personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ya artik tesmerin web sayfasını masaüstü duvar kağıdı yaptım :) onun yüzünden çalışamıyorumda :)

seyyah100 ' Alıntı:
Söylentilere göre hareket etseydik 1 haftadır açıklanmıştı. dedikodular başladı yine. benim ismmmo da bilgi işlemden arkadaşım var onla irtibat halindeyim. hiçbir şey bilmiyor. gerçi geçen sınavda ondan önce öğrenmiştim. oda ayrı konu.
ilginç ama geçen sınav sonuçlarını bende odadan önce öğrenmiştim...ozaman sonuç ortada sitede odalardan önce yayınlanıyor..

arkadaşlar başka bir forumdan okuduğum mesajı kopyala yapıştır yaptım. aşağıda okuyun...

uğur35

Tarih: Sal Hzr 03, 2008 6:28 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

SUMBUL yazmış:
pek iyi değiliz.inşallah getirdiğin haber güzel bi haberdir.

SUMBUL Arkadaşım Şimdi Bizim Patronun Çalıştığı YMM Şirketinden Bir YMM Abimiz Geldi Hesap Uzmanlığından Emekli Tesmerde ve Türmobda Tanıdıkları Varmış Bende Rica Ettirdim Bi Ankarayı Arayabilirmi Diye Sağolsun Aradı Abimiz ve Nihai Cevap CUMA Günü Bu İşkence Bu Izdırap Bitiyor

tesmer türmob yada komisyonun çıkıpta şu gün açıklanacak demesi bu kadar zormu

Cuma açıklansa iyi bari Pazar derslere çalışırız

Merhaba arkadaşlar, Bir kaç haftadır izlediğim foruma ilk defa mesaj yazıyorum. Bende bir kaç defa tesmeri aradım. Son görüşmemde komisyon üyeleri ile görüşüp görüşmediklerini sordum. Evet görüşüyoruz yoğun bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorlar gibi bir cevap verdi. Tabiki "tahmininiz ne zaman açıklanır" sorusunu yanıtsız bıraktı. Ben bundan komisyonun bugün büyük ihtimal teslim edebileceği sonucunu çıkarıyorum. umarım öyle olur.

arkadaslar yazılanlar yorumlar ne kadar faydalı da olsa ınanın dahada stres yapıyorum ve bakmak ıstemıyorum..doktordan gelıyorum..benım zaten mıde problemım vardı..son 2 gundur daha da azmıs durumdaydı..doktor tamamen stres yorgunluk dedı sakınlestırıcı ılaclar verdı...bunların hepsın aslında tesmere fatura etmek lazım..

seyyah100 ' Alıntı:
arkadaşlar başka bir forumdan okuduğum mesajı kopyala yapıştır yaptım. aşağıda okuyun...

uğur35

Tarih: Sal Hzr 03, 2008 6:28 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

SUMBUL yazmış:
pek iyi değiliz.inşallah getirdiğin haber güzel bi haberdir.

SUMBUL Arkadaşım Şimdi Bizim Patronun Çalıştığı YMM Şirketinden Bir YMM Abimiz Geldi Hesap Uzmanlığından Emekli Tesmerde ve Türmobda Tanıdıkları Varmış Bende Rica Ettirdim Bi Ankarayı Arayabilirmi Diye Sağolsun Aradı Abimiz ve Nihai Cevap CUMA Günü Bu İşkence Bu Izdırap Bitiyor

Cuma inşallah açıklanır...

bidaha mı çalışmak gına geldi artık hem çalıstık yedik yuttuk 3 lü denklem sordular bu arada bizim kurs hocasına 3 lü denklem çıkarmı diye sorduğumuzda kesinlikle çıkmaz demişti ah hoca ah yaktın bizi

arkadaşlar finansal tabloların niteliksel özelliklerine takmış durumdayım.cevbını hatırlayan arkadaş varmı??

