Ogün Güneş ' Alıntı:Prof.Dr.Yüksel Koç YALKIN,
Prof.Dr.Feryal Orhun BASIK
Prof.Dr.Yurdakul ÇALDAĞ
Maliye Baş Müf.Mehmet ARABACI
YMM Abdullah KESKİN
Hes.Uzmanı Tahir UFUK
YMM GÜNER ÜNSAL dır
nguroy ' Alıntı:Fazla heyecan yapmayın arkadaşlar . Bu hep böyle. İsterseniz teselli olsun diye eski forumlara bakın . Neler yaşanmış, neler söylenmiş.
KAPDAN ' Alıntı:Feryal hoca benim üniv.den hocamdı, çok çok mükemmel bi insandır gerçekten.yönetim ve maliyet muhasebe derslerini verirdi.mail adresini bulabilirsem mail atarım ama muhtemelen kaybettim.ve şimdi üniv.lerde de sınav maratonu var zaten, vakit ayırabileceklerini sanmıorum.ilginçtir ama feryal hocanın notu boldu, hala onun komisyonda olduğuna emin miyiz?
milangos ' Alıntı:benimde 2 dersim kaldı vergi ve mali analiz ... bu iki dersi verebilir ve belge alırsam daha rahat iş bulacağımı düşünüyorum. işsizlik kadar berbat birşey yok arkadaşlar tesmerde benim gibi garibanları oyalayarak iş yaptığını sanmaya devam etsin ............ bu kadar umutsuzluğumun çok büyük bir kısmı tesmerin sayesinde bu sistemlerinin sayesinde o kadar sıkıntılıyım ki ölmeyi dahi düşündüm her şey berbat gidiyor
bu ne ya arkadaşım sen hayatından vazgeçmiş gibisin. sakin ol biraz herşey belge demek değilki belgen olmadan da rahat rahat iş bulabilirsin yeterki muhasebeyi gerçekten bil. seninle kaderimiz aynı ben de vergi ve mali analizden kaldım umarım geçeriz.milangos ' Alıntı:benimde 2 dersim kaldı vergi ve mali analiz ... bu iki dersi verebilir ve belge alırsam daha rahat iş bulacağımı düşünüyorum. işsizlik kadar berbat birşey yok arkadaşlar tesmerde benim gibi garibanları oyalayarak iş yaptığını sanmaya devam etsin ..........bu kadar umutsuzluğumun çok büyük bir kısmı tesmerin sayesinde bu sistemlerinin sayesinde o kadar sıkıntılıyım ki ölmeyi dahi düşündüm her şey berbat gidiyor