Ynt: Mart 2009 Genel Hukuk
Arkadaslar bana da yeni sgk notlarini yollar misiniz?
[email protected]
Simdiden tesekkurler
Arkadaslar bana da yeni sgk notlarini yollar misiniz?
[email protected]
Simdiden tesekkurler
OUTCRY ' Alıntı:arkadaşlar hukuk için de tahmini soruları yazabiliriz...vergi hukundan yazılmış sorulara baktım ...çok başarılı tahminler var kanımca...bu ders için de yazarsak faydalı olacaktır ....
sınavın kapsadığı kanunlar tam olarak bilinemediğinden cevap verilemiyor ;D
kara delik gibi süreli genişliyor ve ne tarafa genişlediği de belli değil. ya herru ya merru
the accountant ' Alıntı:OUTCRY ' Alıntı:arkadaşlar hukuk için de tahmini soruları yazabiliriz...vergi hukundan yazılmış sorulara baktım ...çok başarılı tahminler var kanımca...bu ders için de yazarsak faydalı olacaktır ....
sınavın kapsadığı kanunlar tam olarak bilinemediğinden cevap verilemiyor ;D
kara delik gibi süreli genişliyor ve ne tarafa genişlediği de belli değil. ya herru ya merru
artık ne diyeceğimi bilemiyorum...benim işim tamamen şansa kaldı ..çünkü doğru dürüst çalışamadım...
dediğiniz gibi bu derste öyle bir ders oldu ki ...herşey muamma...
bende öyle düşünüyorum ..bir de şirketlerin soru gelebilir ...herkesin cevaplayacağı türden bir soru olabilirgokhankum ' Alıntı:Arkadaşlar ben bir soru olarak Kısa Çalışma Ödeneği çıkacağını tahmin ediyorum. Ne dersiniz?
niye öyle diyorsun kısa çalışma ödeneği ile ilgili yönetmeliği ve yine bununla ilgili 5763 ve5838 sayılı yasalarda yapılan değişiklikler şu an çok popüler ve güncel konular bence de bu soru kesin gelirthe accountant ' Alıntı:burada 10 kişi kısa çalışma ödeneği diyor haftalardır, bu kadar konuşulduktan sonra o soruyu unutun derim.
kasım 2008 de girenlerin günahı neydi allah sizi bidiği gibi yapsın yazıklar olsungulsevdam ' Alıntı:HUKUK
1- Sebepsiz zenginleşme dolayısyla iade (geri verme) borcunun doğabilmesi için gerekli unsurları kısaca açıklayınız.
2- Anonim şirketin kuruluş türlerini kısaca açıklayınız.
3- Fiil ehliyeti kavramını açıklayınız. Fiil ehliyetinin şartlarını sayınız.
4- Limited şirketlerin idare ve temsili kimler tarafından yapılabilir. Açıklayınız.
5- İş Kanunu hükümlerine göre bildirimsiz (derhal) feshi kısaca açıklayınız.
Her soru 20'şer puandır.
ben girmedim ama bu sorular sorulmuş![]()
BEN ' Alıntı:kasım 2008 de girenlerin günahı neydi allah sizi bidiği gibi yapsın yazıklar olsungulsevdam ' Alıntı:HUKUK
1- Sebepsiz zenginleşme dolayısyla iade (geri verme) borcunun doğabilmesi için gerekli unsurları kısaca açıklayınız.
2- Anonim şirketin kuruluş türlerini kısaca açıklayınız.
3- Fiil ehliyeti kavramını açıklayınız. Fiil ehliyetinin şartlarını sayınız.
4- Limited şirketlerin idare ve temsili kimler tarafından yapılabilir. Açıklayınız.
5- İş Kanunu hükümlerine göre bildirimsiz (derhal) feshi kısaca açıklayınız.
Her soru 20'şer puandır.
ben girmedim ama bu sorular sorulmuş![]()