Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Bursa odasından aranan olmuş mu acaba olmamıştır dimi :( arandımları görünce heyecan yaptım tüm sayfaları okuyamadım henüzz. belge alan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum.

ist ömillet costu burda kırmızı beyaz offf ne ne gece

saolun arkadaşlar beni aydınlattığınız için ...

susmayin nerdesiniz

tuhulik ' Alıntı:
Bursa odasından aranan olmuş mu acaba olmamıştır dimi :( arandımları görünce heyecan yaptım tüm sayfaları okuyamadım henüzz. belge alan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum.
bir arkadaşım bursadan arandı.

zeynepyaroglu ' Alıntı:
arkadaşlar yorumlar nasıl peki??? vergi den ve maliyetten puanlama nasılmış sorabildiniz mi kazanan arkadaşlara ??? yani puanlar kıt mı benim 4 dersim vardı odada numaram kayıtlı değil o yüzden aranmadım belki bilmiyorum ama bilgisi olan arkadaşlar puanlama hakkında .....paylaşırsa sevinirim özellikle vergi ve maliyet

kazanan arkadaşların geçtikleri derslerden kaç puan aldıklarını bildiklerini sanmıyorum.onlar sadece kazandıklarını biliyorlar şu anda sanırım.ama kaç puan aldıklarını bilmiyorlar henüz.bizimle beraber öğrenecekler onlarda nete düştüğünde.

sabah vereceklermis yetismemis galiba rose.evet kimse notunu bilmiyor zeynep odadaki listelerde not yazmiyor sadece isim soyadi var zeynep..

kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum..
geride kalanlarada önümüzdeki sınavda başarılar diliyorum..

ben sabrımın son damlalarını kullanarak forumu ve tesmeri kapatıp yatıyorum.inşallah hayırlı mutlu haberlerle güne başlarız.herkese iyi geceler...........hadi 10 dk daha bekliyim. ;D

hayır yani kalacaklarını düşünüp geçenler olmuş mu ???? maliyetten 2 bilinmiyenli yapıp geçen arkadaşlar var mı..???

10 dk ne olmasını beklıyorsun

zeynepyaroglu ' Alıntı:
hayır yani kalacaklarını düşünüp geçenler olmuş mu ???? maliyetten 2 bilinmiyenli yapıp geçen arkadaşlar var mı..???

çok var... ilk soruyu yapıp geçende var. birinci soruyu tam ikinci sorunun yarısına kadar yapıp benim gibi aranmayanda

merhaba

ben siteye yeni üye oldum. Mart'ta yapılan yeterlilik sınavına tüm derslerden ilkkez girdim.
Bende sabırsızlıkla sonuçlar bekliyorum. Sınav sonuçlarını beklemek, benim için sınavdan daha stres oldu.

ben beklemiyorum arandim ist odadan maliyet tek dersdi..ben size eslik ediyoruım