YİĞİTOĞLU ' Alıntı:sizin sınavlar ne kadar zamanda açıklandı 1/5 yılda açıklandı..yuh.
bariss ' Alıntı:kamilsonmez ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:bariss ' Alıntı:merhabalar.uzun süredir alomaliye forumlarını takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum.yetkili bir kişiyle bugun sinavlarla ilgili bir görüşme yaptım.sınav sonuclari haftaya açiklanacagini soledi ve gun olarakda tam gun veremiyorlar en geç cuma olabilecegini soledi.beklemekten baska yapacak bir seyimiz yok bende sizler gibi sinav sonucu beklemekten iş yapamiyorum.Allah herkese sabir versin..
Yeni üye. Dikkatli olun![]()
sen daha once birilerini isirdin galiba tecrube sahibisin
evet çok dikkat edin ısırmasın
dede 66 ' Alıntı:1. SORU 40 PUANDIR
2. SORU 60 PUANDIR
BİLGİLERİNİZİ RİCA EDERİZ.
Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi
TESMER
Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460
444 60 60 (312) 475 53 00 (pbx)
Fax: (312) 475 53 14 |
[email protected]
arkadaşlar maliyet sınavının puanlamasını komisyonla diyolog kurarak öğrenen ve maillerimize tek cevap verebilme hassasiyetini gösteren öğrenci işleri şefine mail ve faks çekerek sınav sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında bilgi almayı tavsiye ediyorum
deffo ' Alıntı:keşke diyorum bu belgeyi daha önce alsaydık. önceki yıllarda hem bu kadar katılım yoktu hemde sorular zor gelmiyordu. yani arkadaşlar zamanında ekmezsen zamanında biçemiyorsun. herşey güngeçtikçe daha da zorlaşıyor. Bu da ancak bizim ülkede olur. çünkü gelişiyoruz bu da normal..zihniyetimiz ne zaman bir avrupalı gibi olursa o zaman dünyaya bakışımız değişecektir. Çünkü onlar gerçekten bilinçli ve hakkını arayabilen toplumlar ya biz...