yeterlilik ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:genel muhasebe problemleri kitabı mı
600 sayfa evet
bak o kadar eminsen aldırıcam.
kafi diyorsan.
İstersen forumun tamamını arat bu kaynağı bulacaksın,ve eğer verimli çalışırsan kesin geçersin.Çıkmış soruların hepsinin soru şekilleri aynı ve en fazla 3 madde de değişiklik yapılır.Ben senin muhasebeyle hiç bilmediğini farz ederek bu kitabı söylüyorum.Yoksa çıkmış sorulara çalış tamam derdim.
nizam beynguroy ' Alıntı:İstanbulda bir kaç kişilik bir grup yaparsanız hafta sonu istediğiniz dersi anlatırım.
nguroy ' Alıntı:İstanbulda bir kaç kişilik bir grup yaparsanız hafta sonu istediğiniz dersi anlatırım.
sudemira ' Alıntı:nguroy ' Alıntı:İstanbulda bir kaç kişilik bir grup yaparsanız hafta sonu istediğiniz dersi anlatırım.
ehk ' Alıntı:gidemiyom bi türlü ;D 3. yıldızı almışım bu sınavlar sayesinde. vay vay vay ;D ;D
sudemira ' Alıntı:ehk ' Alıntı:gidemiyom bi türlü ;D 3. yıldızı almışım bu sınavlar sayesinde. vay vay vay ;D ;D
iki hak 2 ders
hoşgeldin
hazerfan ' Alıntı:Belgeyi almaya hak kazanan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Tekrar girecek olanlara da başarılar diliyorum. Benim tek ders vergi kaldı. Başım belada