personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

ismmmo yu aradım,sonuçlarla ilgili bi gelişme varmı dedim
-ankara yı tesmeri bekliyoruz,siteden takip edin dedi
-süre kalmadı dedim diğer sınava,
-30 hazirana kadar başvuru süresi var dedi,
-dedim ne zaman çalışacağız zaman kalmıyo temmuzdaki sınava,temmuz sınavının ertelenme ihtimali olabilirmi
-yok dedi 30 hazirana kadar süre var,bugünlerde açıklanır dedi

şaka gibi ya kendinde değil di konuşan bayan,

bariss ' Alıntı:
finasal 80-finasal tablolar 70-muhasebe denetimi 90-vergi-80-hukuk-90-meslek hukuku 75
bide maliyetim 50 olsa en serefli notum ilan edecem
yavaaaaaşşşşşşşşşşşş

bariss ' Alıntı:
dogru bilgi ondan alinabilir su anda tesmerde tanidik varsa cepten arasin sekreterlerini gecmek zor 3 sekreteri var. sinavdan once 4 işlemi bilen gecer demisdi hemen anlamistim smm tablosu sorusu gecegini

maliyet son hakkim.:( bir hakkiimi kullanmaadim 2 yıllık surem bitti.daha dogrusu kendime cok guvendim..

TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ
ANKARA

29-30 Mart 2008 tarihinde yapılan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yeterlilik sınavlarının sonuçları (bugün itibari ile) 68 gün olmasına rağmen açıklanmamıştır. Sınav sonuçlarının açıklanmasında yasal süre geçilmiş olup, Temmuz ayındaki sınavlara da çok az zaman (42 gün) kalmaktır.

Bu hususların gözönüne alınıp, sınav sonuçlarının açıklanma zamanının bir duyuru ile bildirilmesini,2008 /2.dönem SMMM yeterlilik sınav tarihinin yeniden düzenlenmesi hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim.

İyi çalışmalar dileğiyle,

Barış sen bi yerde çalışıyomusun kardeş?? Hangi süre zarfında çalışarak geçtin bu dersleri

yarın açıklanır mı acaba ??? cumartesi bizim için mesai yaparlar mı ki ???

sınavdan 15 gun once isyerinden izin istiyorum.gunde 9 veya 10 saat devamli calisiyorum.sınavdan 1veya 1.5 ay once calismaya basliyorum.en fazla 2 ders seciyorum.

bariss bence komisyon üyesi arkadaşlar
çok fazla şey biliyor gibi geldi bana :)

bariss ' Alıntı:
sınavdan 15 gun once isyerinden izin istiyorum.gunde 9 veya 10 saat devamli calisiyorum.sınavdan 1veya 1.5 ay once calismaya basliyorum.en fazla 2 ders seciyorum.

Hıııı yani her sınav aslında 2 ders için giriyorsun. Yanlış anlamadım umarım

bu bilgilere sende ulasabilirsin.:) keske komisyon uyesi olurumda herkesi bu dertten kurtaririm ilerde..sorularin son zamanlarda zor gelmesinin nedeni maliyenin tutumu olabilir simdi o konu uzerinde bir arastirma yapiyorum.tanidigi olan varsa bu konu uzerinde yogunlaabilir.odanin rantı cok buyuk,ozel kurum olup devletin plakasını tasıyan tek kurum muhasebeci odaları baskanları,uye kimlikleri basbakan tarafindan imzalanip kimlik yerine gecen tek kimlik.bunları benim disinda dusunen varmi acaba:)

her sinav donemi iki degil hepsi tek girdim sadece finansal ve meslek hukukuna aynı anda basvurdum..gülümse1907 :)

senın ıcın tehlıkelı bır durum soz konusu ınsallah vermıssındır malıyet nasıl gecti mart sınavında? benım tek dersım kaldı analız ılk defa kasımda gırdım 6 tane verdım denetim-66 vergi 64 meslek hukuku 50 malıyet 55 temel hukuk 65 fınansal analız 25 finansal muhasebe 65 dı.mart da analıze girdım beklıyorum..ınsallah gecmısımdır..

30 ama 2 sene once 20 gosteriyordum :)

bu hafta zaten 10 yıl yaşlandım
haftaya kalırsa tamam ya
abi

ne ararsan var baş ağrısı mide ağrısı sinir

ne kadar küfür varsa ediyorum artık yeter yaaaaaaaa

Allah sizi kahrettsin

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa