Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar tesmeri bekleyecez başka hiç bi çaremiz yok söylelenlerde de inanmayalım artık yok şu oda şöyle dedi, bu oda böyle dedi bunların hepsinin safsata olduğunu gördük. benim umudum da kalmadı artık bi insan bu kadar kaygısız ve bencil olur nasıı komisyonmuş arkadaş ben bu komisyonun varya anasını sülallesini yedi ceeddine ..............................saygılarımı sunuyum başka nedim...

nrcn ' Alıntı:
arkadaşlar istanbul odasını aradım

"bugün açıklanmasını beklemiyoruz, perşembe veya cuma" dediler ...

bilginize ...

Teşekkürler. Ankara odası onu bile demiyor. Hiç bilgimiz yok diyorlar.

nrcn ' Alıntı:
arkadaşlar istanbul odasını aradım

bilginize ...

:) (bazen tek tebessümün içinde öyle ağır hakaretler vardırki ...)

arkadaslar sakin olalim birbirimize saygımızı kaybetmeyelim.su bos muhabbbet msn olaylarını bır turlu anlamamısımdır.bana gore bakarsanız 100 sayfa oncede cuma gunu 12 hazıran veya 13 hazıran dıyen arkadaslar var o zaman bu soz soylendıktan sonralo msjların hepsı bos seyler cunku soylenen sey tekrarlanmısdır.geyik yapanlarda yazdıkları ıkı uc msj ondan sabretmek lazım kanımca.

Keşke 10 yıl daha geç doğsaydım da Bilgisayar yazılımcısı web tasarımcısı falan olsaydımm..

KST yeni bir topluluk...açılımı siz bulun bakalım,atış serbest birazdan yazacağım,ipucu bizimle ilgili bir topluluk:)hadi bakalım tahminler başlasın:)

ahhh ahhh nedir bu çektiğimiz çile yahu

Bunu söyleyenlere ,diğer sınavın ertelenmesi ile ilgili bir çalışmanız varmı diye sorsaydınız

Ben en azından farklı farklı nickler alarak burda insanları kandırmıyorum. Olduğum gibi gözüküyorum. Burada hoş şeylerde yazmıcaksak nasıl derdimize ortak olacağız. Anlıyorum bazı arkadaşlar arayan soran varmı diye bakıyor foruma ama zaten muhabbetten anlaşılır aranan varmı yok mu diye. Güzel sohbetlere bence sert eleştiri yapmak bence doğru değil. Yarın birgün sınav açıklanınca zaten bu tür geyik, msn muhabbeti yada adını her ne koyuyorsanız onların yerini ders paylaşımları alacak. Bakalım o zaman neler konuşulcak. Lütfen eleştirirken herkes daha önceki yazdığı mesajlarıda bi süzsün bence.

sevcan etkili sivilce kremi var ilk gelene yolluyorum kidemli midemli dinlemem.yanındada maliyet notlarimi verecem.:)

yandık anammmmmmmmmmmmmmm....bu sıcakta bu kadar kısa zamanda sadece vergi bile yetişmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................

HKN ' Alıntı:
sevcan etkili sivilce kremi var ilk gelene yolluyorum kidemli midemli dinlemem.yanındada maliyet notlarimi verecem.:)

sağol arkadaşım ama ben maliyetten geçtim yahu ;D

ben alabilirim maliyet notlarını...

sevcan maliyet notlarim zaten iyi degildi gülümse sana kaldi baska kaynaga gerek yok..maliyette ciddi soluyom temmuzda iki soruyuda banko vuracam.baska ders notlarida var kalan derslerin uyarsa onlari yollarim.diger arkadaslara yardımım olacak ama kısmetse kasıma :) gülümse sana maliyet notlarimi vermeme gerek kalmayacak sen verirsin mart sinavinda ben sana guveniyorum.:)

ubuz olabilir sınavlar acıklansın ufak bir calısma yapiyim eklencekleri alırsın

HKN ' Alıntı:
sevcan maliyet notlarim zaten iyi degildi gülümse sana kaldi baska kaynaga gerek yok..maliyette ciddi soluyom temmuzda iki soruyuda banko vuracam.baska ders notlarida var kalan derslerin uyarsa onlari yollarim.diger arkadaslara yardımım olacak ama kısmetse kasıma :) gülümse sana maliyet notlarimi vermeme gerek kalmayacak sen verirsin mart sinavinda ben sana guveniyorum.:)

ubuz olabilir sınavlar acıklansın ufak bir calısma yapiyim eklencekleri alırsın

Tşkler arkadaşım.

hkn kardeş, gülümse kardeş...birbirinizle msn den konuşsanız da biz de rahatlasak artık, beni forumdan soğuttunuz...burası mesleki bi forum arkadaşlar!!! bir iki boş mesajı herkesin vardır ama yeter artık gidin başka yerde konuşun!!!

Dikkatli olmakta fayda var. Gerçi bu forum sadece stajyerler bölümünden oluşmuyor. Ancak chat odası haline de gelmesin lütfen.

gülümse1907 ' Alıntı:
kamilsonmez ' Alıntı:
umutburcak ' Alıntı:
hkn kardeş, gülümse kardeş...birbirinizle msn den konuşsanız da biz de rahatlasak artık, beni forumdan soğuttunuz...burası mesleki bi forum arkadaşlar!!! bir iki boş mesajı herkesin vardır ama yeter artık gidin başka yerde konuşun!!!

bence de

Kamilsönmez kardeş " Bence de" yazmadan önce keşke daha önce yazdığın şeyleri bi okusan. Yada ben buraya tekrar kopyala yapıştır mı yapayım?

bence de sivilce de :)