Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

olamazmı yapamadık insanlık hali heyecan yaptık yaniii.sağlık olsun buna şükür.bu sıcakta vergi zor gider

spiderden ' Alıntı:
ya deeper blue ben de aradım ismmmo yu staj ve sınav temsilcisi bana dün herkesi aradık bugün telefon yok tesmeri bekleyin dedi
sana da telefonlar devam edecek demişler
ya biri yalan söylüyor :) ya da birbirlerinden haberleri yok bunların
Zeten bende sizin mailiiz üzereine aradım ama çok net şekilde AYNUR hanım bu ifadeleri kullandı.

milangos ' Alıntı:
arkadaşlar o kadar kötü durumdayım ki ben bu gece uyuyamadım bu strese canım dayanmıyor uykusuzluk da üstüne geldi ismmmo dan aramalar bitmiş mi bitmemiş mi herkes bişey söylüyor

ismmmo ile şimdi görüştüm aramalr hala devam ediyormuş

sevcan umarım sende aranırsın diger arkadaslarda.

deeper_blue ' Alıntı:
spiderden ' Alıntı:
ya deeper blue ben de aradım ismmmo yu staj ve sınav temsilcisi bana dün herkesi aradık bugün telefon yok tesmeri bekleyin dedi
sana da telefonlar devam edecek demişler
ya biri yalan söylüyor :) ya da birbirlerinden haberleri yok bunların
Zeten bende sizin mailiiz üzereine aradım ama çok net şekilde AYNUR hanım bu ifadeleri kullandı.

banada aynur hanım aynısını söyledi aramalar devam ediyor

vergi tek ders benimde 1 ve 4 sorul yapılı 3. soruda kısmen doğru bakem neler olacak......

adanadan aranan var mı?

mrhaba arkadaşlar ben aradlar maliyetten geçmişim çok şükür darısı başınıza ayrıca burdan kayseri serbes muhasebeciler odasına tşk ediyoruz

sevcan ' Alıntı:
HKN ' Alıntı:
sevcan umarım sende aranırsın diger arkadaslarda.

inşallah arkadaşım ama umudumu yitirsim artık

sevcan yücel beyi ara sor.benim arkadaşda akşam aranmamış sabah yücel beyi arayıp sordu.Vamış listede adı.Gece yetiştirememişler herkesi aramayı

tebrikler asuman büyük hangi oda...sebıb hangı odaysı sevcan..benımde tek analız var..ınsallah gecmısımdır..tekirdağ odası benım

arkadaşlar herkese günaydın.ben de kısa bilgi vereyim.dün akşama doğru ismmmo yu aradım gayet nazikçe yanıtladılar.aramalar yeni başladı, sonuçları tlf da söyleyemeyiz(rica etmeme rağmen) tesmer de yarın (bugün) akşam siteye yükleyecek dedi.gayet de net ve emin konuştu.nitekim de akşam 5 gibi 533 lü bi numaradan aradılar beni.ikinci girişim ve tek dersimdi maliyet.nasıl çözdüğümü söleyim belki sizi rahatlatabilir.ilk soruyu tam olarak ve terimsel ifadelerle yaptım, bir de gelir tablosunu hazırladım.ikinci soruyu 3 bilinmeyenli denkleme göre çözdüm.yararlanma oranlarını buldum, denklerimi kurdum.ancak matematiksel hata ile denklemin çözümü sürecinde hata yaptım.yine de tabloma yerleştirdim herşeyi detaylı bi şekilde dağıtımları yaptım.arkadaşlarımın şaka yapabileceğini düşündüğüm için rahatça sevinemedim bile ama beni arayan no yu gece 2 de aradım ve karşıma ismmmo dien bi bayan çıktı, santral yani bant kaydı.o zaman rahatladım.maliyete ilişkin dün takip ettiklerim kadarıyla, ilk soruyu tam yapıp ikinci soruyu 2 bilinmeyenli denklemle çözenlerden de geçenler olduğuna şahit oldum.umarım ilk sorunuz tamdır ve 2.soruda bişiler yapmışsınızdır.umarım herkes aranır ama aksi olursa da üzmeyin kendinizi.diğer sınava pek bişi kalmadı zaten, yine bi bekleyiş ve heyecan başlayacaktır.herkese sonsuz başarılar

lord maliyetten nasıl geçtin hacım anlat bağak 1.soruyumu yaptın tek