dede 66 ' Alıntı:
bidaha mı çalışmak gına geldi artık hem çalıstık yedik yuttuk 3 lü denklem sordular bu arada bizim kurs hocasına 3 lü denklem çıkarmı diye sorduğumuzda kesinlikle çıkmaz demişti ah hoca ah yaktın bizi

Sorma yaa Ankara'dan Levent Hoca'da çıkmaz demişti:( Yaktı valla

sevgili aslan 35 senındemı tek analız kaldı?...benımde bir tek analız kaldı..tam ters kose olduk..dedıgınız gıbı trende falanda cıkınca sersemledık martta da sınav tam trajı komikdi..sınav esnasında ilk ben farkettim satışlar yok dedım gözetmene ne goruyorsanınz onu yapın dedı..sonra baskaları da sınıfta gurleyınce telefonla bır yerlerı aradılar. cevap soru dogru püf noktası var...bu esnada sırtımdan terler bosalıyor kıs gunu terledık..10 dk sonra baska gozetmen geldı soru iptal diğerlerini yapın ..gorucez bakalım sonucu..50 yetiyor..

yani hocalar ters köşe biz olmuşuz çokmu ama ben kafama vuruyorum ilk iki sınavda hataları yapan bendim onun için ağlasamda ne fayda

kadir murat ' Alıntı:
sevgili aslan 35 senındemı tek analız kaldı?...benımde bir tek analız kaldı..tam ters kose olduk..dedıgınız gıbı trende falanda cıkınca sersemledık martta da sınav tam trajı komikdi..sınav esnasında ilk ben farkettim satışlar yok dedım gözetmene ne goruyorsanınz onu yapın dedı..sonra baskaları da sınıfta gurleyınce telefonla bır yerlerı aradılar. cevap soru dogru püf noktası var...bu esnada sırtımdan terler bosalıyor kıs gunu terledık..10 dk sonra baska gozetmen geldı soru iptal diğerlerini yapın ..gorucez bakalım sonucu..50 yetiyor..
banada 50 yetiyor.. ama takıldım kaldım şı cevaplara standartı yok diye endişedeyim hep inşallah bi terslik olmaz.

İmren özeline YMM Abdullah Keskin'in numarasını yazdım. YMM patronlarına bi aratabilir misin?

gülümse 1907 msjın alındı hiç merak etme..ozan bilgi alabilirsem burda yazıcam zaten...

o değil paronayak olacağız her telefon çaldığında bi heyecan bi heyecan

banada 50 yetiyor...bende senın gıbı 5-6 madde yazdım..sayısalları yaptım bol bol yorum yaptım..yanlıs soruyu bıle yaptım cunku bıze gec geldı iptal oldugu..satışlar yerıne dönen varlıkları yazdım..not dustum dogrusu bu fakat dönen varlıklar dıkkate alınmıstır dedım..onunda sonuclarını buldum ve yorum yaptım..ozellıkle sılmedım gorsunler onuda bılıyorum..tabı bundan sonra hersey onların ınsafına kalmıs kanımca 50 verırler gerısı takdırı ılahı bekleyıp gorucez..

kadir murat ' Alıntı:
banada 50 yetiyor...bende senın gıbı 5-6 madde yazdım..sayısalları yaptım bol bol yorum yaptım..yanlıs soruyu bıle yaptım cunku bıze gec geldı iptal oldugu..satışlar yerıne dönen varlıkları yazdım..not dustum dogrusu bu fakat dönen varlıklar dıkkate alınmıstır dedım..onunda sonuclarını buldum ve yorum yaptım..ozellıkle sılmedım gorsunler onuda bılıyorum..tabı bundan sonra hersey onların ınsafına kalmıs kanımca 50 verırler gerısı takdırı ılahı bekleyıp gorucez..
zaten ilk sorunu ilk şıkkını yaptınmı 25 puan
özkaynaklar değişim oranını hesaplayıp yazdıysan 15 puan
2.soruyu yaptıysan 20 puan
60 yapıyo zaten yorumlar haric. inşallah gçersin

gülümse 1907 sana özelden bi mail attım okudunmu