar arkadaşım..sevgili üstadım..

heyecan kalmadı ama ufak ufak gelecek sınavda ne yapacağım hiç de çalışmadık korkusu başladı

Bende bıraktım tesmeri tıklamayı..Sakin bir şekilde bekliyorum artık..
Heyecan ve sıkıntı yaratıyor sadece..Böyle daha kolay geçiyor.
Temmuz sınavında ilk kez girenler haricinde zaten tekrar yapacağız işimiz daha kolay

Cesaret insanı zafere,
Kararsızlık tehlikeye,
Korku ise ölüme götürür...

Kanuni Sultan Süleyman

dünya dönüyormuş yıllardır ve zaman su gibi akıp geçiomuş??? valla artık dünyanın dönmediği yargısına varmama az kaldı ....ya o dönecek ben pes edecem ya onla mutllu mesut dönecem ;D :D açıklanıp açıklanmamasını geçtim de artık açıklanınca ki ruh halimi düşünür oldum.....ya kazanırsam offfff eğitim hayatım sona erecek ve artık kanunları zevk için okuyucam sınava tabi olma korkusuyla diil...ya bunu sorarlarsa offf çok uzun bu ya demeden zevkleeeee.....ya kazanamazsam offf bi 4 ay daha uzayacak askıda kalıcak umutlar :( >:( bi elde iki karpuz yürünmüyor herşeyimi bu sınava odakladım ve bekletiyorum.....dünyam harbiden durucak bir iki gün belki bi hafta kendime gelemiycem ...ama ne çare tekrar yıkılmadım ayaktayım deyip sarılcam kitaplara:(

bu mesleği belli bi statüye oturtacak olanlar bizleriz.. asıl iş sınavdan sonra başlıyo bence.. boşver böyle gelmiş böyle gider yerine, bundan sonra böyle olması gerek için çalışmak gerek...

zevkle çalışıp iştahla yapıcaz her işimizi..

Zaten bunca zor sınav sonrasında başarmak , ruhsatı almak bununla beraber beklentilerinde artınca daha sıkı çalışmak kaçınılmaz değil mi.
Ben staj başlatmayı kazanınca bile hafifden bumoda girmeye başladım bile..Ayrıca en çokda oda seçimlerine katılmayı çok istiyorum.... ;D