Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair
evet ya. yine dönüp dolaşıp şu tesmere mecbur ediyorlar insanı. bunlar planlamışlar herşeyi. sınavları bilerek bu kadar geç açıklıyorlar ki kimse doğru düzgün çalışamasın ve geçemesin yine para yatırsın. yine sinirlendim ben
hiçbir faydaları yok. staja başlarken staj dosyası diye fotokopi kağıtlarını tutuşturdular elimize birde yine dünyanın parası. aslında o kadar para veriyoruz. kitapları ücretsiz vermeleri lazım. değil kitabı kendi sayfalarındaki soruları bile kaldırıyorlar. nasıl bir kurum bu. üyesini koruyacağı yerde sömürüyor herşekilde. bende gaza geldim yine :-[
yeterlilik ' Alıntı:aslıkoç ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:aslıkoç ' Alıntı:arkadaşlar merhaba. bana 2004 ve daha önceki yıllara ait sınav soru ve cevapları lazım. birkaç yerde buldum ama hep sorular var cevapları varmış gibi yazmışlar ama cevapları yok. yardımcı olabilir misiniz?? :-[ :-[ :-[ :-[
Tesmerin soru cevap,çıkmış sorular kitabını bulmanız lazım.Onda istemiş olduklarınız mevcut.
teşekkür ederim. fakat kitap harici nette bulabileceğim site var mı? aradım ama bulamadım. bazı sitelerde soru ve cevap diye vermişler sadece soru var içinde.
Bırak yılını ben 2006 son dönemi bile zor bulmuştum ve cevaplarıda güvenilir değildi.Netten anca 2007 ve sonrasını bulabilirsin.Sorular var ancak Cevaplar yok,olsa bile yetersiz cevaplar.
evet ya. yine dönüp dolaşıp şu tesmere mecbur ediyorlar insanı. bunlar planlamışlar herşeyi. sınavları bilerek bu kadar geç açıklıyorlar ki kimse doğru düzgün çalışamasın ve geçemesin yine para yatırsın. yine sinirlendim ben