personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

merhabalar
bu "60 gün" ifadesine 19 Mayıs, 23 Nisan gibi tatil günleri ve bugüne kadar olan "pazar" günleri dahil ediliyor mu bilginiz var mı?
teşekkürler

ben anladımki stajerler herkesin dalga aracı olmuş

Prof.Dr.Yüksel Koç YALKIN,
Prof.Dr.Feryal Orhun BASIK
Prof.Dr.Yurdakul ÇALDAĞ
Maliye Baş Müf.Mehmet ARABACI
YMM Abdullah KESKİN
Hes.Uzmanı Tahir UFUK
YMM GÜNER ÜNSAL dır

Ogün Güneş ' Alıntı:
Prof.Dr.Yüksel Koç YALKIN,
Prof.Dr.Feryal Orhun BASIK
Prof.Dr.Yurdakul ÇALDAĞ
Maliye Baş Müf.Mehmet ARABACI
YMM Abdullah KESKİN
Hes.Uzmanı Tahir UFUK
YMM GÜNER ÜNSAL dır

Teşekkürler. Hemen araştırıyorum.

merhaba arkadaşlar sessiz sedasız forumu takip ediyorum inanın bende sizler kadar gerildim artık.... sinirlerim bozuldu doktora gittim antidepresan kullanmaya başladım. şikayetler sonuçsuz kalacaktır emin olun sabırla beklemekten başka çaremiz yok ortada saçma bir oyun dönüyor yasal süre 60 gün ve kanunlara uygun davranılmıyor kanuna aykırı davranmak yasalarımızda suç teşkil etmez mi arkadaşlar... bireysel olarak birşey yapabileceğimize inanmıyorum inanın çok çaresizim sizler kadar üstelik bu sınavı beklemekten hiç birşeye adım atamaz oldum işsizim beş parasızım ...

allah hepimizin yardımcısı olsun ya....delirmemek elde değil hakkaten...

Fazla heyecan yapmayın arkadaşlar . Bu hep böyle. İsterseniz teselli olsun diye eski forumlara bakın . Neler yaşanmış, neler söylenmiş.

Feryal hoca benim üniv.den hocamdı, çok çok mükemmel bi insandır gerçekten.yönetim ve maliyet muhasebe derslerini verirdi.mail adresini bulabilirsem mail atarım ama muhtemelen kaybettim.ve şimdi üniv.lerde de sınav maratonu var zaten, vakit ayırabileceklerini sanmıorum.ilginçtir ama feryal hocanın notu boldu, hala onun komisyonda olduğuna emin miyiz?

arkadaşlar sakin olmamız lazım sinirlenerek bir yere varamayız. bizim işimiz dikkat gerektiren bir iş en ufak bir hata hayatımıza mal olur mazallah. herkes sınavı unutsun ve işine yoğunlaşsın . ::)

nguroy ' Alıntı:
Fazla heyecan yapmayın arkadaşlar . Bu hep böyle. İsterseniz teselli olsun diye eski forumlara bakın . Neler yaşanmış, neler söylenmiş.

çok haklısınız.Fakat okudukça daha çok heyecanlanıyorum inanın ;D

benimde 2 dersim kaldı vergi ve mali analiz ... bu iki dersi verebilir ve belge alırsam daha rahat iş bulacağımı düşünüyorum. işsizlik kadar berbat birşey yok arkadaşlar tesmerde benim gibi garibanları oyalayarak iş yaptığını sanmaya devam etsin ............. bu kadar umutsuzluğumun çok büyük bir kısmı tesmerin sayesinde bu sistemlerinin sayesinde o kadar sıkıntılıyım ki ölmeyi dahi düşündüm her şey berbat gidiyor

KAPDAN ' Alıntı:
Feryal hoca benim üniv.den hocamdı, çok çok mükemmel bi insandır gerçekten.yönetim ve maliyet muhasebe derslerini verirdi.mail adresini bulabilirsem mail atarım ama muhtemelen kaybettim.ve şimdi üniv.lerde de sınav maratonu var zaten, vakit ayırabileceklerini sanmıorum.ilginçtir ama feryal hocanın notu boldu, hala onun komisyonda olduğuna emin miyiz?

Arkadaşım sen yinede bi mail atsan. Sadece tesmere yollamışlarmı onu bile öğrensek yeter. Bende sağı solu arıyorum. YMM tanıdıkları felan

milangos ' Alıntı:
benimde 2 dersim kaldı vergi ve mali analiz ... bu iki dersi verebilir ve belge alırsam daha rahat iş bulacağımı düşünüyorum. işsizlik kadar berbat birşey yok arkadaşlar tesmerde benim gibi garibanları oyalayarak iş yaptığını sanmaya devam etsin ............ bu kadar umutsuzluğumun çok büyük bir kısmı tesmerin sayesinde bu sistemlerinin sayesinde o kadar sıkıntılıyım ki ölmeyi dahi düşündüm her şey berbat gidiyor

ya arkadaşım abartma bukadar kontrolünü kaybetme.Önemli olan sağlık.Sağlığını kaybedersen belgeyi nerde kullanıcan ki sen ölmeyi dünmüşssün.İnan hayat bu sınavdan ibaret değil.allah sana sağlık ve uzun ömür versin....

hocalar vermiyorsa kim veriyor notu???

milangos ' Alıntı:
benimde 2 dersim kaldı vergi ve mali analiz ... bu iki dersi verebilir ve belge alırsam daha rahat iş bulacağımı düşünüyorum. işsizlik kadar berbat birşey yok arkadaşlar tesmerde benim gibi garibanları oyalayarak iş yaptığını sanmaya devam etsin ..........bu kadar umutsuzluğumun çok büyük bir kısmı tesmerin sayesinde bu sistemlerinin sayesinde o kadar sıkıntılıyım ki ölmeyi dahi düşündüm her şey berbat gidiyor
bu ne ya arkadaşım sen hayatından vazgeçmiş gibisin. sakin ol biraz herşey belge demek değilki belgen olmadan da rahat rahat iş bulabilirsin yeterki muhasebeyi gerçekten bil. seninle kaderimiz aynı ben de vergi ve mali analizden kaldım umarım geçeriz.

aman kardeş...aklına mukahat ol...daha genciz....bi sınav için değmez ...

kağıtları okuyanlar hakkında forumumuzda yüzlerce rivayet mevcut arkadaşım...