yeterlilik ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:yeterlii ' Alıntı:günaydın arkadaşlar. 7/1 yaparak rekoru ber kırdım galiba.benim de ilki öyleydi
bu arada finansal muhasebe=ercan beyazıtlı idi diy mi? ;D
pardom siz yeterliii imişsiniz benyeterlilik ile karıştırdım :-[
;D ;D ;D ;D
sudemira ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:yeterlii ' Alıntı:günaydın arkadaşlar. 7/1 yaparak rekoru ber kırdım galiba.benim de ilki öyleydi
bu arada finansal muhasebe=ercan beyazıtlı idi diy mi? ;D
pardom siz yeterliii imişsiniz benyeterlilik ile karıştırdım :-[
;D ;D ;D ;D
:-[ :-[ :-[
hazerfan ' Alıntı:HLM ' Alıntı:İlk girişimdi. Maliyet 100, fin. muhasebe 72, Denetim 50 ,Temel Hukuk 60 ,maliyet ve denetimden geçtiğim için çok mutluyum. Ama Analiz vergi ve meslek hukuku kaldı. Analiz yoruma dayalı olduğu için korkuyorum. Meslektende elimde kaynak yok yönetmelikler yok. Vergidende neye çalışacağımı pek bilmiyorum.
Ama yinede hukuk ve denetimden kurtuldum.
Arkadaşım bütün yönetmelikler,tebliğler,kanun metni, kararlar vs. hepsi burada mevcut
http://www.istanbulsmmmodasi.org.tr/html.asp?id=139
0 almış olursun. bir hakkın yanarscakal ' Alıntı:başvuru yaptığımız derse girmezsek hakkımız gidiyor mu bilen var mı
scakal ' Alıntı:başvuru yaptığımız derse girmezsek hakkımız gidiyor mu bilen var mı
temenni ' Alıntı:0 almış olursun. bir hakkın yanarscakal ' Alıntı:başvuru yaptığımız derse girmezsek hakkımız gidiyor mu bilen var mı
G.KAHRAMAN ' Alıntı:arkadaşlar forumu ne zamandır takip ediyorum çok faydalı yazılar yazılıyor.Herkese teşekkürler.Mart sınavına çok az kaldı bunu herkes biliyor hangi kaynakları seçeceğemi bilmiyorum ders çalışmak zor değil çalışılır da hangi kaynak yanlış bişeye çalışmak istemiyorum kimse istemez zaten maliyetten kaldım kurstaki hocanın notlarına çalıştım 90 bekliyodum 40 almışım 40 almakta beter bişey 50 ye az kalmış oluyo ya insan çileden çıkıyor 15 alıp kalsam sorun değil yani, yurdakul çaldağ hocanın kitabına çalışan varmı soruyorum çalışıpta geçen varsa ona çalışcam beni bilgilendirirseniz sevinirim ???
G.KAHRAMAN ' Alıntı:sağol yanıtın için islam çankayanın kitabı da var evde benden önce abim girdi sınava o ilk seferde 55 aldı sınavdan o da bizim kurstan katıldı islam çankaya ya kesinlikle çalışma dedi ben de bakmadım.eminsin yani islam çankaya ya çalış demekle zaten 100 almışsın tebrikler
HLM ' Alıntı:G.KAHRAMAN ' Alıntı:sağol yanıtın için islam çankayanın kitabı da var evde benden önce abim girdi sınava o ilk seferde 55 aldı sınavdan o da bizim kurstan katıldı islam çankaya ya kesinlikle çalışma dedi ben de bakmadım.eminsin yani islam çankaya ya çalış demekle zaten 100 almışsın tebrikler
Teşekkür ederim. Ayrıca eminim. Bazı kişilere göre kasım sınavı kolaydı. Ama Ben İddia ediyorum başka sorularda sorulsaydı İslam Çankaya'nın kitabı yeterli gelirdi. Hiç kaynak aramaya gerek yok bence tabi yinede bu senin kararın araştırmakta haklısın. Mesela bende analizden kaldım ve yaterli ve anlaşılabilir bir kaynak arıyorum.