personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

2007/kasım sınavından önce oturduğumuz masaya arkadaşımla biri geldi.2007/temmuz sınavında geçemediğini ve ankaraya gidip sınav kağıdını gördüğünü ,görüştüğü kişinin bişey yapamayacağını ama tekrar sınava girmesini söylediğini anlattı.sorduk ne çıkacakmış bu sınavda(kağıdını gördüğüne göre)diye.birleşik maliyet ,işçilik yada sipariş çıkacakmış dedi.yevmiye maddesi çıkarmı dedim.yok canım daha neler dedi.sınava bi girdik safha ve 7/b muhasebe kaydı.))çıkışta göremedik arkadaşı tabii....merak eden olursa diye söylüyorum.
o yüzden sınav yarın açıklanacak,şu çıkacak,odadan biri dedi ,içerden adamım var gibi laflar artık bana ömer seyfettinin hikayelerini anımsatıyor:))tabi böyle şeyler ortaya atıp insanları heyecanlandırmak onların işine geliyor.
staja başlama sınavıyla başlayan ve bitirme sınavıyla devam eden bu süreçte o kadar saçma sapan şey varki bunları hem görüyoruz hem yaşıyoruz.harcanan emeklere ve paralara yazık ..umarım en kısa zamanda alırız ruhsatı ve kurtuluruz.

tekirdağ odasına kayıtlıyım..çerkezköyde ikamet ediyorum..buroda çalışıyorum...

gülümse1905) nerden buluyorsun bu sorulari.tutanak tesmer tarafindan gonderiliyor isimler hazır hocalar sadece notlari yaziyor belkide tutanaga geciren tesmer elemanidir.sonra tutanak maliye mufettisi tarafindan inceleniyor hepsi bir gunde oluyor bunlarin.

bariss ' Alıntı:
ömer duman da tavsiye ediliyor ozellikle son iki sinavdır onun kitabindan ciktigina dair rivayetler duydum ama dersi geectigim icin kapsamli bir arastirma yapmadim.ersin güredin ve nejat bozkurt( tütüniçmeyi cok sever agzinda hep pipo:) hocalarin hocasi olarak tabir edilir iki isim...

bu arada komisyon isimleri gormuyor diye bir dusunce var evet kapalı okuyabilirler kagitlari ama tutanaklara geciren kendileri o zaman isimleri goruyorlardir vede son hakkı kalıp 40 45 civari olanlara bir iyilik dusunebilirler ..

40 alanları 50 ye ötelemezler sanmam .ama 45 ve yukarısı olabilir.

bariss ' Alıntı:
gülümse1905) nerden buluyorsun bu sorulari.tutanak tesmer tarafindan gonderiliyor isimler hazır hocalar sadece notlari yaziyor belkide tutanaga geciren tesmer elemanidir.sonra tutanak maliye mufettisi tarafindan inceleniyor hepsi bir gunde oluyor bunlarin.

Arkadaşım sen demedin mi 40-45 alanı belki değerlendirilrler diyorsun ya bende o yüzden sordum komisyon hocaları yada her neyse tesmer elemanı notu tutanağa geçirirken o kişinin daha önceki notlarını yada kaç hakkının kaldığını tutanakda görüyormu diye sordum ki çok mantıklı bi soru senin yazdıklarına göre:)

Bu arada GÜLÜMSE1907 olcak:)

arkadaşlar mümkünse tahminlerinizi olacakmış gibi dile getirmeyin yok durduk yere insanlar sıkıntıya giriyor

komisyon hocalari adlarinin spekulasyonlara karismamasi icin hicbir sekilde soruları kimseye aksettirmez.sorular tesmer tarafindan cogaltindiginda sınav oncesi ogrencilere bazi ipucları veriliyor ama mart sınavında ankara da ercan beyazıt haric izmir ve istanbul odalarinda soledikleri hicbirsey cıkmamıs..

gülümse1905) haberleri var diye bir rivayet var ama nasil oldugunu bilmiyorum isimleri acık okusalar kimin haberi olacak.ben olsam su sacmaliyan kimmis diye acar bakarim kimi kime sikayet edecek :)

cok dikkatlisin ben gs liyim.butun guzel kizlar galatasaraylidir.gsli olmayan kiz ya guzel degildir veya guzelleginin farkinda degildir.

haklısın
yanlız gülümse erkek olabilir

bariss ' Alıntı:
komisyon hocalari adlarinin spekulasyonlara karismamasi icin hicbir sekilde soruları kimseye aksettirmez.sorular tesmer tarafindan cogaltindiginda sınav oncesi ogrencilere bazi ipucları veriliyor ama mart sınavında ankara da ercan beyazıt haric izmir ve istanbul odalarinda soledikleri hicbirsey cıkmamıs..

gülümse1907) haberleri var diye bir rivayet var ama nasil oldugunu bilmiyorum isimleri acık okusalar kimin haberi olacak.ben olsam su sacmaliyan kimmis diye acar bakarim kimi kime sikayet edecek :)

:))) aman sanki adını soyadını görsen ne olcak saçmalayanın resmi olmadıktan sonra kağıtta:)

bariss ' Alıntı:
cok dikkatlisin ben gs liyim.butun guzel kizlar galatasaraylidir.gsli olmayan kiz ya guzel degildir veya guzelleginin farkinda degildir.

altına imzamı atarım kardeş

bariss ' Alıntı:

barış bey, bu sene şampiyonlar ligine katılabilecekmisiniz.bir fenerli olarak soruyorum bu soruyu..

bariss ' Alıntı:

buna bi gassaraylı olarak üzülsenmi sevinsenmi bilemedim. ben şahsen pek bi sevindim Barış kardeşim. ;) (okadar tuttumki kendimi girme muhabbete diye :) kusurabakmayın arkadaşlar , fenerbahçe sözkonusu olunca dayanamadım)

analiz dersi için uludağ üniversitesinden ibrahim lazol'un kitabı.kasım daki sınavda çıkan tefe sorusu ve grafik soruları kitabında iki üç tane örnekli anlatımlı olarak var Likidite Oranları , Karlılık Oranları v.s çok güzel anlatımı var.

ya nerelere saptınız yine

serengeti bikac gun once gülümse1907 askerlik mevzusu gecti ben bayanim diye ilan etti:)bugun uye oldum ama demisdim hergun takip ediyorum forumu.

belkide kagitlarmizi birbirlerine okuyup gülüyorlardir.:) istersen resmini faxla tesmere tanimasi kolay olur..

bariss ' Alıntı:
serengeti bikac gun once gülümse1907 askerlik mevzusu gecti ben bayanim diye ilan etti:)bugun uye oldum ama demisdim hergun takip ediyorum forumu.

belkide kagitlarmizi birbirlerine okuyup gülüyorlardir.:) istersen resmini faxla tesmere tanimasi kolay olur..

:))

katılmasakda hic uzulmem .benim kesemi dolduran birsey yok.spor yoneticileri sosyal cevre ve islerini artirmak icin yınetici oluyoır.futbolcu kendini dusunuyor artık bende kendımı dusunuyorum ..ama polat tehlikeli bir isim bir iki yabancı ile basariya ulasabilir.