Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair

ilk girişimdi 7 / 3 yaptım ama vergi ve hukuku vermişim gerisi kolay :)

evet sanırım vergi için islam çankaya
kanundan çalışmıştım ben fakat yeterli olmadı.
şimdi bir elimde kanun bir elimde islam çankaya ile çalışıyorum.
teyitleşerek :-\

Arkadaşlar bu islam çankayanın kitabını nereden ve kaç paraya aldınız. Bi de bu kitaptan çalışıp vergiyi veren varmı acaba

hazerfan ' Alıntı:
Arkadaşlar bu islam çankayanın kitabını nereden ve kaç paraya aldınız. Bi de bu kitaptan çalışıp vergiyi veren varmı acaba

bunun yanıtını ben ancak marttan sonra verebilirim. başından beri elimde ama ondan çalışmak yeni dank etti

sudemira ' Alıntı:
hazerfan ' Alıntı:

bunun yanıtını ben ancak marttan sonra verebilirim. başından beri elimde ama ondan çalışmak yeni dank etti

Diğer sorularımı da yanıtlarmısın

50 tl civarı.
heryerde var. :) tüm kitapçılarda. :) ama görünce korkmayın. ben ondan korktuğumdan. çalışmaya başlayamayıp baya bi hakkımı yedim :'(

:'( şimdi de şekildeki gibi durmadan ağlıyorum :'(

sudemira ' Alıntı:
rica ederim hazerfan :-\

Evet yazdığın kitap doğru.Dediğim gibi üretim şirketi çıkabilir,Üretim ile ilgili çıkmış sorulara bak Temmuz dönemi olması lazım.Üretim sormuşlardı galiba.

yeterlilik ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:

Evet yazdığın kitap doğru.Dediğim gibi üretim şirketi çıkabilir,Üretim ile ilgili çıkmış sorulara bak Temmuz dönemi olması lazım.Üretim sormuşlardı galiba.

tamam çok teşekkürler.
fakat sana, kazanamazsam diye başlayıp tehdit ettiğim mesajım gelmemiş.
:) üzüldüm

sudemira ' Alıntı:
yeterlilik ' Alıntı:
sudemira ' Alıntı:

tamam çok teşekkürler.
fakat sana, kazanamazsam diye başlayıp tehdit ettiğim mesajım gelmemiş.
:) üzüldüm

;D ;D ;D ;D limitin dolmuştur kesin.Bundan sonrası tabiki senin elinde.Bütün tiyoları söyledim ki bunlar benim uydurmam değil,Odanın vermiş olduğu bilgilerdi.Ve bu kitaba çalışıpta hatta hatta üzülerek söylemeliyim finansaldan kalmış birini hiç duymamıştım.Bak üretim şirketine çalış tekrar söylüyorum sonra dua edebilirsin bana.

ok. unutmıycam. hayır limit falan dolmamış ama :)
umarım alakasız birine gitmemiştir.
adam yahu ne oluyor demesim.
tamam.
kitap alınıyor...
tamamına çalışılıp, üretime yyönelik olanlar üzerinde özellikle duruluyor.
bence de kasım kolaydı. ama sonuç berbat oldu.
ilkinde hiç çalışmadan girip 48 ile kalmıştım. kasımda göz atarak girdim facia.
umarım bu kitap beni kurtarır...

bu best fm murat erdin harbiden sağlam adammış..

bi gündeme getirdi, bi telefon turmob'a sonuçlar akşama açıklandı:) ;D ;D

vergi-hukuk-meslek kaldı

vergi ve hukuk şimdi başlasak anca biter.

ilk girişimdi 6/7... temel hukuk 35'le kaldım; zaman geçtikçe düzeleceğime daha çok dert ediyorum.. dağıldım bir anda. ne kitabı belli ne yasası.çerçeveyi kafamda çizemiyorum arif kocaman'ın kitabını gördükçe midem bulanıyor..

Bu zorlu süreçten alnının akıyla çıkan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, benim de 3 dersim kaldı ikinci hakkım olmasına rağmen maliyetten başarısız olmamı bir türlü içime sindiremiyorum. kaldığım dersler maliyet, analiz ve temel hukuk.
İnşallah mart sınavıda belgeyi alanlar kervanına ben de katılabilirim. Allah herkesin gönlüne göre versin....

Bende geldim arkadaşlar denetim ve hukuktan gümlemişim. Denetim allahın emriydi ama hukuk zoruma gitti. Arif Kocamanı ezberlemiştim yahuu :(