personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

biz nasıl olsa çalışamıyoruz bizim işleri de tesmer yapsın

arkadaslar tesmeri odalari bende ariyorum ama aradiğimda persembe veya cuma notlar elınıze gelır dıye soluyom haberleri olsun. bence bu sınavlar kaldırılmalı sozlu yapılmalı en aazından hemen cvp ogrenebilriz

nedimm diyecek o kadar çok şey var **************************

böyle smmm lik yerin dibine batsın be.ne rezalettir bu skandal resmen.

perşembe - cuma bi ihtimal daha. onumuzdeki haftaya sarkma ihtimalide var yani !

mehmet alinin programina ceviirdin forumu:)

bu analiz sınavıyla ilgili yapılacak olan açıklama ne arkadaşlar??? tam olarak anlayamadım mevzuyu ben ??? bunlar 70 gün bekletip bi de sınavı iptal etmeseler Allah muhafazaaa .....valla artık herşeyden nem kapar oldum .......bu konuyu bilen bi arkadaşımız bi açıklama yapabilir mi acabaaaaa......ne açıklanacak sitede analizle alakalı zaten sınav esnasında soruyu iptal ettiler .....açıklamanızı bekliyorum arkadaşlar ????

ya tesmer görüntülü telefon alsın baride yüzlerinin şeklini görelim cevap verirken

açıklasınlar artık.anladınız siz ;)

assy tesmerden sana cvp geldi *************************************

sanırım şuan o kuşaktayız ;D

lütfen arkadaşlar sinirlerimize hakim olalımmm...bu tarz konuşmalar bize yakışmazzzzzzzzzzzz.....

as_ya ' Alıntı:
***************************, ************ açıklasınlar artık.anladınız siz ;)

üstüne anladınız siz .demeye gerek yok.embesil değiliz.anladık ta..böyle şeylere gerek yok.

ben iyi bi cevap verecem onlara

kimler bursa odasına bağlı arkadaşlar

Merakım şu, böyle şeylerle biryere varamayız,Ankara İstanbul odasına kayıtlı arkadaşlar gidip ilgililerle görüşemezmi ben Ankara tesmere 1000 km.uzağım ve oda kılını bile kıpırdatmaz ve gücü yetmez.Bu mesleğin kalbi buralarda İstanbul SMMM Odası kilit

Mart ayında ilk kez girdim. Çokta parlak geçmedi. Vergiden kesin kalıyorum. Maliyette eğer 40/60 ise ondan da kesin kalıyorum. Diğerleri ise yüzde elli. geçebilirimde 50-65 ile kalabilirimde 40-45 ile. Vergi hariç hiç bi derse daha çalışmadım. Sınavın cuma günü açıklandığını düşünüyorum ve 4-5 dersten kaldığımı. 2-3 gün şokla ve günlerin biriktirmiş olduğu bekleme sitresiye elim hiç bi derse gitmez. Sonrasında da bir aydan az bi süre kalmış olur ve ben o panik ve bastıran sıcaklarla hiç çalışamam. :'(