Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Birlik olallım diyen arkadaşlara önerim şimdiden bir platform oluşturalım.

sanırım sonuçlar biraz daha açıklanmazsa birbirimize düşeceğiz...

adana ve bursa odalarından haber alınabilirken üç büyükler neden çıt çıkarmıyorlar...

Evet kapdan sana katılıyorum. Ama bazı arkadaşlarımız olayı farklı algılıyor.
Chat yapmak isteyen kişinin en son gireceği adres buradır diye düşünüyorum.

Ay bi güleyim çatladım:)

bursadakiler bişey demiyolar şuan. bekliyolarmış

smmm-özkan olusturalim platform ama sonuclar acıklanınca kimse kalmaz anca bir dahakı sınavdan sonra gelir herkes.:)

kapdan solemese aklina gelmeecek sen anca baskalarının soledıklerıne katılırsın dikkat et sana katiliyorum demissin yanında bi gulucuk veya dogrusun bunun dısındaki mesajların ilgi cekmiyor .mod arkadaslardan ricam gülümse1907 nin yıldızlarını sokun :)) ;D

bariss ' Alıntı:
smmm-özkan olusturalim platform ama sonuclar acıklanınca kimse kalmaz anca bir dahakı sınavdan sonra gelir herkes.:)

kapdan solemese aklina gelmeecek sen anca baskalarının soledıklerıne katılırsın dikkat et sana katiliyorum demissin yanında bi gulucuk veya dogrusun bunun dısındaki mesajların ilgi cekmiyor .mod arkadaslardan ricam gülümse1907 nin yıldızlarını sokun :)) ;D

Senden başka burda benimle uğraşan yok farkında mısın?

:)

ŞİMDİ ANKARA TESMERİ ARADIM BİDE ÜSTÜNE FIRCA YEDİMMM SANIRIM BUGUN TELEFONLARA BAKMAKTAN BAŞKA BİR İŞ YAPMIYORLARMIS MISDA SANKİ ÇOK Bİ İŞLERİ VARDA BU HAFTA İÇİ KOMİSYONDAN GELMESİ BEKLENİYORMUŞ >:( >:(

BUGUN ARAYAN BELKİ 100 KİSİYMİSİM KOMİSYONDA GELİNCE NETTE YAYINLIYACAKLARMIS ARAMAMIZIN Bİ ANLAMI YOKMUS

levent037 ' Alıntı:
BUGUN ARAYAN BELKİ 100 KİSİYMİSİM KOMİSYONDA GELİNCE NETTE YAYINLIYACAKLARMIS ARAMAMIZIN Bİ ANLAMI YOKMUS

Bence sende onlara bağırsaydın ah ben olcam ki:)

ya sanıorum ki, herkesin msn i vardır, yani chat yapmak için daha makul ortamlar var.burada kader birliğimiz var.bizi de birleştiren nokta bu.düşmanımız belli zaten, sölemeye gerek yok.ama umarım ki, şu sınavlar açıklanır da herkes "beni de aradılar" der.

444 60 60 - 1102 RASGELE TUSLADIM BİDE SEN SOR İSTERSEN

bu arada gözlerini bizden eksik etmeyen Tamer Başkan, Ogün Güneş, ebru şener , nguroy abimize tesekkurler.

hıkkkkk gülümsefb:)

zaten hiç bişeyin anlamı yok :P
ne saçmalamışlar görevlerini adam gibi yerine getirsinler biz de aramayalım şu andan itibaren bende her yarım saatte bir arıcam fırça ne demek yaaa

arkadaslar istanbul odası perşembe cuma demiş...oyle bır duyum aldım...istanbul dakı arkadaslar arayabilirlerse seviniriz hani diyorum..

İzmir tesmeri aradım, cumaya kadar her gün olabilir, niçin bu kadar uzadı diye sorduğumda valla biz de bilmiyoruz, söylemiyorlar birşey dedi..