personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

gülümse1907 ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:
bide boş değiliz ki işler güçler durmuyor tabi hadi haziran biraz zayıf aydı ama temmuz pek öyle olmayacaktır
yaparsın ben ilkinde 7/6 yaptım da ne oldu ki hatta ben 7/7 bekliyordum

Ya zaten kalmamdaki en büyük etken çevremdeki herkesin sen yaparsın sen kazanırsın sen geçersin demesinden oldu:) Kimse demiyor ki alamazsın o belgeyi kazanamazsın felan ah bi deseler bakın nasıl alıyorum belgeyi:)

alamazsın , 5 de 5 yapman imkasız. otur çalışmaya başla bence

eeeeeeee referansın iyiymiş demekki ya biz ne yapalım
çoluğun çocuğun maskarası olduk bu yaşta hala ders çalışıyoruz diye

ALEX_06 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:
bide boş değiliz ki işler güçler durmuyor tabi hadi haziran biraz zayıf aydı ama temmuz pek öyle olmayacaktır
yaparsın ben ilkinde 7/6 yaptım da ne oldu ki hatta ben 7/7 bekliyordum

Ya zaten kalmamdaki en büyük etken çevremdeki herkesin sen yaparsın sen kazanırsın sen geçersin demesinden oldu:) Kimse demiyor ki alamazsın o belgeyi kazanamazsın felan ah bi deseler bakın nasıl alıyorum belgeyi:)

alamazsın , 5 de 5 yapman imkasız. otur çalışmaya başla bence

:)) Hangisinden başlayım. Hepsinden az da olsa ümidim var:) Bundan geçerim diyorum hımm buda iyiydi diyorum hoca şunda kanaatini kullanır diyorum böyle düşünürken 5 derside geçmiş oluyorum:))

bekle 2 gün daha madem öğren öyle başla. ;D

forumda üçümüz mü kaldık diğerleri nerde yoksa bomba mı hazırlıyorlar ne dersiniz

ALEX_06 ' Alıntı:

Offf yaa yeniden vergi yeniden denetim yeniden maliyet yeniden meslek yeniden analiz. Hayııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

meslek ve analizden kesin geçersin maliyet e bişey diyemem çünkü onu bende bilmiyorum
vergi ve denetime gelince ikisini de geçersin umarım ikiside çok ağır ders çalışmasıda çok zor

gülümse1907 ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:

Offf yaa yeniden vergi yeniden denetim yeniden maliyet yeniden meslek yeniden analiz. Hayııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
analiz meslek ve denetimden geçmişsindir bence

İnşallah arkadaşlar. Denetim 4 soruyuda yaptım zaten ama adamlar manyak biliyosunuz. Analizde güzeldi valla. Maliyet cortlamış olabilirim. Vergiyide yaptım ama pek kanun dili kullanamadım

Eğer değiştirilirse; 60 gün maddesindeki 60 yok edilip "en son girdikleri sınavdan sonra son giriş hakkı kalanlar en son girilen sınavın sonucunun açıklandığı tarihi takip eden sınava veya bir sonraki sınavdan sadece birine girebilir." ilave edilebilir.

o zaman v.u.k tan başla bence çünkü bu vergi 40 güne anca biter
yoksa 1. dağıtım 2. dağıtım
yok yok bekle
belkide geçtin
helal olsun bu sınav sistemine bizi bunlara alıştırdılar

dede 66 ' Alıntı:
o zaman v.u.k tan başla bence çünkü bu vergi 40 güne anca biter
yoksa 1. dağıtım 2. dağıtım
yok yok bekle
belkide geçtin
helal olsun bu sınav sistemine bizi bunlara alıştırdılar

Notları göreyimde ders seçip gircem başka çarem yok

çok iyi bir vergi notum vardı verdim bi arkadaşa inşallah geçmiştir 55 60 soru hazırlamıştık soru cevap kasımda 4 sorunun 4 ü de çıkmıştı sadece bir sorunun b si çıkmamıştı bulabılirsem arkadaşı bi şekilde smmm adaylarının hizmetine sunmalıyım

dede 66 ' Alıntı:
çok iyi bir vergi notum vardı verdim bi arkadaşa inşallah geçmiştir 55 60 soru hazırlamıştık soru cevap kasımda 4 sorunun 4 ü de çıkmıştı sadece bir sorunun b si çıkmamıştı bulabılirsem arkadaşı bi şekilde smmm adaylarının hizmetine sunmalıyım

Arkadaşım ben son 7-8 yılın sorularını ezberledim. Hep aynı soruyorlar diye. Ama martta bir tanesi bile çıkmadı. Çok güzel notlar sorular hazırladım ama sınava girince şok oldum.

o konuda biz biraz şanslıydık sanıyorum bi önceki sınavda çıkan sorular çıkmıştı ama yinede martta farklı soru sormaları hep farklı soracakları anlamına gelmez

gülümse1907 ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:

Arkadaşım ben son 7-8 yılın sorularını ezberledim. Hep aynı soruyorlar diye. Ama martta bir tanesi bile çıkmadı. Çok güzel notlar sorular hazırladım ama sınava girince şok oldum.

kdv emsal bedel geçmiş yıl sorusuydu. gözden kaçırmışsınız.

neyse ben kaçtım nasıl olsa sonuçlar açıklanınca arkadaşlar arayıp haber verirler

ALEX_06 ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
dede 66 ' Alıntı:

kdv emsal bedel geçmiş yıl sorusuydu. gözden kaçırmışsınız.

Emsali yaptım evet. Ama yinede şaşırdım.