kartalercan ' Alıntı:BENCE BUGUN ACIKLAMA FELAN OLMAZ MESAİ YAPTIKLARINI HİÇ SANMIYORUM YARIN SABAH BASLAIR OGLEYE DOGRU İNTERNETTE YAYINLARLAR (GERÇİ BU DENGESİZLERİN NE YAPACAGI BELLİ OLMAZ DA)
aycanata ' Alıntı:hayır sormadım. 0533'lü bir numaradan arıyorlar. umudumu kesiyordum ama aokten arkadaşımızı okuyunca hemen telefonumu yanıma aldım. hemende aradılar zaten.
blackmoney ' Alıntı:aycanata ' Alıntı:hayır sormadım. 0533'lü bir numaradan arıyorlar. umudumu kesiyordum ama aokten arkadaşımızı okuyunca hemen telefonumu yanıma aldım. hemende aradılar zaten.
Bakalım bekliyos İnşallah beni ve benim gibileride ararlar.. Ama Allah Herşeyin hayırlısını nasip etsin.. kaç dersin vardı?
blackmoney ' Alıntı:aycanata ' Alıntı:hayır sormadım. 0533'lü bir numaradan arıyorlar. umudumu kesiyordum ama aokten arkadaşımızı okuyunca hemen telefonumu yanıma aldım. hemende aradılar zaten.
Bakalım bekliyos İnşallah beni ve benim gibileride ararlar.. Ama Allah Herşeyin hayırlısını nasip etsin.. kaç dersin vardı?
blackmoney ' Alıntı:ilk girişim..
yunusmurat ' Alıntı:arkadaşlar benide aramışlar telefonu duymadım ama numara odanın tam olarak sevinemiyorum inşallah kazanmışımdır.