personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bende öğretmen olmaya karar verdim. :)haftada 3 gün çalış 4 gün yat.sabah 8 öğlen 13evdesin.yazın 2 ay tatil.kar yağdı evdesin güneş çıktı evdesin.ohh ne rahat meslekler var..biz niye zorluyoruz ki bukadar kariyermi,paramı ne yani?

cuma da gelir arkadaşım
sonuç pozitif olsun cumartesi olsun
ama sorun madem cuma olacak niye kıvrandırıyorsunuz insanları
bu insanlar sayesinde para kazanıyorsunuz.
kimse sizi oraya zorla seçmiyor ki

balance ' Alıntı:
önceki gün aramalarda tesmer belli değil diyordu. Şimdi cuma günü diyıor.Burdan anlaşılıyorki komisyondan çıktı.Çıkmadıysa da çıkacak nasılsa :) ben bu husuta hocaları mesai saatelerinde telefonla rahatsız etmek daha negatif bir durum.Öylese ismlerinin bizlerden saklanması doğru bir uygulama.Her tanıdığı arayıp sorsa verdiniz mi tesmere diye hoş olmaz ;D artık birbirimizi bu straten uzaklaştırmaya çalışalım.biraz rahatlayalım.Az kaldı..ben tecrübemden söylüyorum eğer tesmer gün söylemeye başlamışsa sona yaklaşılmıştır

Peki cumadan önce olabilir mi sence?

sonuçta mali müşavirler ticari davalar girebiliyorlar bi nevi avukatlar
ticari faaliyet yok başka serbest meslek faaliyeti de yok diyorlar

sonuç beklerken ömrümüzden günler eksiliyo farkında değiliz.sonuç geldi ne olacak.beyann.yetiştir.ba-bs yetiştir.3aylık dönem çok çabuk geliyor maliyet hesapla akşam mesai,program değişiyo pazar mesai.eee ben nezaman yaşıyacağım hayatımı yıllık izin desen 14 gün oda bi uğramazsan olmaz işyerine belki bi durum vardır.tatilde aklın işte eksik bişey kaldımı acaba..yok yok başka bi meslek edinmek lazım..

maliyetten kaynak ve çalışma sistemi hakkında görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

evet olabilir.ya bu sıanavların açıklanma ortaması zaten 64-65 gün . geçen senede mart 67 günde açıklandı yanlış hatırlamıyorsam.Bir geçen dönem extrem bir tarih oldu.Yani tesmer için herşey yolunda boşuna çırpanın anlamı yok.hocalar belki hala kağıt okuyor telefonla baskı yapmak olumsuz bir psikolojiye girmelerine neden olabilir.:) artık şu sonuç tarihini bir kenara bırakalım bence bukadar bekledik artık çokk az kaldı.

Yamyamlar 3 milletten 3 adam yakalamışlar.Yiyecekler :
Yamyamların başı demişki
"arap olanı koyun kazana kapağı açık bırakın onlar zaten hallerine razı olurlar ,türk olanın kazan kapağını aralık bırakın onlar sever didinmeyi,tırmalamayı,dışarı çıkmak için uğraşsınlar çıkarken vurursunuz kafasına tekrar denerler,yahudi olan içinse ;bunu kazana koyun kapağını sıkıca kapatın üzerine bi de kilit vurun aman dikkat edin onlar o kazandan çıkar bizi koyarlar .

Tesmeri aradım.
"Şu an için bilgi veremiyoruz" dedi.
Peki komisyondan geldi mi diyorum.
Aynen cevap şu
"Yok,hayır,şu an için bilgi veremiyoruz"

Ne yani geldi mi gelmedi mi :))

:)) Gülmemek için kendimi zor tuttum ve peki deyip kapattım.

ya sen bilgilendirseydin tesmeri yazık istihbarat servisi çalışmıyordur belki

dede 66 ' Alıntı:
ya sen bilgilendirseydin tesmeri yazık istihbarat servisi çalışmıyordur belki

:) Ya ağlancak halime gülüyorum. Eğer bugün akşam yayınlanırsa zaten Tesmeri arıcam bir çift lafım var ordakilere:)

Yaw balance sana cuma demişler bana belli değil dediler. Sabahki yaptığım kötü şakayı duydularda yoksa bana gıcıkmı oldular:)

GORGULU ' Alıntı:
arkadaşlarhaftaya kesin açıklancak açıklamassalar ben bu mesleği bırakırım.öncesi süpriz olur! varmı katılmayan ::)

:)) Katılıyorum ama gülmekten

zaten haftaya açıklamazlarsa boşversinler biz sınava girelim sonra açıklarlar
ayedaş gibi önce öde sonra itiraz et
zaten bu sınav sistemine bu yakışır

ayrıca meslek hukukundan sınava gireceklere soru tavsiyesi
soru: smmm yeterlilik sınavı kaç günde açıklanır? güncel örneklerle açıklayınız.

görgülü sen zaten bu mesleği bırakmalısın.. çok neganif sin. ilk mesajını bela anarak başlayan biri acaba gerçekten müşavir olsa ne olur.. bence sen açıklanmadadn bırak bu mesleği.

yanıan yandaş aramaya çalışmaktansa. biraz arkadaşlarını motive et..

dede 66 ' Alıntı:
ayrıca meslek hukukundan sınava gireceklere soru tavsiyesi
soru: smmm yeterlilik sınavı kaç günde açıklanır? güncel örneklerle açıklayınız.

SMMM Adayları çıldırdığı zaman açıklanır:)

blackmoney ' Alıntı:
görgülü sen zaten bu mesleği bırakmalısın.. çok neganif sin. ilk mesajını bela anarak başlayan biri acaba gerçekten müşavir olsa ne olur.. bence sen açıklanmadadn bırak bu mesleği.

yanıan yandaş aramaya çalışmaktansa. biraz arkadaşlarını motive et..

Bende elektrik alamadım nedense....