Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

imren---85 aldıysan tebrikler..tartısma ortamlarindan hoslanma pardon diye msj attım yukarda.emin olmadiginiz konularda kitap ismi ve paylasım yapmayını genel soleyecektim pardon.cunku ozellikli maliyette sizin kolay anladiginiz bir kitap baskasına anlasılmaz ve zor gelebilir.komısyonda ters koseyı sevdıgınden maliyette soru sekılllerı cok cesıtlıdır ama kitaplarda bunların ayrıntısına girilmemistir.bir kac ısım onerip ıncelemelerini tavsiye etmek daha mantıklı olabilir.

tekrar pardon imren

forumun yan etkisini buldum
alışkanlık yapıyor pc yi açtım ilk olarak forum aklıma geldi

Arkadaşlar analizden kalan varmı???

ya oda beni aramadı gerçi benimde hiç umudum yoktu ama geçmişim vergiden. hayırlısıyla bitti darısı sizlerin başına inşallah...

HKN ' Alıntı:

tam işten çıkıyordum yeni okudum.önemli değil ama bu ipuçları gerçekten benim çok işime yaradı.yani cari oran 2 dir deyip bırakanın geçmesi zor.benim demek istediğim şuydu cari oran satışlar arttığı için(artmışsa tabiki onada bakmak lazım)olumlu çıkmış OLABİLİR. demek gerekiyor.yani tesmer hocasının özellikle bize verdiği detay ve ipucu buydu.kalan arkadaşlara tavsiye..

Lily ' Alıntı:
Arkadaşlar analizden kalan varmı???
ben kalmışım bi analiz bide maliyet çok kötü iki pazar sınavı.....40 almışım gerçi fazlasını haketmemiştim ;D Nedense sınavda yorum yapmak istemedi canım verirlerse bunlara da not verirler dedim ama yeterli olmadığının da bilincindeyim komisyon süslemeleri çok seviyor bunu farkettim kuru kuru yazana not yok o yüzden temmuza iyi bir kaynaktan çalışmalıyım Hangi kaynak uygun olur acaba? Şöyle hem doğru hem açıklamaları gerçeğe uygun mantıklı bi kitap lazım bize....

prof.adem çabuk,prof ibrahim lazol mali tablolar analizi kitabı. analiz sınavının derdine deva bir kitap.

hs ' Alıntı:
prof.adem çabuk,prof ibrahim lazol mali tablolar analizi kitabı. analiz sınavının derdine deva bir kitap.

ibrahim lazol üniv.den hocamdı.maliyet muhasebesi kitabıda çok iyidir.maliyet muhasebesine çalışacaklarada tavsiye edebilirm.

benimde martta ilk sınavımdı 3 dersten kalmışım vergi,hukuk ve denetim en zorlandığım derste denetimdi kalmam hiç iyi olmadı 42 almışım şimdi ona nasıl çalışacağım diye düşünüyorum

Finansal Muhasebe 81
Finansal Tablolar ve Analizi 60
Maliyet Muhasebesi 30
Muhasebe Denetimi 63
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 76
Hukuk 60
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 50

ilk önce kazanan herkesi tebrik ederim.Notlar beklediğimden yüksek çıktı özellikle vergiden

Gülümse Temel Hukuk (Arif Kocaman) 40 sayfalık notları bende alabilirmiyim

gülümse sonuçlar nasıl?....beklediğin gibi mi?

inş. hayırlısıyla sen de smmm ünvanına kavuşursun..şimdiden başlamışsındır çalışmaya :)