Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

GORGULU ' Alıntı:
sınav sonuçları açıklandı diyelim. itiraz ettik desek bu itirazın sonuçları ne zaman açıklanır bilen varmı?

Temmuz sınavı yapılırken.Sınıflara tek tek gelip okurlar itiraz sonuçlarını:)Yada sınav çıkışı kapılarda dağıtırlar:)

İtiraz sonuçlarını açıklamak uzun sürmüyor, sanırım 15 gün içinde belli oluyor...
tavsiye etmem....
GORGULU ' Alıntı:
sınav sonuçları açıklandı diyelim. itiraz ettik desek bu itirazın sonuçları ne zaman açıklanır bilen varmı?

engin_41 ' Alıntı:
size yazmamıştım ben aslında....ilk mesajı atan arkadaşa yazmamıştım...

Pardon o zaman.ufak bi yanlış anlaşılma oldu

star ' Alıntı:
GORGULU ' Alıntı:

Temmuz sınavı yapılırken.Sınıflara tek tek gelip okurlar itiraz sonuçlarını:)Yada sınav çıkışı kapılarda dağıtırlar:)

:)) Dahi fikirler:)

itiraz edipte sınav sonucu değişen olmuşmudur? itiraz etmeyi düşünüyodum geç açıklanınca edemiyeceğim galiba.

Şehirlerarası yolculuk sırasında, hemen şoförün arkasında oturan Temel, şoföre seslenmiş: - Kaptan, haçan sekiz saattur yol aliyruk, habu teyp da devamli çalayi. Kafamuz şişti da... Şoför nazik: - İsterseniz kapatabilirim. Temel'den başka öneri gelmiş: - Yok kapatma... Bi boş kaset koysan da kafamuzi dinlesek...

GORGULU ' Alıntı:
itiraz edipte sınav sonucu değişen olmuşmudur? itiraz etmeyi düşünüyodum geç açıklanınca edemiyeceğim galiba.
Boşuna para yatırmış olursun...

arkadaşlar kilit yemiyelim yine ;D

BETA ' Alıntı:
Şehirlerarası yolculuk sırasında, hemen şoförün arkasında oturan Temel, şoföre seslenmiş: - Kaptan, haçan sekiz saattur yol aliyruk, habu teyp da devamli çalayi. Kafamuz şişti da... Şoför nazik: - İsterseniz kapatabilirim. Temel'den başka öneri gelmiş: - Yok kapatma... Bi boş kaset koysan da kafamuzi dinlesek...

:) Bende mi başlasam fıkra yazmaya:) Ama benimkiler sansürleniyo yaaa:)

Abowwww 430 tane msj atmışım, yeni dikkatimi çekti:) Msn gibi kullanır oldum burayı. Msndekilere söyleyimde buraya takılsınlar, bi oraya bi buraya yazmayım, hem sınavımın açıklanıp açıklanmadığınıda öğrenmiş olurlar:)

gülümse1907 ' Alıntı:
BETA ' Alıntı:

:) Bende mi başlasam fıkra yazmaya:) Ama benimkiler sansürleniyo yaaa:)
yok sen başlama :D

Sustu herkes. Yoksa sınavmı açıklandı. Ben burda çene yapıyorum milletde tesmerin sitesinden sonuçlarına bakıyomuş iyi mi:)

kasım sınavı akşam üzeri saat7-7,30 gibi açıklanmıştı,tek dersi olan arkadaşımı aradım ,haberi yoktu ve tc numarasını aldım çocuk korktu vallahi,şaşırdı baktım ,geçmiş,hayırlı olsun v.s dedim , oda dan aranmamıştı.

Herkese selam devamlı sınav sonuçlarını takip ediyom açıklandımı diye bide burayı okuyorum ki belki bi arkadaş biyerlerden bi haber alır da biraz olsun sıkıntım azalır diye ama nerdee bekledikçe daha çok bunaldım bide iş stresi bide hangi derse çalışıcağımı bilememek yedi bitirdi beni herkes aynı durumda bu eziyet yapılmaz ya valla sabah bi yorum vardı sınavlar o kadar berbat ki bidaha okudular herhalde diyordu bi arkadaş sabah güldüm şimdi acaba diyorum başka bi neden kalmadı ki offff offff..........

gülümse senin kaç dersin vardı

bazı odalar ayakta uyuduğu için normal

bu sıkıntıdan nasıl kurtulacaz :-\