personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tesmerin önünde bir pankart MAGANDALARA DUYURULUR GALİBİYET SEVİNCİ TESMERİN BALKONUNUN ALTINDA KUTLANIR

eğer 73. günde açıklanırsa 1/5 yılda açıklamış olacaklar.düşünün yılın beşte birlik kısmı kadar süre geçmiş olacak yıl yahu yıl..harbiden yıl dık.

sizin sınavlar ne kadar zamanda açıklandı 1/5 yılda açıklandı..yuh.

bariss ' Alıntı:
kamilsonmez ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:
merhabalar.uzun süredir alomaliye forumlarını takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum.yetkili bir kişiyle bugun sinavlarla ilgili bir görüşme yaptım.sınav sonuclari haftaya açiklanacagini soledi ve gun olarakda tam gun veremiyorlar en geç cuma olabilecegini soledi.beklemekten baska yapacak bir seyimiz yok bende sizler gibi sinav sonucu beklemekten iş yapamiyorum.Allah herkese sabir versin..

Yeni üye. Dikkatli olun:)

sen daha once birilerini isirdin galiba tecrube sahibisin

evet çok dikkat edin ısırmasın

ben o lafı sana değil de seni eleştirene yazmıştım

yani seni savunmaktı amacım

neyse kal sağlıcakla

bu sınava giren kişi sayısı hakkında bilgisi olan var mı?

kamil sonmez .bende daha onceden yaptıgim gibi forumlari okuyup gecebilirdim sizi bilgilendirmek amaciyla üye olup yazdim.yanlis anladiysam ozur dilerim.sınav puanlama sistemininde 1.soru 40 2.soru 60 puan olmasi onemli bir ayrıntı degil sayisal derslerde baktıklari konuya hakim olup olmadiginiz.finansal muhasebe düzenleyici hesaplari yevmiye maddesinde dogru yapmama ragmen kebirde ters yazdim 80 aldım.

maliyet finansal muhasebe gibi değil ancak puanlamada 40 60 olduğunu sadece tesmer belirtti çok iyi biliyoruz ki tesmer ne söylüyorsa biraz düşünmek lazım geçen hafta pazartesi dün cuma bugün de haftaya açıklanır diyorlar yorum sizin

yılan hikayesine döndü 18.07.2008 de açıklayacaklarmış :o >:( >:( >:(

bence artık cıvıttılar...bugün en kötü ihtimalle açıklaanır diorduk..en geç 6 haziran diyorduk....bekleyelim bakalım öğleden sonra 2 ye kadar bi gelişme olmazsa kesin haftaya kalıyor demektir....

bende istanbuldan denetim firmalarından arkadaşlarla görüştüm. eğer diyorlar puanlama yazılmamışsa 50/50 dediler. Ancak 40/60 olduğunu söylüyor tesmer dedim. onlarda kesinlikle böyle bir şeyin olmayacağını mecburen 50/50 yapacaklarını söylediler.. inşallah ne diyelim

Kaldı arkadaşlar haftaya komisyondan gelmediğine göre hala bugün açıklanması çok zor tesmere hiç bir şekilde inanmasakta ben komisyondan gelmediği konusunda samimi olduklarını düşünüyorum Bana göre bu sınav p.tesi akşam yada salı günü açıklanacak

evet büyük ihtimalle 50/50 olmasi gerekir.tesmerin yaptigi açiklamayi okuyan varmi.öle bir açıkmasi var ise ana sayfasinda eklenmis olmasi gerekir diye dusunuyorum.

1. SORU 40 PUANDIR
2. SORU 60 PUANDIR

BİLGİLERİNİZİ RİCA EDERİZ.

Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi

TESMER
Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460
444 60 60 (312) 475 53 00 (pbx)
Fax: (312) 475 53 14 |
[email protected]

arkadaşlar maliyet sınavının puanlamasını komisyonla diyolog kurarak öğrenen ve maillerimize tek cevap verebilme hassasiyetini gösteren öğrenci işleri şefine mail ve faks çekerek sınav sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında bilgi almayı tavsiye ediyorum

dede 66 ' Alıntı:
1. SORU 40 PUANDIR
2. SORU 60 PUANDIR

BİLGİLERİNİZİ RİCA EDERİZ.

Gül SAKMAK
Öğrenci İşleri Şefi

TESMER
Dikmen Cad. No:562 Dikmen/Ankara 06460
444 60 60 (312) 475 53 00 (pbx)
Fax: (312) 475 53 14 |
[email protected]

arkadaşlar maliyet sınavının puanlamasını komisyonla diyolog kurarak öğrenen ve maillerimize tek cevap verebilme hassasiyetini gösteren öğrenci işleri şefine mail ve faks çekerek sınav sonuçlarının açıklanma tarihi hakkında bilgi almayı tavsiye ediyorum

keşke aynı hassasiyeti gösterseler nerdeeeee

keşke diyorum bu belgeyi daha önce alsaydık. önceki yıllarda hem bu kadar katılım yoktu hemde sorular zor gelmiyordu. yani arkadaşlar zamanında ekmezsen zamanında biçemiyorsun. herşey güngeçtikçe daha da zorlaşıyor. Bu da ancak bizim ülkede olur. çünkü gelişiyoruz bu da normal..zihniyetimiz ne zaman bir avrupalı gibi olursa o zaman dünyaya bakışımız değişecektir. Çünkü onlar gerçekten bilinçli ve hakkını arayabilen toplumlar ya biz...

katılıyorum

eğer puanlama belirtilmemişse 50/50 olur. aksi durumda dava açarsak kazanırız.
öss sınavında 100 soru sorsalar 99 soru 0,91 1 soru 10 puan gibi bir uygulama olabilirmi.
tesmerden 40/60 diye cvp veren arkadaş, sınavın ne zaman açıklanacağını niye bilmiyor.

ya arkadaşlar 40/60 meselesini sayfalarca daha önce tartışmıştık...biz yine başa mı döndük yoksa delirdik mi?

deffo ' Alıntı:
keşke diyorum bu belgeyi daha önce alsaydık. önceki yıllarda hem bu kadar katılım yoktu hemde sorular zor gelmiyordu. yani arkadaşlar zamanında ekmezsen zamanında biçemiyorsun. herşey güngeçtikçe daha da zorlaşıyor. Bu da ancak bizim ülkede olur. çünkü gelişiyoruz bu da normal..zihniyetimiz ne zaman bir avrupalı gibi olursa o zaman dünyaya bakışımız değişecektir. Çünkü onlar gerçekten bilinçli ve hakkını arayabilen toplumlar ya biz...

25 yaşındayım :)) En erken bu sene alabiliyorum:))

40/60 puan uygulaması sınav esnasında duyrulsa anlaşılabilir.
ama kanun geriye dönük işlemez..