YENİUYE ' Alıntı:siz hakkınızı aramazsanız hiç kimseye de yakınma hakkınız da olmaz eger komisyonun hak ihlali yaptığını düşünüyorsanız bu düşüncenizi sadece kendi kendinize ya da tesmerde telefona bakmakla görevli birine şikayet etmekle hiç bir şey elde edemezsiniz arkadaşlar hukukun olduğu yerde o yokmuş gibi davranırsanız uygulayıcılarda size yokmuşsunuz gibi davranır
sonuna kadar haklarınıza sahip çıkın
nguroy ' Alıntı:Bir arkadaşınızdan aldığım özel mesajı yorumsuz olrak aşağıya aktarıyorum.
"Nizam Bey merhaba,
Yeterlilik sonucu bekliyoruz, forumu takip ediyoruz fakat forumdaki mesajlar artık iyice düşmeye başladı. Sayfalarca boş mesaj, kayda değer birşey ararken, bu mesajları okumak ... Yeterlilik sayfası mı sohbet sayfası mı? Gerçekten bilgi paylaşımı yapacak insanlar siteye girmemeye ve takip etmemeye başlıyor. Ben uyarı yapılmasını rica ediyorum.
Teşekkkür ederim ...
Kolay gelsin ... "
nguroy ' Alıntı:Bir arkadaşınızdan aldığım özel mesajı yorumsuz olrak aşağıya aktarıyorum.
"Nizam Bey merhaba,
Yeterlilik sonucu bekliyoruz, forumu takip ediyoruz fakat forumdaki mesajlar artık iyice düşmeye başladı. Sayfalarca boş mesaj, kayda değer birşey ararken, bu mesajları okumak ... Yeterlilik sayfası mı sohbet sayfası mı? Gerçekten bilgi paylaşımı yapacak insanlar siteye girmemeye ve takip etmemeye başlıyor. Ben uyarı yapılmasını rica ediyorum.
Teşekkkür ederim ...
Kolay gelsin ... "
YENİUYE ' Alıntı:hayır dede 66 malesef sınav sorusunun puan değerini sadece hoca belirler ve kimse de bu nedenle bir talepte bulunamaz diğerlerinin emsal gösterilmesi gibi bir durum söz konusu değil ve bu yönde açılan bir davayı kaybedersin gerek yok