yeterlilik
Tanınmış Üye
Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair
evet,aynen öyle.Hatta odanın kurslarında ek ders olarak yargı hukuku koyacaklarmış
evet,aynen öyle.Hatta odanın kurslarında ek ders olarak yargı hukuku koyacaklarmış
peki Arif Kocamanın kitabına çalışmak ne kadar fayda sağlar, ben hiç o kitaptan çalışmadım daha doğrusu ders ders ayrı kitaptan hiç çalışmadım islam çankayanın kitabı yetti diğer dersleri geçmem için tavsiye edebileceğin bir kitap varmı ?yeterlilik ' Alıntı:evet,aynen öyle.Hatta odanın kurslarında ek ders olarak yargı hukuku koyacaklarmış
sudemira ' Alıntı:allah aşkına arkadaşlar bu finansala çalışabileceğim notlarınız var mı.
elimde Nalan Akdoğan ın bir kitabı var ama 1000 küsur sayfa.
biliyorum bu konuda tekim ama ne yapıyım. nereye çalışayım?
yeterlilik ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:allah aşkına arkadaşlar bu finansala çalışabileceğim notlarınız var mı.
Sana en iyi önerim,Ercan beyazıtlı.Buna çok iyi çalış ve en son 6 dönem sorularını çöz.80 den aşağı almazsın.
sudemira ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:allah aşkına arkadaşlar bu finansala çalışabileceğim notlarınız var mı.
Sana en iyi önerim,Ercan beyazıtlı.Buna çok iyi çalış ve en son 6 dönem sorularını çöz.80 den aşağı almazsın.
teşekkür ederim. o kitap kaç sayfa ???
Çankaya ile TEsmerin cevapları tutmuyor.Ordan çalışma.(çıkmış sorulara yani) dediğim kitapta 600 sayfa ama sayfaların çok olması korkutmasın seni,Bilanço ve gelir tablolarını yaptığı için böyle çok sayfa.15 günde rahat bitirirsin.
aydıca elimde islam çankaya var çıkmış soruları ordan çözmeyi planlıyorum.
sudemira ' Alıntı:genel muhasebe problemleri kitabı mı
600 sayfa evet
bak o kadar eminsen aldırıcam.
kafi diyorsan.