kadir murat ' Alıntı:arkadaslar tesmer aranmış.......yapılan konusma...Bugün kesinlikle açıklanmaz dedi.
Yarın ve Perşembe belki,
Cumaya kadar kesin.
Az zaman kaldı .kaldıysak nasıl ders çalışcamızı sordum.
Oda kendilerininde zor durumda olduğunu.
Sonuçlara göre kurs açtıklarını, itirazlar ve sonuçlarınında onlarda iş yığılmasına neden olucağını. kendilerinin de bu işten çok etkilendiğini söyledi.
Bende komisyonun acele etmemesini 19 temmuzun zaten geldiğini söyledim.
Sonrada biraz gülüştük. İyi geldi.
kadir murat ' Alıntı:arkadaşlar son sıcak bir bilgi konusma bana ait değil..bilginiz olsun..
tesmeri aradım.telefondaki bayanla gayet nazik çok kibarca konuşmalar yaptım.Ve dediki yarın muhtemelen açıklanacak .Olayın özü şu arkadaşlar Komsiyon üyeleri farklı farklı birileri tamamlasa bile diğer komsiyon üyesinin de tamamlamasını bekleyip hepsini birlikte sisteme giriyorlarmış yani imalarından anladıgım kadarıyla sonuçları ulaştırmayan komisyon üyeleri varmış gelir gelmez akşam sabah farketmiyor hemen sisteme verilecek dedi.
star ' Alıntı:yücel bey nezamn ayrıldı odadan ya.Benim arkadaşım daha geçen hafta görüştü kendisiyle
aknsbs ' Alıntı:star ' Alıntı:yücel bey nezamn ayrıldı odadan ya.Benim arkadaşım daha geçen hafta görüştü kendisiyle
En son seçimde listede değildi şu anda oda sekreteri değil yani
Bence başkan yardımcısı falan yapılması gerekirdi olmayınca bırakmış olabilir
HKN ' Alıntı:uzulmeyın arkadaslar oda sızı aramazsa ben ararım sızlerım yetım bırakmam![]()
star ' Alıntı:HKN ' Alıntı:uzulmeyın arkadaslar oda sızı aramazsa ben ararım sızlerım yetım bırakmam![]()
olmazzz beni oda arasın![]()
HKN ' Alıntı:oda sekreteri ile gorusmusse ıhsan beydir.tamam herkesı odaya arattıracam merak etmeyın bu kısı meslegı kotuye kullanıp cebınızı vercem donerler sızestar
aknsbs ' Alıntı:Sınava girip askere gitseydim askerliğin yarısı bitmişti.