valla çok heyecanlanmıştım hevesim kursağımda kaldıOgün Güneş ' Alıntı:Ogün Güneş ' Alıntı:gökçe_kurt ' Alıntı:arkadaşlar affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum. Aramalar derken neyi kastediyorsunuz? ben ilk kez girdim bilgim yok. 7de 7 yapanları mı arıyorlar ki?
Ruhsat almaya hak kazananlar telefon la aranıyor.
Arkadaşlar önceki sayfada yazan mesaja cevap olarak yazdım onu.
merihs12 ' Alıntı:Bu kadar emek,çile,zaman kaybı,maddi manevi yıpranmadan sonra her cefanın ardında bi sefa vardır düşüncesiyle kendimi avutuyorum....polyanna nın kocaeli şubesiyim ben![]()
Türkiyemin her köşesindeki bütün arkadaşlarıma sınav sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diler sınav sonuçları açıklanana kadar rabbimden sonsuz sabırlar dilerim..merihs12 ' Alıntı:İzmitli bütün arkadaşlarıma sınav sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diler sınav sonuçları açıklanana kadar rabbimden sonsuz sabırlar dilerim....
CD ye kim yükler peki komisyonmukadiriko ' Alıntı:bende bunu merak etmiyor değiim nerden baksanız 5.000 kişi girse her döne en az 25.000 not eder bunları girmekte uzun bir süre gerektirir.gelir gelmez yayınlayacağız dediklerine göre,disket yada cd ortamında verildiğini düşünüyorum notların,ordanda direk tesmerin veritabınına aktarıyorlardır diye düşünüyorum,aksi halde çok ciddi bir iş yükü çıkar.