ilginç ama geçen sınav sonuçlarını bende odadan önce öğrenmiştim...ozaman sonuç ortada sitede odalardan önce yayınlanıyor..seyyah100 ' Alıntı:Söylentilere göre hareket etseydik 1 haftadır açıklanmıştı. dedikodular başladı yine. benim ismmmo da bilgi işlemden arkadaşım var onla irtibat halindeyim. hiçbir şey bilmiyor. gerçi geçen sınavda ondan önce öğrenmiştim. oda ayrı konu.
seyyah100 ' Alıntı:arkadaşlar başka bir forumdan okuduğum mesajı kopyala yapıştır yaptım. aşağıda okuyun...
uğur35
Tarih: Sal Hzr 03, 2008 6:28 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
SUMBUL yazmış:
pek iyi değiliz.inşallah getirdiğin haber güzel bi haberdir.
SUMBUL Arkadaşım Şimdi Bizim Patronun Çalıştığı YMM Şirketinden Bir YMM Abimiz Geldi Hesap Uzmanlığından Emekli Tesmerde ve Türmobda Tanıdıkları Varmış Bende Rica Ettirdim Bi Ankarayı Arayabilirmi Diye Sağolsun Aradı Abimiz ve Nihai Cevap CUMA Günü Bu İşkence Bu Izdırap Bitiyor
dede 66 ' Alıntı:bidaha mı çalışmak gına geldi artık hem çalıstık yedik yuttuk 3 lü denklem sordular bu arada bizim kurs hocasına 3 lü denklem çıkarmı diye sorduğumuzda kesinlikle çıkmaz demişti ah hoca ah yaktın bizi
banada 50 yetiyor.. ama takıldım kaldım şı cevaplara standartı yok diye endişedeyim hep inşallah bi terslik olmaz.kadir murat ' Alıntı:sevgili aslan 35 senındemı tek analız kaldı?...benımde bir tek analız kaldı..tam ters kose olduk..dedıgınız gıbı trende falanda cıkınca sersemledık martta da sınav tam trajı komikdi..sınav esnasında ilk ben farkettim satışlar yok dedım gözetmene ne goruyorsanınz onu yapın dedı..sonra baskaları da sınıfta gurleyınce telefonla bır yerlerı aradılar. cevap soru dogru püf noktası var...bu esnada sırtımdan terler bosalıyor kıs gunu terledık..10 dk sonra baska gozetmen geldı soru iptal diğerlerini yapın ..gorucez bakalım sonucu..50 yetiyor..
zaten ilk sorunu ilk şıkkını yaptınmı 25 puankadir murat ' Alıntı:banada 50 yetiyor...bende senın gıbı 5-6 madde yazdım..sayısalları yaptım bol bol yorum yaptım..yanlıs soruyu bıle yaptım cunku bıze gec geldı iptal oldugu..satışlar yerıne dönen varlıkları yazdım..not dustum dogrusu bu fakat dönen varlıklar dıkkate alınmıstır dedım..onunda sonuclarını buldum ve yorum yaptım..ozellıkle sılmedım gorsunler onuda bılıyorum..tabı bundan sonra hersey onların ınsafına kalmıs kanımca 50 verırler gerısı takdırı ılahı bekleyıp gorucez..