Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

yucel akdemır odadan ayrılmadı mı

Ayrıldı ama yeni sekreterin telefonu yok belki oda vermiştir telefonları aynı numarayı kullanıyordur. :)

Özel telefonları değildir herhalde bunlar

arkadaşlar son sıcak bir bilgi konusma bana ait değil..bilginiz olsun..
tesmeri aradım.telefondaki bayanla gayet nazik çok kibarca konuşmalar yaptım.Ve dediki yarın muhtemelen açıklanacak .Olayın özü şu arkadaşlar Komsiyon üyeleri farklı farklı birileri tamamlasa bile diğer komsiyon üyesinin de tamamlamasını bekleyip hepsini birlikte sisteme giriyorlarmış yani imalarından anladıgım kadarıyla sonuçları ulaştırmayan komisyon üyeleri varmış gelir gelmez akşam sabah farketmiyor hemen sisteme verilecek dedi.

kadir murat ' Alıntı:
arkadaslar tesmer aranmış.......yapılan konusma...Bugün kesinlikle açıklanmaz dedi.

Yarın ve Perşembe belki,
Cumaya kadar kesin.
Az zaman kaldı .kaldıysak nasıl ders çalışcamızı sordum.
Oda kendilerininde zor durumda olduğunu.
Sonuçlara göre kurs açtıklarını, itirazlar ve sonuçlarınında onlarda iş yığılmasına neden olucağını. kendilerinin de bu işten çok etkilendiğini söyledi.
Bende komisyonun acele etmemesini 19 temmuzun zaten geldiğini söyledim.
Sonrada biraz gülüştük. İyi geldi.

BU BİR

yücel bey nezamn ayrıldı odadan ya.Benim arkadaşım daha geçen hafta görüştü kendisiyle

kadir murat ' Alıntı:
arkadaşlar son sıcak bir bilgi konusma bana ait değil..bilginiz olsun..
tesmeri aradım.telefondaki bayanla gayet nazik çok kibarca konuşmalar yaptım.Ve dediki yarın muhtemelen açıklanacak .Olayın özü şu arkadaşlar Komsiyon üyeleri farklı farklı birileri tamamlasa bile diğer komsiyon üyesinin de tamamlamasını bekleyip hepsini birlikte sisteme giriyorlarmış yani imalarından anladıgım kadarıyla sonuçları ulaştırmayan komisyon üyeleri varmış gelir gelmez akşam sabah farketmiyor hemen sisteme verilecek dedi.

BU DA 2

HANGİSİNE İNANALIM

bende bir bilsem hangısıne ınanacağımı bunları sızınle payllasmam...herkes bırsey diyor işte ..yapılan konusmalar bunlar..ama kannımca su önümüzdeki 3 gun içinde öğreneceğimiz...

star ' Alıntı:
yücel bey nezamn ayrıldı odadan ya.Benim arkadaşım daha geçen hafta görüştü kendisiyle

En son seçimde listede değildi şu anda oda sekreteri değil yani

Bence başkan yardımcısı falan yapılması gerekirdi olmayınca bırakmış olabilir

söylenti gazetesi olduğu için haberler pek sağlıklı olmuyor sen magazine bak

benim rüyam bumuydu yani.Sınavı kazanıyordum ama yücel bey beni aramıyordu bende çok üzülüyordum.demekki ayrılmış bu yüzden aramıyormuş yücel bey beni :)

uzulmeyın arkadaslar oda sızı aramazsa ben ararım sızlerım yetım bırakmam:)

aknsbs ' Alıntı:
star ' Alıntı:

En son seçimde listede değildi şu anda oda sekreteri değil yani

Bence başkan yardımcısı falan yapılması gerekirdi olmayınca bırakmış olabilir

artık odada değil yani.Eee benim arkadaş kimle görüştü yücel bey diye:)

star ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:
uzulmeyın arkadaslar oda sızı aramazsa ben ararım sızlerım yetım bırakmam:)

olmazzz beni oda arasın :)

ben çok kilitlendim odadan aranacam diye.Sonucumu sitede görürsem aranmadan kendimi kazanmış bile saymaycm nerdeyse :)

oda sekreteri ile gorusmusse ıhsan beydir.tamam herkesı odaya arattıracam merak etmeyın bu kısı meslegı kotuye kullanıp cebınızı vercem donerler sıze :) star

HKN ' Alıntı:
oda sekreteri ile gorusmusse ıhsan beydir.tamam herkesı odaya arattıracam merak etmeyın bu kısı meslegı kotuye kullanıp cebınızı vercem donerler sıze :) star

yok canım yücel beyin ta kendisiyle görüşmüş hatta bizde bekliyoruz sınav sonuçlarını falan demiş yücel bey.

yarın sımdı rekor egalemi edilmiş olucak? 73.gün dile kolay..73 gundür hala ses yok yürü be tesmer .....gurur abidesi..

Sınava girip askere gitseydim askerliğin yarısı bitmişti.

tesmerin onune gidecek bir arkadas vardi ondan haber var mi