mare_nostrum
Katkı Sunan Üye
Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair
kaldım sadece denetim :'(
kaldım sadece denetim :'(
hukukta arif kocaman yaktı beni ;DPoSeiDoN ' Alıntı:benden de ortaya bir hukuk![]()
aminGARİPKUL ' Alıntı:yeni yerimiz hayırlı olsun
daha önce bizimle olup şu an smmm olan arkadaşları kutlarım
darısı bizim başımıza
3 ncü hakkımda 5 dersten girmiştim-finansal muhasebe-genel hukuk-maliyet-analiz-denetim
analiz ve denetimde kaldım
İNŞALLAH(C.C.) mart sınavında
bence o kitap en iyi kaynak. 1 defa sadece anlayarak okumuştum. ilk girişte oldu.temenni ' Alıntı:hukukta arif kocaman yaktı beni ;DPoSeiDoN ' Alıntı:benden de ortaya bir hukuk![]()
sgk girdiye işin içine. o bozdu benisudemira ' Alıntı:bence o kitap en iyi kaynak. 1 defa sadece anlayarak okumuştum. ilk girişte oldu.temenni ' Alıntı:hukukta arif kocaman yaktı beni ;DPoSeiDoN ' Alıntı:benden de ortaya bir hukuk![]()
yanıtlayamadığım tek soruyu herkes yapmıştı maddeler halinde ve çok basitti.
denetim ve analizde bence en önemlisi anlamış olmak arkadaşlar ezbere yönelmeyin.
meslek hukukunu ilk hakkımda verdim. kanun ve yönetmelikleri netten indirip küçük bir dosya yaptım. ondan çalıştım. bence en kolayı bu.TIMARLI ' Alıntı:Bende ilk girişimdi fin.muh. ve maliyet muh. vermişim marttada vergi, meslek hukuku ve analizden girmeyi düşünüyorum. nedersiniz yetişirmi. Önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler.
lonely ' Alıntı:İLK GİRİŞİMDİ. 7/3 YAPMIŞIM. ÇOK ÜZGÜNÜM. FİNANSAL MUH 65-MALİYET 75-MESLEK HUKUKU 75
**İBRAHİM** ' Alıntı:lonely ' Alıntı:İLK GİRİŞİMDİ. 7/3 YAPMIŞIM. ÇOK ÜZGÜNÜM. FİNANSAL MUH 65-MALİYET 75-MESLEK HUKUKU 75
bıraz daha sevıye kontrolu yerıne derslerıne calıs ;D ;D
sımdı buna da alınır ;D ;D
senı gecmısım 7\4 ;D ;D
yeterlilik ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:lonely ' Alıntı:İLK GİRİŞİMDİ. 7/3 YAPMIŞIM. ÇOK ÜZGÜNÜM. FİNANSAL MUH 65-MALİYET 75-MESLEK HUKUKU 75
bıraz daha sevıye kontrolu yerıne derslerıne calıs ;D ;D
sımdı buna da alınır ;D ;D
senı gecmısım 7\4 ;D ;D
abı ogrendık sonucu ıste oturur calısırız yıne can saglıgı versın allah.bunlar kolay ısler ınsallah
İbrahim yapma yaaa, şu an sinirler halt safhada,kırgınlık olmasın.