aslımsmmm ' Alıntı:arkadaşım bi bilgi yazdım benimle alaycı konuşmalar başladı bazı şeyler yazacaktım ama artık yazamam anında üzerime geliyorlar sadece tanıdğı olan öğreniyor bunu bilin yeter benden bu kadarWÖBER ' Alıntı:arkadaşım ne zman nete verilecek onuda söylermisin bi zahmet
40 gün 40 gece ders çalışacağız...deniro ' Alıntı:temmuz 2007 sınavı açıklandığında kasım 2007 sınavına 2 ay vardı.
kasım 2007 sınavı açıklandığında mart 2008 sınavına 2 ay vardı.
mart 2008 sınavı açıklandığında temmuz 2008 sınavına 40 gün kalmış olacak.el insaf sınav komisyonu.el insaf..yani bu belge işine girdim o kadar pişmanımki.anlatamam.nasıl bir anlayıştır.nasıl bir mantıktır.nasıl bir sistemdir..anlamadım gitti.
icinar ' Alıntı:40 gün 40 gece ders çalışacağız...deniro ' Alıntı:temmuz 2007 sınavı açıklandığında kasım 2007 sınavına 2 ay vardı.
kasım 2007 sınavı açıklandığında mart 2008 sınavına 2 ay vardı.
mart 2008 sınavı açıklandığında temmuz 2008 sınavına 40 gün kalmış olacak.el insaf sınav komisyonu.el insaf..yani bu belge işine girdim o kadar pişmanımki.anlatamam.nasıl bir anlayıştır.nasıl bir mantıktır.nasıl bir sistemdir..anlamadım gitti.