personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

iki çift lafım var ama yutuyorum ... bunca insanın daralmış olmasına saygı göstererek. merhemin varsa sağlık ocağında ne dolanıyon birader, git evinde sürsene kellerine. Lokman hekim misali şifa dağıtıyosun ?

ya arkadaşlar şu son hafta şaka yapmayı bıraksak

ALEX_06 ' Alıntı:
iki çift lafım var ama yutuyorum ... bunca insanın daralmış olmasına saygı göstererek. merhemin varsa sağlık ocağında ne dolanıyon birader, git evinde sürsene kellerine. Lokman hekim misali şifa dağıtıyosun ?

sorma alex.al benden de o kadar ;D

o lafı söyleyeli çok oldu ben

alex bence anlayan anladı boşver o yüzdennnn sinirlenmeye ortamı germeye gerek yok

alex_06 yarası olana diyorsun ama ilk once sen bırsey yazıyorsun merhemın fılan varsa saglık ocagında ne dolanıyorsun dıyorsun bak senın yaran varmıs solemek ıhtıyacgı hıssetmıssın.

arkadaşlar hepimiz biriz birimiz hepimiz. birbirimize girmeyelim.

Odayı arayan oldumu arkadaşlar.Cevap veriyorlarmı telefonlara

bariss ' Alıntı:
alex_06 yarası olana diyorsun ama ilk once sen bırsey yazıyorsun merhemın fılan varsa saglık ocagında ne dolanıyorsun dıyorsun bak senın yaran varmıs solemek ıhtıyacgı hıssetmıssın.

barış , iki dakka sus, çok bilmişlik yapma, adam gibi ispat edeceğin bişey varsa onları konuş. yok milletle kafa bulacaksan yeri zamanı degil, merhemini kellerine sür. beyaz kağıda siyah desen inanacak durumda milllet, aciz aciz bekliyoruz. bakan mebusan komisyon üyesi tanıdıkların msn den titrettiklerin bilmem nereden naptıklarını sınav açıklandıktan sonra konuşuruz.

burası Türkiye burada her kelin isterse merhemi olabilir, ne dolapların döndüğünü bir çok insan benden daha iyi biliyordur burada... ama sınav sonucu açıklanmadığı için iki farklı muhabbet döndü diye tepki göstermek ve seviyeyi düşürmek hoş değil.. ben burada herkesin birbirine yakın seviyerlerde görüşlerde anlayışlarda birleştiğini düşünmüştüm ama sanırım durum öle değil... hepimiz birinden gelecek arandı haberini bekliyoruz ve bu bekleyişi en az stresle geçirmek istiyoruz.. onun için lütfenn... bu kadar az kalmışken özellikle :)

star ' Alıntı:

izmir tesmeri aradım.bu hafta kesin açıklanır diyo.dedim çok yardımcı oldunuz.teşekkür ederim.

cok bılmıslık yapan ben mıyım su cumlenle ustunluk taslayan sen mıısın:

barıs iki dakka sus,cok bılmıslık yapma.adam gıbi diyorsun yanı kendinin adam oldugundan suphen yok ama baskasınden suphelısın.

bazı seylerı sınav sonrası mı konusuruz daha once sevıye dusurdugun ınsanlar sonradan arkadasın mı oluyor.
karsındakıne arkadasım dıyorsan o senın ya hıc arkadasın olmamıstır.

ASLAN35 ' Alıntı:
star ' Alıntı:

izmir tesmeri aradım.bu hafta kesin açıklanır diyo.dedim çok yardımcı oldunuz.teşekkür ederim.

Hadi yaaa.Dalga geçer gibimiydi telefondakinin ses tonu.:) Lafa bak yaa bu hafta kesin açıklanır.Zahmet olucak ama idare ediverin desydin:)

en azından bu hafta açıklayacaklarına inanabilirmiyiz yani :-\

Bence hiç açıklamasınlar. Biz temmuz sınavına girelim iki sınavı birden artık aralıkta falan açıklarlar.:))

çarşambaya kadar bekleyin o günden itibaren aramalar başlayabilir
perşembe ve cumaya en geç bu iş bitmiş olur..

star ' Alıntı:
ASLAN35 ' Alıntı:
star ' Alıntı:

Hadi yaaa.Dalga geçer gibimiydi telefondakinin ses tonu.:) Lafa bak yaa bu hafta kesin açıklanır.Zahmet olucak ama idare ediverin desydin:)

bunlar delirmiş.haberleri yok.bu odadakilerde esintili olmuşlar..havalardanmıdır anlamadım ama bilgi veriyo işte bu hafta açıklanırmış.................mış

iremsezin ' Alıntı:
Bence hiç açıklamasınlar. Biz temmuz sınavına girelim iki sınavı birden artık aralıkta falan açıklarlar.:))
bence temmuz sınavına girerken sınavlistelerine yazsınlar sonuçları