personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

biz manyak smmmler
yani MSMMM ler olucaz
zaten uzundu biraz daha uzadı

aslımsmmm ' Alıntı:
WÖBER ' Alıntı:
arkadaşım ne zman nete verilecek onuda söylermisin bi zahmet
arkadaşım bi bilgi yazdım benimle alaycı konuşmalar başladı bazı şeyler yazacaktım ama artık yazamam anında üzerime geliyorlar sadece tanıdğı olan öğreniyor bunu bilin yeter benden bu kadar

memleketimden sınav manzaraları..tanıdığı varmış.öğrenmişmiş.tamam öğrendiysen.hayırlı olsun.zaten stresle bekliyoruz.bi de ben sonucu aldım diyor..tamam aldıysan.hayırlı olsun.uzun süre takip ediyormuş..sonucu alınca.dayanamamış üye olmuş.bak bak bak..memleketime bak.nepotizmin esiri olmuş memleketim benim.bizim tanıdığımız yok.biz beklicez sabırla.sana hayırlı olsun aslımmsmmm..

vergiden bol not vermişler diyor inş. doğrudurda geçmişimdir belki doğru söylüyodur

İyi akşamlar arkadaşlar...Bugün saat 16:00 civarı Ankara Tesmeri aradım cevap "önümüzdeki hafta içi açıklanır hehaldi"
Yani bu herhaldi haftaya cuma gibi geldi bana...
Yaptıkları ayıp sınırını aştı atık çıkın bir açıklama yapın sınav sonuçları bu tarihte açıklanması gerekiyordu ama böyle bir problemden dolayı şu taihte açıklanacaktır...
Yazık koskoca oda... :-X

Herkes ders çalışmaya mı başladı ???Bugünden çok umutluydum açıklanır diye :(. Hadi gari

en kötüsüde, maliyet denetim veya vergi gibi derslerden durumu kritik olanlar,diyelimki 40 la kalırmı 50 ile geçermi belli olmayanların durumu ,şurada kaldı 35-40 gün gibi bir zaman.sınav hakkını boşa kullanmak gibi oluyor.

Az önce geçmiş sayfaları okudum .Birileri 'tanıdık' bulup öğrenmişş. Dalga mı geçiyor ,nispet mi yapmaya çalışıyor , ciddi mi kararsızım...

temmuz 2007 sınavı açıklandığında kasım 2007 sınavına 2 ay vardı.
kasım 2007 sınavı açıklandığında mart 2008 sınavına 2 ay vardı.
mart 2008 sınavı açıklandığında temmuz 2008 sınavına 40 gün kalmış olacak.el insaf sınav komisyonu.el insaf..yani bu belge işine girdim o kadar pişmanımki.anlatamam.nasıl bir anlayıştır.nasıl bir mantıktır.nasıl bir sistemdir..anlamadım gitti.

E pes , zaten canımız burnumuzda...

Diğer günlerde de vardı ...Okumuştum ondan ciddiye almadım..Açıklanana kadar yine çıkar.
akşam 6 da gelmiş,her mesajda gidiyorum diyor ve en az yarım saat online kalıyor.. Mesajlara tekrar cevap veriyor.Nabız yoklama .... 8)

deniro ' Alıntı:
mart 2008 sınavı açıklandığında temmuz 2008 sınavına 40 gün kalmış olacak.el insaf sınav komisyonu.el insaf..yani bu belge işine girdim o kadar pişmanımki.anlatamam.nasıl bir anlayıştır.nasıl bir mantıktır.nasıl bir sistemdir..anlamadım gitti.
40 gün 40 gece ders çalışacağız...

icinar ' Alıntı:
deniro ' Alıntı:
40 gün 40 gece ders çalışacağız...

evet.40 gün 40 gece..tesmere yenilmek yok..

Umarım zeynep..Gönlüm gerek kalmamasından yana ama......İlk hakkımda ders çalışmakdan bıkmış durumdayım zaten......

1-2 dersi olanlar daha şanslı...Bende temizlenecek 7 ders var..Kaçtane kalacak belirsiz..Aslında tüm derslerde normal şartlarda gececek düzeyde cevapladım 2-3 soru..ama puanlama konusunda söylenen o kadar çok şey varki.....

[ Geri Dön ]
Tarih Gönderen Soru
05.06.2008 16:54
Soru : Sayın İlgili, 29-30 Mart tarihlerinde yapılan sınavın 60 gün içinde açıklanacağı söylenmişti. Bu gecikmenin nedeni nedir?

Cevap : TESMER Başkanlığı henüz işlemlerin tamamlanmadığını ifade etmiştir. www.tesmer.org.tr adresinde 2-3 gün içinde ilan edilmesi beklenmektedir.İyi çalışmalar STAJ BİRİMİ [email protected]

bakalım 2 yi dikkate almıyoruz ....3 gün pazartesi oluo ........hele o gün de açıklanmasın yırtarım denizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne yawwww ( benim şansıma heralde kasımda ilk girişim di 72 gün bu ikinci giriş 67 gün doldu) heryerde de böle oluo bana offfffffffffffffffffffffffffffffffffff